Τέλος η τροφή

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Κρινα ηρεμησε λιγο...

λυπαμαι καλε μου Teo αυτος ειναι ο τροπος μου ,ευθυς αλλα τραχυς ,δεν χαιδευω τα αυτια κανενος , οποιος αντεχει την αληθεια την ακουει

τωρα αν για το φορουμ που ειμαι μελος θεωρουμαι εριστικη τοτε γνωστος ειναι ο δρομος του ban

δεν ξερω αν σε εσενα σου εχει τελειωσει η τροφη επειδη ξεχασες ,σε εμενα ποτε ,εχω μεινει απο τροφη αλλα οχι γιατι το ξεχασα ,γιατι δεν ειχα λεφτα και τρωγαμε εγω και ο σκυλος μου μια εβδομαδα νεροβραστα μακαρονια

και ουτε φερθηκα ποτε εδω με αγενεια και αχαριστια σε κανενα μελος

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ποιος μιλησε για ban???

Κρινα,εγω το υφος σου το ξερω και δεν εχω προβλημα.

το νεο μελος ομως,ισως νομιζει οτι τον περνεις απο τα μουτρα...δεν σου ειπα κατι,απλα μην τσιτωνεις τοσο πολυ και τοσο γρηγορα.

χανεις ετσι το δικιο σου,που τις περισσοτερες φορες εχεις!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Συμφωνώ με Krina - και ανεύθυνος είναι και αγενή συμπεριφορά απέναντι στον harryf που έκανε τη μαλακία (εν αγνοία του) να ασχοληθεί μαζί του...

επισης μπορει να μην μας αρεσει αλλα πολλα θεματα ειναι ετσι ακριβως οπως περιγραφει το μελος pepermaint.
Μπορεί να έτσι αλλά αυτό δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να είναι αγενής με αυτούς που ασχολούνται μαζί τους. Αλλιώς ας πάει να ξεστραβωθεί μόνος του και να μην ρωτάει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να θυμίσω πως το θέμα μας είναι Τέλος η τροφή και θα παρακαλέσω να παραμείνουμε εντός θεματολογίας.
Καταλαβαίνω πως η κρίση μας έχει κάνει όλους λίγο πιο ευέξαπτους.., αλλά ας προσπαθήσουμε εμείς εδώ τουλάχιστον να μην την θυμόμαστε.
:)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Να θυμίσω πως το θέμα μας είναι Τέλος η τροφή και θα παρακαλέσω να παραμείνουμε εντός θεματολογίας.
Καταλαβαίνω πως η κρίση μας έχει κάνει όλους λίγο πιο ευέξαπτους.., αλλά ας προσπαθήσουμε εμείς εδώ τουλάχιστον να μην την θυμόμαστε.
:)
Ωραία λοιπόν - είναι απλά τα πράγματα...

Πάμε σε ένα ψιλικατζίδικο "μεγάλο".

Αυτοί έχουν αυγά, μερικές φορές και κατεψυγμένα ψάρια, ακόμη και λουκάνικα φρανκφουρτης, κατεψυγμένα λαχανικά, κονσέρβα τόνο, να πω κι άλλα?

Εναλλακτικά ντελίβερυ από ψησταριά - κατά προτίμηση κοτόπουλο σούβλας χωρίς πέτσα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
vrmode αν ποτε σου τελειωσει η τροφη (που δεν το νομιζω ! ), φωναξε με να μου κανεις το τραπεζι !!!!!!!!!!!!
Η ανάγκη κάνει τον άνθρωπο ευρηματικό. ;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εναλλακτικά ντελίβερυ από ψησταριά - κατά προτίμηση κοτόπουλο σούβλας χωρίς πέτσα.
Ψηφίζω αυτό με διαφορά..!!!!
Για τα λουκάνικα μην τα ξανάματαλέω.. προτιμάω τα κάλαντα που είναι και επίκαιρα!!!:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Ψηφίζω αυτό με διαφορά..!!!!
Για τα λουκάνικα μην τα ξανάματαλέω.. προτιμάω τα κάλαντα που είναι και επίκαιρα!!!:D
Φρανκφούρτης Light είπα καλέ για τη γεύση - όχι μανιάτικο με πορτοκάλι!

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Φίλε χάρη ( το φίλος λόγο του ότι είσαι σκυλόφιλος )
σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με ξεστραβώσεις .
Τα σχόλια μου για τα άσχετα που έγραφε μέσα το συγκεκριμένο πόστ δεν ήθελα να τα πάρεις προσωπικά απλά έτσι είναι το ύφος μου , όταν κάτι μου χτυπάει απλά το αναφέρω.. φόρουμ είναι και λέγεται καμία λέξη παραπάνω..
τώρα για κάποια άλλα μέλη που σχολίασαν λές και είμαστε κολλητοί απλά δεν πέφτω στο επίπεδο τους .
σε ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη εάν σε πρόσβαλλα με το σχόλιο μου

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Τουλάχιστον βρήκες άκρη? τον ταίσες τον σκύλο???
εφτιαξα ρυζακιι με κρεατακι χθες βραδυ και κονσερβες σημερα... εκανε μια φορα βεβαια εμετο αλλα λιγο..

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
:confused: Το έχασα η ξανθιά,,, έκανες εσύ η ο σκύλος εμετό???:confused:

Τελικά πες μας τι σκύλο έχεις? Δεν ματιάζουμε!!!

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
:confused: Το έχασα η ξανθιά,,, έκανες εσύ η ο σκύλος εμετό???:confused:

Τελικά πες μας τι σκύλο έχεις? Δεν ματιάζουμε!!!
οπ σορι.. το διορθωσα... ο σκυλος εκανε...χαχαχα...

οπως τα λες ειναι.. δεν θελω να μου τον ματιασετε..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μάλιστα!

(Τι έγινε ρε παιδιά??? τα Χριστούγεννα υποτίθεται είναι η εποχή των Καλικάντζαρων όχι των Ξωτικών....)