Τα παιχνίδια του!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Σαν μικρό κουτάβι που είναι , θέλει και αυτό τα παιχνίδια του. Ε τα jumbo γίνανε ο καλύτερος πελάτης μας..
Άλλα παιχνίδια τα καταστρέφει στο πεντάλεπτο μετά δοντάκια του..άλλα ακόμα αντέχουν..άλλα έκανε 5 μέρες για να καταλάβει ότι δεν είναι ζωντανό...

Μια μικρή παρουσίαση του παιδότοπου μας...

1) Ο Ντονατς. Το πρώτο και καλύτερο.Ταλαιπωρημένο απο τα πρώτα δοντάκια του Αρη. Ακόμα αντεχει και σκουικαρει ακόμα. Αν απο ατυχία το ξεχάσουμε στο παιδότοπο την νύχτα , ενας ανατριχιαστικός ήχος σκουικ σκουικ διαπερνάει τα κόκκαλα μας..

2)O κοκκαλίνος . Μασουλημα και σκουικ σε μικρό πακετο

3)Ο Σχοινιάς.(καμία σχέση με τον Διονύση).Αν θέλει κάτι για να τραβήξει φέρνει αυτό.Δεν το αφήνει με τίποτα!!

4)Ο Ρατ. Αυτόν τον φοβόμαστε λίγο . παρόλα αυτά τα βράδια κοιμόμαστε παρέα

5)Ο Ραττυ και ο Πάττυ. Εχουμε πετυχει και φάση που γυρνάει με 2 ουρες στο στόμα και τα φιλαράκια του κρέμονται...

6)το κλασσικο μπαλάκι.(χ2)

7) το παπουτσι. Η χειρότερη αγορά. Δεν του αρέσει καθόλου

8 ) Ο καινούργιος φίλος ο Πιγκις. Μιλάμε για τρέλα .Φάγαμε δέκα λεπτά να τον πρωτοδαγκώσουμε αλλα τώρα πια είμαστε αχώριστη με το ποινκ ποινκ που εκνευριστικά κάνει!

9)Ο Humper.. το σεξουαλικό μας βοήθημα προς το παρόν μένει μόνο του έξω στο μπαλκόνι μέχρι να ενηλικιωθούμε! αχχαχα

10) Ο κόκκαλος. Δαγκωματιά και σκουικ!

Last edited:

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
11)Das Ropalous .Αν μας την πέσει κανα μεγαλύτερο κοπανάμε κιολας. Τρελό μασουλητηρι και του δίνει το μποι που του λείπει!

12) ο λαστιχομπαλος. Πηδαει και σκοτώνει...οταν εχεις ενα τσαπατσουλοπραγμο να το κυνηγάει...

υπάρχουν και κάτι ακόμα αλλά είναι χιλιοτρυπουμεναααα

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Το παπούτσι μη του το δίνεις μην έχεις τρεχάματα με τα με τα δικά σου.
Ωραία συλογή έχετε πάντως.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Ένα παπούτσι είχανε φέρει για δωράκι και στην κοπελιά μας το οποιο σε λίγα λεπτά είχε γίνει κομματάκια.
Τα βαριέται τα παιχνίδια της πολλές φορές,μόνη δεν πολύ ασχολείται παρά να τα φέρνει σε εμάς για να παίξουμε.Ίσως να πάω αυτές τις μέρες στα jumbo μία βόλτα να δώ τι έχει μιάς και δεν βρίσκω κάτι καλύτερο στην περιοχή μας.
Ωραίο θεματάκι άνοιξες και τον έχεις βασιλιά με όλα αυτά.;)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τα jumbo στην περιοχη μου δεν τα εχουν οοολα αυτα. :( τεσπα πηγα σημερα και εφεραν μια μπαλα τυπου kong που βαζεις μεσα λιζουδιες και του πηρα μια τετοια.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
9)Ο Humper.. το σεξουαλικό μας βοήθημα προς το παρόν μένει μόνο του έξω στο μπαλκόνι μέχρι να ενηλικιωθούμε! αχχαχα

