γιατι ρε συ, εγω δεν τα λατρευω?Αυτό που βλέπω από τα σχόλια του σε αυτό το forum,είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που λατρεύει τα σκυλιά του,
στα πουπουλα τα εχω, να! (ειναι και γιορτες και μ εχουν πιασει οι ευαισθησιες μου)
γιατι ρε συ, εγω δεν τα λατρευω?Αυτό που βλέπω από τα σχόλια του σε αυτό το forum,είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που λατρεύει τα σκυλιά του,
Βρε Ηλια , διαβασες τι εγραψα ?,για εξηγησε μου ομως εσυ τι σημαινει για εσενα εκτος απο της διοργανωσης εκθεσεων,και καποια αρχεια?
Ουτε ενδιαφερον απο κορυφαιο εκτροφειο της Ευρωπης ειδα, αλλα ουτε και καταλαβα οτι αναφεροσουν σε μεταπωλητες πουθενα,απο Βελγιο,Ισπανια,και Γερμανια που τελικα εκει βρηκαμε καταληλους,αλλα μου την εδωσε εστειλα τις προκαταβολες πισω(ειχα και τα εισητηρια πληρωμενα,μαζι με τα σκυλια)και εδωσα μετα απο πολλα παρακαλια σε εναν φιλο ενα θυληκο κουταβι εδω στην Δραμα.
Αρα γιατι λες πως δεν γνωριζω ?Μονο τα πετιγκρι σε καλο χαρτι,τιποτα αλλο,Α και αν θελει καποιος που θα παρει κουταβι να παει σε καμια εκθεση να κανει την πλακα του,αυτα.