ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ «ΧΑΛΑΣΕ» ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν από τρεις μέρες το πήραμε δώρο στην αδερφή μου, αλλά από χθες άρχισε να κάνει συνεχώς εμετούς και διάρροιες». «Tι του δώσατε να φάει;» ρωτάει ο κτηνίατρος.

Θεός ο κτηνίατρος...ξέρει ότι είναι από pet shop...γνωρίζει τον τύφο...και ρωτάει με την αφέλεια της Καγιά..."μα, τι του ΄δωσατε να φάει????"

Yπήρχαν φορές που μέσα σε 15 μέρες είχαμε 20 θανάτους κουταβιών».

Και...τι κάνατε για αυτό???? Τίποτα...απλώς βγάλατε καλά χρήματα απότ ον πελάτη!!!

Tην αυξημένη θνησιμότητα στα κουτάβια ράτσας επιβεβαιώνει στο OIKO και κτηνίατρος, ο οποίος διατηρεί συνεργασία με pet shop (και για ευνόητους λόγους επιθυμεί και αυτός να διατηρήσει την ανωνυμία του).

Το να σταματήσει τη συνεργασία του με το pet shop...φαντάζομαι ότι δεν παίζει...εεεεεε???

«Aπλώς σήμερα ο καθένας μπορεί να κάνει καταγγελία σε κάποιο σωματείο και οι ιδιοκτήτες των pet shop να έχουν ποινικές κυρώσεις.

Ναι...για αυτό πλέον μπορέις να βρεις Pet City...ακόμα και στην Άνω Κάτω Παναγίτσα!!!

τι γίνονται τα ζώα που μένουν απούλητα; Aπαγορεύεται ένα ζώο να παραμένει στο κατάστημα πάνω από 30 μέρες και... δεν είναι κονσέρβα να μπει στο ράφι. Oι εταιρείες ισχυρίζονται ότι βάζουν αγγελίες στις εφημερίδες ή τα χαρίζουν, ωστόσο -όπως λέει και ο κτηνίατρος- «πόσες φορές έχεις δει αγγελία από pet shop;».

Μήπως στο Αλεποχώρι????????????? Για εκτροφή κουταβιών τα οποία θα πωλούνται στα πανηγύρια και στις λαικές...

Oπως σε όλα τα «προϊόντα», έτσι και στα κουτάβια που διατίθενται σε καταστήματα, η ζήτηση επηρεάζεται από τη μόδα. Oπως λέει στο OIKO η κ. Tίνα Mατζουρανάκη, υπεύθυνη καταστημάτων της αλυσίδας Pet City, αυτή την περίοδο μεγάλη ζήτηση έχουν τα West Highland τεριέ, λόγω της νέας ταινίας του Aστερίξ, τα λαμπραντόρ λόγω της συμμετοχής τους σε διαφημίσεις στην τηλεόραση, τα χάσκι λόγω της ταινίας Eight Below που πρόσφατα προβλήθηκε στις αίθουσες.

Ετοιμαστείτε για το νέο κύμα αδέσποτων Χάσκυ...όπως είχε συμβεί και με τα Δαλματίας πριν από κάτι χρόνια!!!!!!

H αλυσίδα συνεργάζεται με εκτροφεία της Oυγγαρίας, απ' όπου κάθε εβδομάδα φέρνει 60 σκύλους και γάτες.

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι κάθε εβδομάδα..βρίσονται 60 άνθρωποι οι οποίοι αγοράζουν σκύλο???? Ουάου...

«Eρχονται δύο μηνών, όταν έχει γίνει ο απογαλακτισμός, φυσικά με αεροπλάνο και σε ξεχωριστό κένελ το καθένα, ενώ εδώ φυλάσσονται σε μεγάλες μεταλλικές κλούβες και δεν επιτρέπεται στους πελάτες να τα αγγίξουν». H ίδια επισημαίνει, ωστόσο, ότι υπάρχουν και pet shop που δεν τηρούν τις παραπάνω προδιαγραφές. «Kάποιοι έχουν μαγαζί με αξεσουάρ για κατοικίδια και αποφασίζουν να φέρουν και σκυλιά - ε, δεν γίνεται».
ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ...μιά χαρά τα χαιδεύεις...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΥΣ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΚΑΨΤΕ ΤΑ P.C...ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ακριβώς ό,τι κάνω και τις καθημερινές τα σκυλιά μου είναι 10 βλέπεις.