Ούτε προς το παρών, ούτε προς το μέλλον!Έτσι όπως είναι το παιχνιδάκι αυτό στα σκουπίδια και λεκτική αποτροπή στο να "πηδάει" αντικείμενα!Δεν είναι ούτε ενήλικα πράγματα και η πράξη αυτή δεν υποδηλώνει ότι θέλει να ζευγαρώσει!Πρόκειται για συμπεριφορά κυριαρχίας πάνω σε κάτι αν το κάνει σε αντικείμενο ή πάνω σε κάποιον αν αυτός ο κάποιος είναι άνθρωπος ή ζώο!Κόψε το τώρα που είναι νωρίς...όταν θα γίνει ενήλικος θα υπάρχει πρόβλημα...

Να τον χαίρεσαι...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και τα δικα μου κατι λιγα παιχνιδακια εχουν τα καιμενουλια!

Εδω η πρωτη μου γαλλιδα με τα δικα της πραγματακια- τα τωρινα μου σκυλια, που ειναι 3- εχουν βεβαια τα τριπλα

Αλλα παααρα πολλα παιχνιδια δεν εγκρινονται και εχουν αυτην εδω την τυχη

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
και ειναι απιστευτο ποσο βαμβακι εχουν μεσα στην κοιλια τους τα ατιμα!!!

Το τελευταιο μας "θυμα"¨ηταν τωρα το Σ/Κ ενα απο αυτα τα μακρια "σκουλικια" που βαζεις κατω στην πορτα για να μην μπαινει ο κρυος αερας!
Το ειχε ο αντρας μου στο σπιτι του στο βολο απο περισι- και τωρα με το που μπηκαν το βουτηξαν και το ξεκοιλιασαν- ενω εγω κουβαλουσα ακομα τις τσαντες μας απο το αυτοκινητο!
Ειχε γεμισει ΟΛΟ το πατωμα!

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Κι εμείς παίζαμε για μέρες με έναν φίδουκλα που σταματάει το κρύο στις πόρτες, μέχρι που κατάφερε να του ανοίξει τρύπες κι αυτουνού!
sporos 085.jpg

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Πρόκειται για συμπεριφορά κυριαρχίας πάνω σε κάτι αν το κάνει σε αντικείμενο ή πάνω σε κάποιον αν αυτός ο κάποιος είναι άνθρωπος ή ζώο!Κόψε το τώρα που είναι νωρίς...όταν θα γίνει ενήλικος θα υπάρχει πρόβλημα...

Να τον χαίρεσαι...
Γιαυτό έβαλα το χαχα μετα απο αυτο που εγραψα.. :)

Έχει κοπεί ήδη

Εστάλη από τον γαλαξία τον δυο

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Εμενα μια ερωτηση μου ηρθε οταν ειδα τα παιχνιδια αυτα... τα σκυλια σας ειναι φαφουτικα?
Αυτα μονο που θα τα δειξω στον Αλπεν απο το prospect εχουν σκηστει ηδη..πριν τα αγορασω καν

• Like
Reactions: Odinaki

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μία από τα ίδια. Δεν μένει τίποτα όρθιο. Μόνο ένας τεράστιος κόσμος με ένα πολύ χοντρή λαστιχένια μπάλα έχει επιβιώσει στα τόσα παιχνίδια που τους έχω αγοράσει. Όλα τ`άλλα δεν έχουν πάνω από 1 βδομάδα χρόνο ζωής.
Ειδικά τα παιχνίδια από Jumbo ή super market, ούτε 2 μέρες δεν κρατάνε.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εμενα μια ερωτηση μου ηρθε οταν ειδα τα παιχνιδια αυτα... τα σκυλια σας ειναι φαφουτικα?
Αυτα μονο που θα τα δειξω στον Αλπεν απο το prospect εχουν σκηστει ηδη..πριν τα αγορασω καν
Same here. Δύο κόμπους για δαγκώματα έχουμε κι αυτοί πολλοί της είναι. Ένα σκουίκ πλασικό μπουκάλι από τα Jumbo άντεξε μισή ώρα. Πάει και το σκουίκ, πάει και το μισό μπουκάλι..

