ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ «ΧΑΛΑΣΕ» ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ;

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

...αλλά ακόμα και για αυτούς που νιώθουν έντονη την ανάγκη να αποκτήσουν ένα σκύλο σύντροφο μπορούν να πάρουν δωρεάν ένα ημίαιμο αδέσποτο ή ένα σκυλάκι από κάποιο καταφύγιο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα καθαρόαιμο.

Αν τώρα αποζητούν και την καθαροαιμία...Ε, τότε μη μου πείτε πως και αυτό δεν είναι "πολυτέλεια";

Δηλαδή, δεν έχω λεφτά αλλά έχω ανάγκη από ένα αυτοκίνητο.Δεν παίρνω όμως ένα μικρό μεταχειρισμένο, θέλω ένα καινούργιο Hummer γιατί αυτό μου αρέσει!

Αυτός που θέλει καθαρόαιμο, να κάνει υπομονή και οικονομία και να εκμεταλευτεί τον χρόνο μέχρι την απόκτηση του σκύλου, αποκτώντας γνώσεις.

Ας προσπαθήσουμε να μη γινόμαστε θύματα επιτήδειων και του υπερκαταναλωτισμού μας ή της μόδας...Διαφορετικά άνθρωποι σαν τον κύριο Φερεκίδη και ιδρύματα όπως τα Pet City, θα επιτελούν το θεάρεστο έργο τους για δεκαετίες ακόμα και με μεγάλη επιτυχία.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είναι γενικότερη νοοτροπία....τι γουστάρει να ψάξει κανενας...
Για το κινητό κάποιος θα ψάχνει ένα μήνα και reviews από το ιντερνετ και να το τσεκάρει live στα μαγαζιά και τα παντα....
Ο σκύλος όμως, τσούπ, μπαίνει στο πετσοπ και το παίρνει χωρίς καν ναξέρει τίποτα....

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

...αλλά ακόμα και για αυτούς που νιώθουν έντονη την ανάγκη να αποκτήσουν ένα σκύλο σύντροφο μπορούν να πάρουν δωρεάν ένα ημίαιμο αδέσποτο ή ένα σκυλάκι από κάποιο καταφύγιο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα καθαρόαιμο.

Αν τώρα αποζητούν και την καθαροαιμία...Ε, τότε μη μου πείτε πως και αυτό δεν είναι "πολυτέλεια";

Δηλαδή, δεν έχω λεφτά αλλά έχω ανάγκη από ένα αυτοκίνητο.Δεν παίρνω όμως ένα μικρό μεταχειρισμένο, θέλω ένα καινούργιο Hummer γιατί αυτό μου αρέσει!

Αυτός που θέλει καθαρόαιμο, να κάνει υπομονή και οικονομία και να εκμεταλευτεί τον χρόνο μέχρι την απόκτηση του σκύλου, αποκτώντας γνώσεις.

Ας προσπαθήσουμε να μη γινόμαστε θύματα επιτήδειων και του υπερκαταναλωτισμού μας ή της μόδας...Διαφορετικά άνθρωποι σαν τον κύριο Φερεκίδη και ιδρύματα όπως τα Pet City, θα επιτελούν το θεάρεστο έργο τους για δεκαετίες ακόμα και με μεγάλη επιτυχία.
κοιτα ρε φιλαρακι ντοκτωρα, αν εγω εσυ και ο αλλος/αλλοι "μαζεψουμε" απο ενα αδεσποτο, θα σωσουμε τον κοσμο η τα σκυλια; ειλικρινα πες μου τωρα; οσο αφορα τον υπερκαταναλωτισμο παντως ειμαι μαζι σου 1000%

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα.. Για ποιο λόγο ακριβώς έβαλες το άρθρο??
Τι οικονομικές ανάσες και βλακείες?
Αν θες σκύλο ράτσας μάζεψε από πριν τα λέφτά όπως λεει και ο Φοίβος..

Όποια οικονομική ευκολία και να έκανε οποιοδήποτε πετ σοπ δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα σκύλο από κει..

