Λοιπον να τα παρουμε ενα ενα.
1ον στο πετιγκρι της Ροξυς υπαρχουν πρωταθλητες ευρωπης(χωρις αυτο να σημαινει οτι η ιδια ειναι πρωταθλητρια)
Οταν κανεις εκτροφη μεταξυ 2 τσαμπιον δεν σημαινει τιποτα,ουτε σημαινει οτι θα βγαλεις καλα κουταβια,αντιθετως υπαρχουν σκυλια με προτερηματα η μικρα λαθη τα οποια διορθωνονται μεσω της εκτροφης,ενω οι γονεις σε εκθεση ισως δεν θα ειχαν παει καλα.
Και προς θεου η εκθεση δεν βγαζει καταληλους γεννητορες,το ματι του εκτροφεα βγαζει γεννητορες,οποιος λεει κατι αντιθετο δεν εχει ιδεα.
Τα χαρτια του ΚΟΕ η του VDH και του FCI,δεν πρεπει να τα εμπιστευεσαι τυφλα.
Καποιος εγραψε σε αλλο θεμα για Γερμανια και ελενχους,ναι γινονται απο τους ομιλους,αλλα ποιος ξερει χωρις DNA ποιος ειναι ο πατερας,και το αλλο?κανει καποιος 2-3 γεννες και εχει 2-3-10 κουταβια,βαζει τα πολλα στο επωνυμο ζευγαρι,και τα λιγα στο ανωνυμο(μπορειτε να το φανταστητε?)αλλαζει δηλαδη τα κουταβια,εκει ουτε ο ομιλος χωρις DNA δεν μπορει να κανει κατι.
Στην ερωτηση γιατι πηρα σκυλια απο ανθρωπους που πηγαν σε εκθεσεις?θα σας πω οτι απο 3 εκτροφεια εχω παρει σκυλια,μονο το ενα υπαρχει,οι αλλοι 2 τα παρατησαν,ο ενας ειχε την μανα του Δαιμωνα την Cosma shiva dos cashoros seroz,πρωταθλητρια ευρωπης 2002,και παγκοσμια 2004 ,πεταξαν την πετσετα.
Εξετασεις στην Γερμανια,τις κανεις οπου θελεις,και της στελνεις στο VDH.
Ο εκτροφεας απο Γερμανια που δεν πηγε τελικα το κουταβι,ειναι φιλος ειναι το εκτροφειο Drachenschwanz,και θα κατεβει ενα κουταβι του στην Αθηνα μεσω εμου τον Μαρτιο,το γιατι δεν εφυγε το κουταβι απο εμενα ειναι αλλη ιστορια.
Τωρα ποιος ειπε οτι πουλουσα 1500 ευρω?
εχω πει και σε αλλα θεματα,οτι αν δεν μου κανει καποιος βαραω την τιμη ψηλα,αν θελω να δωσω την κατεβαζω,στην Γερμανια εκει που ηθελα τα ειπα 800 μαζι με την μεταφορα.
Οταν γραφτηκε η αγγελια οι γονεις ειχαν χαρτια εξωτερικου(και ειναι σκυλοι που ηρθαν απο το εξωτερικο,οπως και τα εκτροφεια τους)και οχι Ελληνικα,τα οποια ακομη περιμενω.
Οπως ξαναεγραψα για τις εξετασεις,εγινε σε εναν πλυθησμο απο 100 μποξερ,με HD 0,ενα τεστ,τα ζευγαρωσαν,διασταυρωτα,και ετσι και αλλιως(δεν εγινε μονο μια σειρα απο γεννες δηλαδη,πηρε χρονια πολλα χρονια ολο αυτο)και εδωσαν στο τελος 15% HD D!!!!! και δεν ξερω γιατι δεν ειπαν ποσο σε Α η σε Β?
Εμενα δεν μου λενε τιποτα,πιστευω οτι το περιβαλον και ο τροπος ζωης των σκυλων μου ειναι τετοιος που δεν προκειτε να εχουμε τετοιο προβλημα(θεωρια θα μου πειτε?και η εξετασεις θεωρια ειναι,εφοσον δεν ξερει κανεις ουτε πιο γονιδιο ειναι,γιατι ειναι παραπανω απο ενα,και δεν εχουν ακομη μεθοδο για να το βρουν.)
Οσο για τον συλλογο Ροτβαιλερ που παραδεχτηκε τις πλαστογραφιες,δεν θυμαμαι που εβαλα το λινκ,παντως το εχω βαλει σε παλαιοτερο θεμα εδω στο φορουμ,δεν θυμαμαι που.
Και τελος εγω εδω προσπαθω με τον δικο μου τροπο,ο χρονος και τα κουταβια μου θα με κρινουν,οποιος νομιζει οτι γνωριζει την ρατσα επισης,επισης ξερω τι αποτελεσματα θα παρω αν παω τα σκυλια αυτα σε εκθεσης μεγαλες(στην χειροτερη,3η θεση,σε μεγαλη εκθεση,χωρις αυτο να λεει κατι,για την ποιοτητα ενος σκυλου).
Η ποιοτητα ενος σκυλου σε εκθεση ειναι οτι φαινετε,αυτα ομως που δεν φαινονται κρινουν εναν γεννητορα,οπως ο
χαρακτηρας,η ποιος κριτης θα κρινει?και ρωτηστε οποιον θελετε,ποια θυληκια κανει για γεννα,θεε και κυριε,οποιος λεει οτι μια θυληκια πρεπει να παει σε εκθεση ειναι τρελλος,1ον μια θυληκια πρεπει εχει μητρικα ενστικτα,γερα κοκκαλα,χαρακτηρα,και μετα μορφολογια,αλλα οχι απαραιτητα για εκθεσεις.
Να συμορφωθουνε ορισμενοι,εχουν την θεωρια με της εξετασεις,εγω εχω την δικη μου,αλλα στο θεμα καταλληλοι γεννητορες,δεν υπαρχουν θεωριες,ειναι θεμα εκτροφεα και του τι σκυλια θελει αυτος,και ρωτηστε εναν κριτη αν μπορει να κρινει κατι τετοιο.