Νομίζω πως δεν είναι απαγορευμένα..αλλά θα σε γελάσω!Αν κρίνω απο τη δικιά μου έχει αρκετά καλή μύτη...σκάβει στο χώμα και βρίσκει οτι μπορείς να φανταστείς...λαγωνικό θες?
Το μόνο κακό τους είναι οτι είναι αρκετά δύσκολη η συμβίωση τους με άλλα ζώα και θέλει αρκετή δουλειά απο μικρή ηλικία...
θέλω να ασχοληθώ και με ιχνηλασία και με ατζίλιτυ και με ότι άλλο μπορώ να βρω! χαχα! Γι'αυτό έχω κατασταλάξει και σε Γερμανικό που έτσι κι αλλιώς τα θαυμάζω από μικρή!
Η συμβίωση με το Ρούμπυ είναι αυτό που με βάζει κι εμένα σε σκέψεις... Είναι αρκετά κυριαρχικό σκυλί αν και μικρόσωμο και δεν ξέρω πώς θα τα πάει με άλλο ένα σκύλο μόνιμα στο σπίτι.
(Για αυτό είχα πει και ότι θα πάρω θυληκό για να μειώσω λίγο αυτή τη "ζήλεια" ).
Αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί όταν χαιδεύω αδέσποτα ή ασχολούμαι με άλλον σκύλο γενικά, εκείνος απλά περιμένει υπομονετικά χωρίς να βγάζει κιχ!!!
Στο σπίτι όμως μέσα δεν ξέρω πώς θα είναι!
Γιατί με το φαί του στο στόμα πχ δεν τον πλησιάζει κανείς!
Στην Αγγλία έχουν αρκετές φυλές απαγορευμένες!
Ρώτησα και τον Χρήστο από εδώ μέσα που πήγε Αγγλία τώρα πρόσφατα και μου είπε κι εκείνος ότι είναι απαγορευμένα από όσο ξέρει.
Όλα καλά όλα χρυσά στην Αγγλία αλλά αυτό το πράγμα είναι σπαστικό! Λες και ένα σκυλί γεννιέται επικίνδυνο!!!