ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Νικο πηρα την εκτροφεα και μου ειπε πως ειναι η αλλαγη του σπιτιου ειναι κ 2 μηνων δεν εχει κανει κ αλλη τετοια αλλαγη.Απο αυριο μου ειπε θα τρωει κανονικα αλλα μου ειπε να της αφηνω το φαγητο μεσα στο μπωλ 15λεπτα αν δεν το τρωει να το παιρνω και να της το δινω μετα απο 4ωρες.
Γιατι να της κανω τετοια γυμνασια της καιμενης?
Επισης ηθελα να ρωτησω μπορω να της δινω να τρωει φρουτα?
Αν ναι κανει ,ποια ειναι αυτα που κανει να τρωει?ολα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε Steve, δείξε λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη στην εκτροφέα! Έχει απόλυτο δίκιο η γυναικα!
Δεν αφήνουμε όλη μέρα την τροφή στο πιάτο του σκύλου. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θεμα: 3 η 2 φορες?

Φρούτα γιατί να δίνεις στο κουτάβι? :confused:

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
ρε παιδια την πηρα χτες το απογευμα μου ειπε ειναι ταισμενη λεω οκ να την ταισω το βραδυ.Την εβγαλα μια βολτουλα γυρισαμε σπιτι επαιζε με τα παιχνιδια της κ μεχρι σημερα απο χτες δεν εχει φαει ουτε 100 γραμμ.
Ειναι λογικο αυτο?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Για εμενα ναι...αφου ειναι κ υγιεστατη ναι.
Θα πεινασει κ θα φαει...δεν ειναι χαζο ρε!

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Αντε μωρε η χαζη ολο βολτες θελει απεναντι στο γκαζον να παιζει με τα ξερα φυλα,να κοιματε,να πινει νερο,κ να παιζει μετα παιχνιδια της.Απο φαι τιποτα λες να ειναι μουρλο?αλλα η κοιλια της ειναι σαν βαρελι ρε Νικο,εκει ετρωγε πολυ.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θα φαει! μολις πεινασει...ιδια ξηρα της δινεις με αυτη που ετρωγε...ακολουθησε κατα γραμμα οτι σου λεει η εκτροφεας!!!ξερει εκεινη!τοσο σκυλια εχει μεγαλωσει!!!

θελει απεναντι στο γκαζον
off topic...scalibor φοραει η μικρη???