Αν έχεις φύγει έστω και ένα Σαββατοκύριακο για διασκέδαση το τελευταίο εξάμηνο πάντως, δεν βρίσκω τον λόγο ένα τέτοιο διήμερο να μην αφιερωθεί στην αγορά του σκύλου, θεωρώ το επιχείρημα "ο εκτροφέας είναι μακριά" τελείως άκυρο - για τον μέσο Ελληνα- και για αυτό το αναφέρω, δεν με ενδιαφέρουν τα ταξίδια σου για κάποιον άλλον λόγο. :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
παιδια, ο κοσμος ο πολυς δεν εχει τα χρηματα να ξοδεψει σε ενα ετος 3000 ευρω να εχει σκυλο ρατσας, πως να το κανουμε δηλαδη. οκ μακακια τα πετ για αυτο εβαλα το αρθρο, αλλα αν ο εκαστοτε καλος εκτροφεας ειναι ειτε μακρυα, ειτε με τα δικια του ας πουμε ζητα ταδε χρηματα, τοτε...
Μα δε μπορει ο ''καλος'' βιοτεχνης να πληρωνει 1000 ευρω για καθε υπαλληλο ...ας σκλαβωσει παιδακια σε καποιο υπογειο να γαζωνουν καλτσες για ενα πιατο φαγητο

Μα δε μπορει ο ''δυσμοιρος'' πατερας να θρεψει τα 20 παιδια που εκανε ....ας βγαλει τα μισα στα φαναρια της Κατεχακη

Μα δεν μπορουμε για 10 λεπτα πληρωμενου σεξ να πληρωνουμε 200 ευρω ...ας απαγαγουμε/εξαπατησουμε νεαρες κοπελες απο καποια φτωχη χωρα και να τις φερουμε εδω να μας ''καθονται'' για ψιχουλα.

Δηλαδη , ημαρτον ...:mad:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ε ; εσεις τοτε πως ξερετε οτι ο κυριος φερεκιδης ειναι ας πουμε απατεωνας τοτε αν το παμε ετσι;

όχι καλέ...ποιός είπε ότι είναι απατεώνας...πιπέρι σε όποιον το είπε!!!!

και τι κανω εγω προσωπικα καθε σ/κ δε νομιζω οτι αφορα τον καθε ενα. εσυ μηπως θες να μας πεις τι κανεις;
Μμμμμ...διακοπές -ΠΟΤΕ...
Weekend- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?????
όταν τα λεφτά δεν περισεύουν τότε...πρώτα κοιτάει κανείς τα τετράποδα παιδιά του...και μετά τις δικές του ανάγκες "πολυτελείας"...

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Ακριβώς ό,τι κάνω και τις καθημερινές τα σκυλιά μου είναι 10 βλέπεις.

Αν έχεις φύγει έστω και ένα Σαββατοκύριακο για διασκέδαση το τελευταίο εξάμηνο πάντως, δεν βρίσκω τον λόγο ένα τέτοιο διήμερο να μην αφιερωθεί στην αγορά του σκύλου, θεωρώ το επιχείρημα "ο εκτροφέας είναι μακριά" τελείως άκυρο - για τον μέσο Ελληνα- και για αυτό το αναφέρω, δεν με ενδιαφέρουν τα ταξίδια σου για κάποιον άλλον λόγο. :)
ουτε τον αδερφο μου δεν προλαβαινω να δω ιλαρακι που ειναι μια ωρα δρομο.. αστα. σ/κ τρωω τετοιο πηξιμο, που δε φανταζεσαι.. αλλα οκ ολα ειναι ευκολα και δυσκολα οπως λες και λεμε ολοι σε αυτη την ζωη.. απλα θελω να πω οτι μας εχουν εδω 50 σουβλατζιδικα 30 γερμανους και 10 ντιβινταδικα.. κατι διαφορετικο γιατι δεν κανει κανεις;........ γιατι κοιτανε ολοι να πιασουν την καλη ευκολα και γρηγορα, αυτο θελω να καταληξω.