Το καλύτερο παιχνίδι της είναι αυτό. Μπορεί να παίζει ασταμάτητα μαζί του μέχρι αυτό να κάνει "σκουίκ" από την κούραση.

Attachments

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Αυτά είναι ωραία θέματα ντε!!! :D

Εμάς δυστυχώς τα έχει βαρεθεί τα παιχνίδια της. Μόνο ο κόμπος της αρέσει. Μας τον φέρνει όποτε έχει όρεξη να αρχίσουμε τα τραβήγματα, αλλά γενικά στο σπίτι κάθεται ήσυχη περιμένοντας να τη βγάλουμε για τη βόλτα της.

Γενικότερα δε τα πάει καλά με ταπαιχνίδια. Τα βαριέται εύκολα. Για παράδειγμα, ακόμα και τον κόμπο της που τον υπεραγαπά πραγματικά τον αγνοεί όταν βγαίνουμε για βόλτα έξω. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι το αγνώστου προελεύσεως dna της είναι τόσο δυνατό που δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια...

Ξέχασα και την κότα της!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μόνο εγώ ρε παιδιά δεν έχω τίποτα από παιχνίδια?

Έχω μόνο ένα για δαγκώματα και αυτό το κάνουμε όταν είμαστε στην βόλτα έξω για λίγο!

Σπίτι μέσα έτσι και δει παιχνίδι ως τριαξονικό που είναι και αμπντάλης θα τα γκρεμίσει όλα!
Από την χαρά του σηκώνει ουρά και γίνεται διπλάσιος σε μήκος, αφού όταν επιχειρεί να πάρει καμιά παντόφλα ο καημένος να παίξει δυσανασχετεί που δεν μπορεί να γυρίσει άνετα από δω και από κει να παίξει, να την πετάξει στον αέρα, να κάνει υπόκλιση.

Προχθές στολίσαμε δέντρο και ερχόταν και ρουθούνιζε τις χρυσόσκονες στα στολίδια και έτσι πως έσκυψα εγώ κάτω από το δέντρο για να βάλω τις κάρτες και τα διάφορα μπιχλιμπίδια, απλώνει μια τις χερούκλες του μπροστά μου τάχα μου να τεντωθεί και τάχα μου ότι και καλά "να ψάξουμε μαζί αυτό που χάσαμε", υψώνει και τον κώλο του, σηκώνει την ουρά και τααααααν ρίχνει μια μπάλα!Το φελέκι μου μέσα, μου 'ρθε να τον πετάξω από το μπαλκόνι...

Συγγνώμη παρεκτράπηκα, εν πάσει περιπτώσει δεν είμαστε για παιχνίδια και μπιχλιμπίδια εμείς!
Να τα χαίρεστε εσείς που έχετε "Smart" μέσα στο σπίτι και όχι "τριαξονικές νταλίκες"!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
fotis κι εμείς το ίδιο. Καμία σημασία στα παιχνίδια..Καλύτερα να μην ξοδεύομαι κιόλας.

Μόνο όταν χαίρεται πολύ που γυρνάμε σπίτι παίρνει τον κόμπο για να παίξουμε κι αυτό να διαρκέσει 5-10 λεπτά. Κι επίσης όταν έρχεται το beaglάκι πάει και μαζεύει τα παιχνίδια της να μην της τα πάρει! Κτητική γκόμενα.

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Καλά, μην φανταστείς, κι οδικός μου τα αρκουδάκια παντώς τύπου μέσα σε λίγες μέρες τα ξεκάνει, αρχίζει να τους κόβει αυτιά και μύτες και μετά φτάνει στα χέρια,οπότε βγαίνει η γέμιση και του τα παίρνω. Έτσι κάπως έχουμε ξεμείνει με τους κόμπους,τις μπάλες και τα kong. Αυτή η λαστιχένια κότα να είναι άραγε ανθεκτική? Θα την ψάξω, έχει πλάκα. Εγώ αν του κόψω τα παιχνίδια αρπάζει παπούτσια,οπότε δεν με συμφέρει;)