Τα Fila και εγω

Status
Κλειδωμένο θέμα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πω πω! τι βαρος θα κουβαλαει η κακομοιρα!:-|
Αντε...με ενα πονο να πω???:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Με το καλό!Και να βγούν καλά και τα κουτάβια και η σκύλα!:)

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Με το καλο! Παντως δεν ειναι η πρωτη γεννα στην Ελλαδα.Πρεπει να εχουν γινει τουλαχιστον 5.

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Πριν πανω απο δεκα χρονια υπηρχε ενα ζευγαρι που ειχε φερει καποιος απο τη Βραζιλια.Δεν τα ειδα ποτε, αλλα ακουσα για αυτα απο 4 τουλαχιστον διαφορετικους ανθρωπους (μη γνωστους μεταξυ τους) και ξερω οτι εγιναν 2-3 γεννες στην Κρητη.
Μετα υπηρχαν καποια σκυλια απογονοι του Elfo do Caudilho :eek: που ζευγαρωσαν καποιες φορες. Τελος πριν 2 χρονια περιπου εγινε μια ακομα γεννα.
Πρωτος πρωταθλητης Ελλαδος Fila Brasileiro ήταν ο CH.Fejedelmi Orizo Castellano, και ακολουθησαν στα μια κορη του Rik Do Bras Can (καπου στη Β.Ελλαδα ζουσε) και η κορη του Αργου CH. Glatisant's Flor de Athenas (Αναπληρωματικη Καλυτερη Ομαδας στην Διεθνή του ΟΚΑ (2004??). (O αδελφος της πηρε RCACIB στο πανευρωπαικο περισυ στη Βουδαπεστη, ενω αλλος αδελφος της ηταν Καλυτερος Νεων Έκθεσης σε Διεθνη Εκθεση με πανω απο 1500 συμμετοχες πριν 3 χρονια.)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και που ειναι τωρα ολα αυτα τα σκυλια Fileiro?Μπορουμε να τους βρουμε?Να κανουμε καμια επαφη αν γινεται,στην κρητη ξερω κατεβασαν και απο Γαλλια,ξερεις απο που.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μια απορία και πιθανή πρόταση...

Το θέμα είναι "Τα Φίλα και εγώ" από το μέλος omarock και μέσα έχουν συζητηθεί 4-5 διαφορετικά θέματα που αφορούν την φυλή και όχι μόνο.

Μήπως είναι άδικο να χάνονται έτσι;
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινά νέο θέμα κάποιος που θέλει να ρωτήσει ή να αναπτύξει κάτι άλλο , πέρα από τα Φίλα του omarock και τον ίδιο;

Το προτείνω μιά που είναι δύσκολο και άχαρο να κάνω πάντα εγώ τους διαχωρισμούς κατά το δοκούν.

Ευχαριστώ πολύ!

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Και που ειναι τωρα ολα αυτα τα σκυλια Fileiro?Μπορουμε να τους βρουμε?Να κανουμε καμια επαφη αν γινεται,στην κρητη ξερω κατεβασαν και απο Γαλλια,ξερεις απο που.
Απο δω κι απο κει.Δεν αξιζει κανενα ομως.
Α..εχουν γινει και 3 ακομα γεννες προς το Λαυριο...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ψηφίζω το θέμα να μείνει ως έχει.
Το "εγώ" είναι ΚΑΙ μεταφορικό (= το Φίλα και ο Άνθρωπός του)... δεν λέει το όνομα του "εγώ".

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με αυτόν τον τίτλο κάποιος που θέλει να μάθει για τα Φίλα.

Επίσης ψηφίζω πως τα κουτάβια είναι πάνω από 12 και πως το σκυλάκι που προσεύχεται ΔΕΝ είναι Φίλα (αν ήταν κουτάβι θα είχε ΠΟΛΥ πιο χοντρά πόδια).

Καλή Λευτεριά στη μοσχάρ.. εμ.. στην κουκλάρα! :p

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οταν εχει ο Γερο Δαιμονας κεφια βγαινει ο ηλιος:):):)
Ειναι καποιες στιγμες που μονο ενας σκυλος μπορει να σου χαρισει
Mama Leone(Το χτενισμα λεγεται κρανος:D)
Την αλλη φορα πρεπει να βαλω ενα φουσκωτο στρωμα απο κατω:):):)
Αγγελε μου και φονια!!!:):):)
Ακομα δινει φιλακια ο γερος
Mama Leone το Ροξακι
Φτου φτου

Last edited:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Mπραβο σου που τα χαιρεσαι τα σκυλια σου ετσι ,
τ'αγαπας και σ'αγαπανε....και φαινεται αυτο!:)
Ωραιες φωτο,να περνατε καλα!

Status
Κλειδωμένο θέμα