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Μμμμμ...διακοπές -ΠΟΤΕ...
Weekend- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?????
όταν τα λεφτά δεν περισεύουν τότε...πρώτα κοιτάει κανείς τα τετράποδα παιδιά του...και μετά τις δικές του ανάγκες "πολυτελείας"...
τωρα εισπραττω προσωπικη επιθεση, η κανω λαθος;

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
και τοτε γιατι με εκανες quote ;... τελος παντων, τα λετε πολυ ας πουμε ονειροπαρμενα εδω. λες και ολοι μπορουμε να εχουμε το χρονο του οποιου εκτροφεα. αν ηταν ετσι, θα εκαναν ολοι εκτροφη επαγγελματικα και μη σκυλιων.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ουτε τον αδερφο μου δεν προλαβαινω να δω ιλαρακι που ειναι μια ωρα δρομο.. αστα. σ/κ τρωω τετοιο πηξιμο, που δε φανταζεσαι..
και αν υποθεσουμε οτι ειχες καλο και σωστο κατα τη γνωμη σου εκτροφεα εκει κοντα σου και επαιρνες το σωστο για εσενα κουταβι,πως θα ειχες χρονος ? που θα τον εβρισκες ?

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
και αν υποθεσουμε οτι ειχες καλο και σωστο κατα τη γνωμη σου εκτροφεα εκει κοντα σου και επαιρνες το σωστο για εσενα κουταβι,πως θα ειχες χρονος ? που θα τον εβρισκες ?
αλλο το ζω μαζι αλλο το τρεχω να βρω καποιον/καποιους να τους δω. ;)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ουτε τον αδερφο μου δεν προλαβαινω να δω ιλαρακι που ειναι μια ωρα δρομο.. αστα. σ/κ τρωω τετοιο πηξιμο, που δε φανταζεσαι..
Και θέλεις σκύλο?
Όχι δεν είναι καθόλου άλλο.
Ο σκύλος χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο. Πού να τρέχεις να δεις και τον κτηνίατρο δηλαδή...
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? :confused:

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Και θέλεις σκύλο?
Όχι δεν είναι καθόλου άλλο.
Ο σκύλος χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο. Πού να τρέχεις να δεις και τον κτηνίατρο δηλαδή...
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? :confused:
δηλαδη το προτυπο κατοχου σκυλου ποιο ειναι αν δε χρειαζεται να ναι ανεργος και να ειναι συντονισμενος στος ρυθμους της εποχης μας; για πες οπως και αλλοι..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πρέπει να έχει αρκετό χρόνο να ασχοληθεί με το σκύλο του. Για παράδειγμα πρέπει να έχει το χρόνο να βλέπει πού και πού τον αδελφό του που μένει σε απόσταση μιας ώρας.
Αν δεν τον έχει, ας αφήσει καλύτερα την περίπτωση "σκύλος".

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Πρέπει να έχει αρκετό χρόνο να ασχοληθεί με το σκύλο του. Για παράδειγμα πρέπει να έχει το χρόνο να βλέπει πού και πού τον αδελφό του που μένει σε απόσταση μιας ώρας.
Αν δεν τον έχει, ας αφήσει καλύτερα την περίπτωση "σκύλος".
αχα. τοτε δεν καταλαβες πως οταν εμεις εχουμε ελευθερο χρονο, ισως να μην εχουν αλλοι αλλου. αλλο παω σπιτι μου και ειναι καποιος σιγουρα, αλλο κανονιζω μηπως καποιος ειναι κουρασμενος/τρεχει/εχει υποχρεωσεις...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πάντως όσο πιεσμένος να είναι κάποιος, όσο και να τρέχει, δεν μπορεί...ένα έρμο διήμερο, μια μέρα τσουρούτικη, μέσα σε ένα χρόνο θα βρει για να κάνει κάτι που γουστάρει τρελά!

Κι οποιος θέλει σκύλο δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν γουστάρει τρελά να πάει κάπου που έχει κάποια σκυλιά σαν αυτό που θέλει, να τα γνωρίσει, να μιλήσει με κάποιον που τα γνωρίζει κι άλλα αντίστοιχα...

