Ταξιδι με πλοιο

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
γιατι να το πνιξεις..μπορεις να παιζεις στο πλοιο μαζι με το σκυλο/α το ''αχ κουνελακι-κουνελακι,ξυλο που θα το φας''
εισαι στο θεμα που ειχε παει το κουνελι στο αλλο μπαλκονι ντουλης.
εδω ειναι αλλο.

• Like
Reactions: GRDANE and ntoulis

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.865
5.114
patra
grdane.blogspot.com
λοιπον... δεν ανοιγω αλλο θεμα ...
με ενδιαφερει ΑΜΕΣΑ φωτογραφια ειτε καλη περιγραφη των σκυλιερων στο καταστρωμα στo blue star 1
απο πειραια για μυτηλινη.... μπορει να βοηθησει κανεις?
μπορει να χρησιμοποιηθει λουκετο για να κλειδωνει το κλουβι ή θα χρειαστεί αλυσιδα και λουκέτο?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ την μόνη πληροφορία που μπορώ να δώσω (γενικά σε όλους όσους θα ταξιδέψουν) είναι ότι λίγα χρόνια πριν που είχα ταξιδέψει με blue star στο πίσω κατάστρωμα που είχε το μπαρ και τα τραπεζάκια, απαγορευόταν η παρουσία σκύλων, όπως και πριν λίγες μέρες που ταξίδεψα με blue star είδα ότι η ταμπελίτσα με την απαγόρευση των σκύλων εξακολουθεί να υπάρχει.
Τι χαζομάρα μου να μην σκεφτώ να πάρω φωτο τις σκυλιέρες :rolleyes:

• Like
Reactions: GRDANE

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Πέρυσι έκανα αυτό το δρομολόγιο, χωρίς σκύλο, σε καλή κατάσταση ήταν οι σκυλιέρες αλλά δεν θυμάμαι για λουκέτο.. Κάποιο κλειδί ή λουκέτο ( ;; ) δίνουν και στην ρεσεψιόν.
Η Συμβουλή μου: Πρέπει να ανέβεις εγκαίρως στο πλοίο γιατί "σώνονται" γρήγορα..

Έντιτ: για Δανό ίσως είναι λιγο μικρό..

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Δεν γνωρίζω για λουκέτο, ή το μέγεθος τους. Από περιγραφές φίλων όμως, σε αρκετά πλοία, ιδίως τώρα καλοκαίρι, δεν είναι ό,τι καλύτερο, από καθαριότητα. Και από αυτό συμπεραίνεται και για θέματα υγείας και παρασίτων.
Και είναι λογικό! Εδώ σε πανσιόν το αφήνεις και το ψάχνεις, κοιτάς και ρωτάς, για κάθε λεπτομέρεια. Οχι σε κλουβιά, που μπαίνουν και βγαίνουν συνεχώς, ανεξέλεγκτα, άγνωστα ζώα!

• Like
Reactions: GRDANE