Δηλαδή αν το οποιοδήποτε σκυλί εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας αργότερα τι θα κάνεις? Θα ψάχνεις κτηνίατρο που να δίνει οικονομικές ανάσες??

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Είναι γενικότερη νοοτροπία....τι γουστάρει να ψάξει κανενας...
Για το κινητό κάποιος θα ψάχνει ένα μήνα και reviews από το ιντερνετ και να το τσεκάρει live στα μαγαζιά και τα παντα....
Ο σκύλος όμως, τσούπ, μπαίνει στο πετσοπ και το παίρνει χωρίς καν ναξέρει τίποτα....
ναι, γιατι το χει μπροστα του και κανει μια αυθορμητη επιλογη. εκει παιζει ρολο η "ποιοτητα" του ανθρωπου και η ποιοτητα της ζωης που θα κανει. και εγω παιρναω απο 100 περιπτερα την μερα που εχουν τοννους τσιγαρα.. πρεπει να γινω αραπης στο καπνισμα;...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ kiban

Δεν μίλησα για την σωτηρία του κόσμου...ούτε καν για τη σωτηρία των αδέσποτων, απλά με το να πάρει ο φτωχός, κυνόφιλος ΤΖΑΜΠΑ ένα σκυλάκι από καταφύγιο ή από το δρόμο θα ικανοποιήσει την ανάγκη του και δε θα ξοδέψει και τίποτα.

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα.. Για ποιο λόγο ακριβώς έβαλες το άρθρο??
Τι οικονομικές ανάσες και βλακείες?
Αν θες σκύλο ράτσας μάζεψε από πριν τα λέφτά όπως λεει και ο Φοίβος..

Όποια οικονομική ευκολία και να έκανε οποιοδήποτε πετ σοπ δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα σκύλο από κει..

Δηλαδή αν το οποιοδήποτε σκυλί εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας αργότερα τι θα κάνεις? Θα ψάχνεις κτηνίατρο που να δίνει οικονομικές ανάσες??
ειπα και πριν δε μιλω επι προσωπικου. ουτως η αλλως εχω ενα προσφατο θρεντ που λεω τι θελω και τι ψαχνω εγω.

@ kiban

Δεν μίλησα για την σωτηρία του κόσμου...ούτε καν για τη σωτηρία των αδέσποτων, απλά με το να πάρει ο φτωχός, κυνόφιλος ΤΖΑΜΠΑ ένα σκυλάκι από καταφύγιο ή από το δρόμο θα ικανοποιήσει την ανάγκη του και δε θα ξοδέψει και τίποτα.
αυτο ναι. το παμε οτι οτι κανει κανεις πρεπει να ναι συνειδητη πραξη, για να μην εχεις ντραβαλα μετα που λενε στην περιοχη μου..:D

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ενας σκυλος ημιαιμος με ενα σκυλο βαση προτυπου φυλης εχουν ενα κοινο ,ειναι ψυχουλες που καλουμαστε να αναθρεψουμε και εχουν ακριβως το ιδιο κοστος διαβιωσης

αν δεν μπορουμε δεν παιρνουμε σκυλο παιρνουμε λουτρινο

οσο αναφορα το κοστος αγορας εχουν ειπωθει χιλιαδες φορες

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ kiban

Άρα, συμφωνείς πως αν δεν έχεις λεφτά ή κάνεις υπομονή και οικονομία ή αλλάζεις πλάνο.

Το να απευθυνθείς σε pet shops και BYB και να διαιωνίζεις ένα πρόβλημα ΔΕΝ είναι λύση...ούτε με δόσεις!

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
@ kiban

Άρα, συμφωνείς πως αν δεν έχεις λεφτά ή κάνεις υπομονή και οικονομία ή αλλάζεις πλάνο.

Το να απευθυνθείς σε pet shops και BYB και να διαιωνίζεις ένα πρόβλημα ΔΕΝ είναι λύση...ούτε με δόσεις!
ναι ! εδω σου ειπα απολυτα συμφωνω ! αλλωστε κανουμε για αλλα και αλλα καποιες οικονομιες για αυτο;.. απλα το συστημα με χαλα οπως ανελυσα..