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Πάντως όσο πιεσμένος να είναι κάποιος, όσο και να τρέχει, δεν μπορεί...ένα έρμο διήμερο, μια μέρα τσουρούτικη, μέσα σε ένα χρόνο θα βρει για να κάνει κάτι που γουστάρει τρελά!

Κι οποιος θέλει σκύλο δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν γουστάρει τρελά να πάει κάπου που έχει κάποια σκυλιά σαν αυτό που θέλει, να τα γνωρίσει, να μιλήσει με κάποιον που τα γνωρίζει κι άλλα αντίστοιχα...
αυτο λεω και εγω. αλλα ειδες τι λεει εδω ---> http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=7969

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αρα τα πράγματα παίρνουν μόνα τους τον δρόμο τους ... ή δεν θα πάρεις σκύλο αφού δεν έχεις μία ώρα την ημέρα ελεύθερη, ή θα πάρεις από κάπου που δεν θα σε ρωτήσουν πόση ώρα έχεις ελεύθερη ... ;)

Για όλους έχει ο μπαξές ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ πάντως δεν είπα αυτό Denis....
Ότι θέλει κανεις, μπορεί να το καταφέρει!

milli

Member
3 Δεκεμβρίου 2009
22
0
κύριοι,
αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σας στέλνω ελπίζοντας ότι θα με σεβαστείτε.
Η δυσφήμιση που γίνετε στην εταιρία και στο πρόσωπο μου μέσα από το forum το οποίο διαχειρίζεστε συνεχίζετε παρά τις συνεχόμενες εκλύσεις μου για προστασία μέσα από αμέτρητα μηνύματα που σας έχω αποστείλει.
Καταρχήν αυτό που κάνω σίγουρα δεν εμπεριέχει ίχνος βίας (παπιμιλς και βιομηχανικής μορφής γεννήσεις) παρά μόνο αγάπη. Δεύτερον δεν κάνω κάτι το παράνομο διατηρώ εταιρία με το δικαίωμα και συνάμα υποχρέωση να εκδίδω αποδείξεις . Παρουσιάζω την εταιρία με το όνομα μου γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν έχω να φοβηθώ οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Εδώ μέσα όμως στο forum σας, παρουσιάζονται χρήστες με nick names και όχι με το πραγματικό τους όνομα οι οποίοι βρήκαν στο πρόσωπό μου ένα αντικείμενο χλεύης και την ευκαιρία να εκφράσουν όλη την εμετική τους εσωτερική δομή (για σου west).όλοι αυτοί τους οποίους δεν γνωρίζω αλλά λένε ότι με γνωρίζουν ,το που μένω λέγοντας για τους δρόμους που διαβαίνω και με απειλούν εμμέσως. Έχω να τους πω δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και όποιος με σταματήσει στο δρόμο μου θα του πω καλημέρα.
Όσο για όλους τους «χρήστες» εδώ μέσα σας σκέφτομαι σαν υπάρξεις απλά ανταγωνιστικές … λες και ήρθα να σας πάρω την δουλειά κάνετε…
Καλός , πιστέψτε με είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά και της χολής που μπορεί κάποιος να στάξει από το μέσα του για άλλον ….
Μένω έκπληκτος από όλους αυτούς που θέλουν κάτι «καλύτερο» και οι πράξεις τους κ η ποιότητά τους είναι τόσο δύσοσμες….
Να με συμπαθάτε αλλά ο χλευασμός μέχρι εδώ
Καλά περάσατε αλλά από δω και πέρα αν δεν με προστατέψετε θα αναγκαστώ να ζητήσω νομική βοήθεια
Μετά τιμής Σπύρος

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μη μας βάζετε στη διαδικασία να απαντάμε σε κάθε θέμα που μπαίνετε και ποστάρετε το ίδιο κείμενο. Αν θέλετε να μην ξανα ασχοληθούμε μαζί σας...φέρτε μας τα pedigree των σκύλων που πουλάτε και πέστε μας και τα εκτροφεία (τα αληθινά εκτροφεία)...αλλιώς είναι ο λόγος σας εναντίον σχεδόν των περισσότερων εδω μέσα...
Και οι απειλές περι νομικής βοήθειας...μάλλον είναι ανέκδοτο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog