Ταξίδι στο Λονδίνο με τον σκύλο μου!!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Του υπαλλήλου που θα ελέγξει το διαβατηρίο εννοείς; Δε βάζει υπογραφή κάπου, ώστε να μετρήσει και στους συναδέλφους του; Δεν κατάλαβα.

Αυτό που είπε η Alice6 κάνουν ταυτοποίηση των στοιχείων στα σύνορα(αν σύμφωνα με τα στοιχεία του διαβατηρίου του σκύλου είσαι ο ιδιοκτήτης) , εγώ όταν πήγα να πάρω το σκύλο από το αεροδρόμιο πήγα μόνος ενώ ήμαστε και οι δύο γραμμένοι σαν ιδιοκτήτες και μου είπαν να έρθει η γυναίκα μου αλλίως σκύλος γιοκ, η γυναίκα μου ήταν έξω και περίμενε στο αμάξι όποτε κανένα πρόβλημα την φώναξα ήρθε έδειξε διαβατήριο όλα οκ.

Βάλε ένα όνομα καλύτερα στο διαβατήριο του σκύλου αυτό της Κατερίνας μην τρέχεις και δεν φτάνεις από το τίποτα.

carpe84diem

Member
3 Ιουλίου 2009
17
0
Εχεις δικιο, αυτο δεν το σκεφτηκα πως μπορει να δημιουργησει θεμα..
βεβαια σκεφτομαι και την λυση της "Animal couriers", μου την προτεινε και η alice, την ειχα σταμπαρει και απο καιρο, μπορει και να αξιζει!!

Αυριο θα τους στειλω e-mail για πληροφοριες, και οτι μου απαντησουν το μεταφερω και εδω, να υπαρχουν προς ενημερωσην!

Last edited:

carpe84diem

Member
3 Ιουλίου 2009
17
0
Το large και κάτω είναι πιο κατάληλο. Μέτρησα την παλιά μας τσάντα, που τώρα την έχουμε για το αμάξι, η οποία είναι 46x31x26εκ και ίσα που χωράει στα αεροσκάφη. Η Βερόνικα είναι γερμανικό σπιτς, ναι. Ζυγίζει έξι κιλά. Μέσα στην τσάντα αυτή είναι πολύ άνετη και πιστεύω και στην νέα της δε θα δυσφορεί.
Έχουμε κάνει πολλά ταξίδια με όλα τα μέσα. Και ανταποκρίσεις και κενά αέρος και διανυκτερεύσεις... Γενικά τα είδε όλα! Την πρώτη φορά ταξίδεψε σε ηλικία 3 μηνών και κάτι, από Αθήνα για Βερόνα που μένουμε. Συνήθως με aegean, alitalia και airone ταξιδεύουμε. Μια φορά με Ολυμπιακή, μέχρι που σταμάτησε την Ιταλία.
Πρώτη φορά η Βερόνικα κοιμόταν. Στο αεροπλάνο της αλιτάλια είχαμε κάτι γιαπωνέζες που την χαϊδολογούσαν και την φωτογράφιζαν. :rolleyes: Το πλήρωμα πολύ καλό και με άφησαν να την έχω στην αγκαλιά όλη τη διάρκεια, εκτός από την απογείωση/προσγείωση. Δε νομίζω ότι κατάλαβε κάτι. Μετά στο σπίτι συνέχισε να κοιμάται το κουτάβι. Τωρα όμως μπορεί να αγχωθεί άμα έχει κενά αέρος. Στο αεροδρόμιο δεν την έχω μέσα. Τη βάζω για επίδειξη και ζύγισμα στο check in, λες και δε βλέπουν, και πριν μπούμε να καθήσουμε. Άμα τη εξόδω, πάμε σε μια γωνιά για νερό και πιπί.
Το τρικ είναι να την βάζεις μέσα μέρες πριν φύγετε, να μάθει να μπαίνει, να νοιώσει οικεία.
Αυτο πραγματικα με βοηθαει!! Με εχει σκασει αυτο το θεμα, σκεφτομαι οτι θα καταληξω με 4-5 τσαντες μεταφορας.. εφοσων χωραει και η βερονικα, που ειναι στα ιδια κιλα με την δικη του, θα κοιταξω να παρω την large..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