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Ούτε εγώ απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα.. Με το εσύ εννοούσα τον κάθε ένα που θα πάρει σκύλο από πετ σοπ λόγω των οικονομικών ανασών που του προσφέρει.

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Ούτε εγώ απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα.. Με το εσύ εννοούσα τον κάθε ένα που θα πάρει σκύλο από πετ σοπ λόγω των οικονομικών ανασών που του προσφέρει.
φιλε μου εγω θελω να πω οτι εσυ, εγω ο αλλος να καθομαστε να ψαχνομαστε στα ιντερνετ, στους εκτροφεις κλπ προπαντων αντιφιλοζωοι δεν ειμαστε.. αρα γιατι να κανουμε ενα τραγικο λαθος μια στιγμη, για μια ζωη;..

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
και αφου συμφωνεις γιατι μιλας για υψηλο κοστος αγορας απο εκτροφεα και γιατι μιλας για χρηματικους διακανωνισμους και γιατι μιλας για καημενους στερημενους που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν και αναγκαζονται ?

φταιει το συστημα

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
και αφου συμφωνεις γιατι μιλας για υψηλο κοστος αγορας απο εκτροφεα και γιατι μιλας για χρηματικους διακανωνισμους και γιατι μιλας για καημενους στερημενους που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν και αναγκαζονται ?

φταιει το συστημα
αν εγω φεριπην ειχα τωρα, αυτη την στιγμη οπως τα 50 σουβλατζιδικα της περιοχης 1 σωστο εκτροφεα σε αποσταση μια ωρα δρομο, και δυο μη σου πω, τωρα θα χα παει να παρω το σκυλι που θελω, να εβλεπα τους γονεις του, να συζηταγα με τον ανθρωπο, και αν εδεινε να παιρνα (που και παλι ο εκτροφεας ειναι αλλη ιστορια, που εχω κατι μικροενστασεις, αλλα τες πα..)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ναι να ειναι στο σπιτι μας κοντα ο εκτροφεας

να μην χρειαστει να ψαχτουμε πολυ

να δεινει σχεδον τσαμπα τα κουταβια γιατι μην ξεχναμε ..κονομανε

α να δεινει και με δωσεις

τωρα θελω και ενα σκουτερ !!!!!!!!

α και βεβαια οι ενστασεις ..αυτο μπορει να γινει δημιουργικο ...οταν πραγματικα θελουμε, οταν πραγματικα μπορουμε να μαθουμε, οταν πραγματικα ειμαστε αξιοι να αποκτησουμε ,τοτε εχουμε το δικαιωμα να ρωταμε και να ψαχνουμε

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
ναι να ειναι στο σπιτι μας κοντα ο εκτροφεας

να μην χρειαστει να ψαχτουμε πολυ

να δεινει σχεδον τσαμπα τα κουταβια γιατι μην ξεχναμε ..κονομανε

α να δεινει και με δωσεις

τωρα θελω και ενα σκουτερ !!!!!!!!

α και βεβαια οι ενστασεις ..αυτο μπορει να γινει δημιουργικο ...οταν πραγματικα θελουμε, οταν πραγματικα μπορουμε να μαθουμε, οταν πραγματικα ειμαστε αξιοι να αποκτησουμε ,τοτε εχουμε το δικαιωμα να ρωταμε και να ψαχνουμε
μετα θελετε να μιλησω επι προσωπικου...:p:p:p

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Μπορείς να τον αναγνωρίσεις?

Και

Πόσο καιρό έχεις να πάς κάπου ένα διήμερο - Σαββατοκύριακο για να κάνεις καθαρά διακοπές?
ε ; εσεις τοτε πως ξερετε οτι ο κυριος φερεκιδης ειναι ας πουμε απατεωνας τοτε αν το παμε ετσι; και τι κανω εγω προσωπικα καθε σ/κ δε νομιζω οτι αφορα τον καθε ενα. εσυ μηπως θες να μας πεις τι κανεις;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog