Μίλησέ μας για την εμπειρία σου.
Γιατί το λες αυτό;
Ισως σε αλλο θεμα.
Δε νομιζω οτι οι δικες μου εμπειριες αξιζουν ενα ξεχωριστο, νεο θεμα. Αν θελει καποιος με περισσοτερες εμπειριες, που ασχολειται ενεργα με το αντικειμενο, να το ανοιξει και να σχολιασουμε απο κει κατω, ευχαριστως.
Για την ιστορία θα αναφερω τι αντιμετωπισα εγω (
παντα μιλωντας για σκυλια look like Γ.Π. * ), χωρις αναλυση στην καθε περιπτωση:
Τα τηλεφωνα επικοινωνιας να μην ισχυουν. Να ισχυουν,αλλα να μην απαντανε. Το τηλεφωνο στην αναρτηση να ειναι σωστο, αλλά αλλος να δινει το σκυλι για υιοθεσια και άλλος να επικοινωνει δικην μεσαζοντα. Να απαντανε αλλά τα δεδομενα (ηλικα/κατασταση σκυλιου/χωρος φιλοξενιας) να ειναι τελικα διαφορετικα απο αυτα που περιγραφονται στις αναρτησεις. Να μη μπορεις να κλεισεις ραντεβου να δεις τον σκυλο. Να κλεινεις ραντεβου να δεις τον σκυλο, αλλα μην ερχονται. Να μην σε ενημερωνουν οτι δεν θα ερθουν. Για να καταφερεις να κλεισεις το ραντεβου, πρεπει να περασεις απο ιερα εξεταση, που ναι μεν ειναι σωστο θεωρητικα,στην πραξη δεν εχει το σωστο αποτελεσμα, γιατι πολλες φορες γινεται απο λαθος ανθρωπους με λαθος κριτιρια και χωρις γνωσεις. Να ψαχνεις με καθε τροπο με ποιον πρεπει να επικοινωνησεις, να αφηνεις μηνυματα και να μην ανταποκρινεται κανενας. Και αν μετα απο ολα αυτα, καταφερεις και δεις τον σκυλο, να μιλησεις με τον σωστο ανθρωπο που διαχειριζεται την υιοθεσια, θα το εχουν καταφερει ηδη μερικοι αλλοι πριν απο σενα που θα τους εχουν υποσχεθει τον σκυλο, οποτε σκυλο τελικα δεν παιρνεις...
Αλλα ακομα και αν τελικα παρεις εναν σκυλο απο τετοια αναρτηση, προσωπικα ειμαι αντιθετος με την επιβολη της στειρωσης του σκυλου. Και αυτο ειναι εν μερη σωστο θεωρητικα (για τους γνωστους λογους...), αλλα εγω δεν θα δεχομουν να στειρωσω εναν αρσενικο σκυλο χωρις να το επιβαλλουν λογοι υγειας. Ξερω αν ειμαι υπευθυνος ωστε να μην ζευγαρωσει κατα λαθος το σκυλι μου.
* υποθετω βεβαια, οτι για τα ημιαιμα που δε μοιαζουν σε καποια φυλη, αυτα που ονομαζει γενικα ο κοσμος "κοπρακια" δλδ, δεν θα υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα...το προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι μαλλον οτι δεν υπαρχουν ενδιαφερομενοι...
υγ.Τελος του off topic, δεν θελω να χαλασουμε το θεμα του παιδιου. Αν εχει καποιος να σχολιασει και να κανουμε κουβεντα επι του θεματος, οντως ας ανοιχθει ξεχωριστο θεμα.