H Κέλλυ εχει πολλές ''θείες'' με αποτέλεσμα να εχει και ολόκληρη προίκα απο ρούχα κολάρα και παιχνίδια!
εδω είναι τα δυο αγαπημένα της το κουνέλι απο το τσάμπο (το 6-7 που εχω αγοράσει) που το εχουμε πάντα μαζι μας και ο σκατζοχοιρος απο το ικεα επίσης παει παντου.
εδω ενα καπέλο που μας έχουν κανει δωρο ο βατραχος που ηταν κουδουνιστρα μεχρι που τον πατησα ενα βραδυ και σιώπησε για πάντα και 2 ποντικια απο το ικέα που δεν τους δινει και τρελη σημασία!
εδώ έχουμε τον πίθηκα και αλλα δυο μασουλιτίρια απο το τσάμπο που ασχολιόταν οσο άλλαζε δόντια γενικά με μπαλάκια δεν παίζει....παιχνίδια επαναφοράς μόνο με ξύλα και κουκουνάρια
το τοπ αγαπημένο αυτου του μήνα ειναι ο νυχτερίδας απο τα ικέα νομίζω εχει φτερά που κανουν χρουτσου-χρούτσου και τον λατρεψε!
και εδω η Κελλυ με το δικο μου αεροστοπ που εκλεψε απο την πόρτα!!
Γενικά εκτος απο το κουνέλι που το ξεσκίζει δεν χαλάει τα παιχνίδια της....ενα μεγάλο λουτρινο σκυλο που μας ειχαν κανει δωρο της τον μάζεψα γιατι του έκανε επίθεση και το σβέρκωνε....
Να σημειώσω οτι πολύ παίζει και με ενα κιτρινο παπι απο το τσάμπο που κανει παπαπαπα οταν το πατας (δεν ειναι για σκυλους) και μια κουδουνιστρα για μωρά σε σχημα καμηλοπαρδαλης μαλακια λουτρινη που της την κουνάω και κανει φορυβο τα οποια δεν τα βρησκω που τα εχει θαψει για να βάλω φωτογραφία!