200 ευρώ κάνει μόνο μία στείρωση;;; ΠΟΥ;
ΞΕΧΝΑ το. ΔΕΝ πρόκειτε να ενδιαφερθεί για το ζώο καθόλου.
Θέλει χοντρό χεσ/μο το ζευγαράκι σου!
Η μόνη ελπίδα του κουταβιού είναι να το πάρεις εσύ και να αναλάβεις το πρόβλημα.
Εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο κάποτε....
Ανέλαβα να βοηθίσω ένα κουτάβι (Τερβίρεν) ηλίθιου άντρα που το είχε ψιλο-παρατήσει (ΠΟΛΥ παρόμοια περίπτωση). Του το ζήτησα δηλαδή για μένα αλλά ήταν καθαρό ψέμα. Από την αρχή είχα σκοπό να το χαρίσω σε καλό σπίτι.... δεν το είπα αυτό όμως.
Ηταν ΕΞΑΛΛΟΣ όταν το έμαθε, γιατί είχε κάνει όνειρα πως θα το εκπαίδευα τέλεια και θα του το "δάνειζα" να το πασάρει για δικό του (μιά στο τόσο) στους φίλους του.
Ποτέ δεν του είπα τι έκανα με το κουτάβι (το οποίο ζει "ζωή και κότα" με έναν φίλο εκπαιδευτή που τον λατρεύει!).
Θα ήταν ιδανικό να το έκανες και 'συ (αν μπορούσες). Να τους παρακαλέσεις πως το θέλεις για σένα, λέγοντας πως θα το βλέπουν συχνά. Μετά, όταν το χαρίσεις, πες ΟΛΗ την αλήθεια. Πως έκανες ότι ήταν απαραίτητο για το καλό του κουταβιού, και πως ήσουν στην πραγματικότητα Ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος που ουδέποτε ενδιαφέρθικε.
Και φυσικά πες τους πως δεν τους αξίζει μετά από όσα έκαναν να το ξαναδούν και πως δεν θα πεις ποτέ που μένει.
Δεν θα ασχοληθεί κανείς αλλος μου φαίνεται.
ΠΟΣΟ είναι το κουτάβι καλέ (ηλικία); Μωρό δεν είναι ακόμη;
"Τα νεύρα μου" κι εμένα τώρα...