Σύσταση μελών

Status
Κλειδωμένο θέμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Οκ είπαμε οι παρουσιάσεις σκύλων να γίνονται με βάση ένα μοτίβο αλλά να μην προγκάμε και τα μέλη που μπαίνουν να συστηθούν οι άνθρωποι.
(Μπουπ! Κλείδωσε!)

Μήπως να γίνει μια ενότητα "συστάσεις" πέρα από το παρουσιάσεις? Στο ένα να συστήνεται το μέλος και στο άλλο να γίνεται παρουσίαση του σκύλου...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η ενότητα νέο μέλος είνα για να συστηθούν τα νέα μέλη,
η ενότητα τα σκυλιά μας είναι για να παρουσιάζονται οι σκύλοι.

Τι εννοείς συστάσεις γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς;
:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν έχω αντιληφθεί να επιμένει κανείς να πάρει τα προσωπικά στοιχεία κάποιου

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα νεα μελη, ως συνηθως δεν διαβαζουν τους κανονισμους περι παρουσιασεων (και οχι μονο), οπότε εχουμε το φαινομενο των κλειδωμενων θεματων στις παρουσιασεις. Ασκοπο κατα τη γνωμη μου. Στην πορεια, ή και αμεσα, το μελος μπορει καλλιστα να γραψει τα στοιχεια και χαρακτηριστικα του σκυλου του, εαν του ζητηθουν.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το οτι οι κανονισμοι ειναι ξεκαθαροι βρε σοφουλι μου, δεν σημαινει οτι ειναι και ο,τι καλυτερο ολοι τους.
Ενταξει, δεν ειναι και οι 10 εντολες. Μερικοι κανονισμοι ισως επιδεχονται ενα ελαφρο φινιρισμα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αυτό πάντα εννοείται....
αλλά υπάρχει και λόγος που οι παρουσιάσεις πρέπει να γίνονται έτσι και ,εγώ, τον βρίσκω πολύ ωραίο και χρήσιμο
διάβασέ τον λόγο αν θές και πιστεύω πως θα συμφωνήσεις κι εσύ

παρόλα αυτά η αγαπητή vrmode μιλάει για τις συστάσεις-το οποίο είναι διαφορετικό
και δεν είναι και μέσα να μας εξηγήσει και τι ακριβώς εννοεί....και είμαστε και ξανθιές ορισμένοι....έ?σοφούλι?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν διαφωνώ απλά εξηγώ γιατί κλειδώθηκε το θέμα που νομίζω πως αναφέρεται η vrmode, μιας και που εγώ το κλείδωσα.

Εντιτ: Είμαστε βαγγέλη, ζήτω το ντεκαπάζ!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εννοείται βέβαια ότι μέχρι και αν αλλάξουν οι κανονισμοί εμείς οι μόντ τους έχουμε ,αναγκαστικά, σαν ευαγγέλιο ή και 10 εντολές-

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
na συμφωνησω βρε παιδια...
αλλα μια απορια.... αν το κλειδωνετε το θεμα.... κι εφοσον οποιος το ανοιξε ενημερωθει...
πως θα συμπληρωσει την σωστή παρουσιαση?????? ( το ξανθο ειναι κολλητικο....)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η λάθος βαφή μαλλιών!!!!!

πολλοί δεν διαβάζουν τι λένε οι κανονισμοί-ειδικά τα νέα μέλη
και γιαυτό πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί-
τους οποίους πάλι δεν θα διαβάζουν....:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βρε παιδιά είναι αρκετά ξεκάθαρο το πως θα παρουσιάζονται και τα νέα μέλη και τα σκυλιά τους!
Κάνω λάθος?

Όταν υπάρχουν κανόνες λέμε να τους εφαρμόσουμε,όταν δεν τους εφαρμόζουμε φωνάζουμε γιατί δεν εφαρμόζονται!

Αναρωτιέμαι τι διόρθωση υπάρχει στην παρουσίαση νέου μελούς και στην παρουσίαση ξεχωριστά του σκύλου του!

Απλώς είπαμε στην παρουσίαση του σκύλου να είναι λίγο πιο κατατοπιστικά ολοκληρωμένα σε συνδιασμό με πληροφορίες!

Εμένα αυτα που κλείδωσε η Σοφούλι δεν μου άρεσαν σαν παρουσίαση πάντως!Εσάς σας άρεσαν?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υπάρχει ενότητα νέο μέλος-για να συστηθεί κάποιος και αν θέλει να βάλει και φωτό και τα λοιπά του σκύλου του
υπάρχει και η ενότητα παρουσιάσεων που είπαμε να γίνονται πιο "κάπως" οι παρουσιάσεις
όλα καλά και όλα ωραία κατ εμέ

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
η λάθος βαφή μαλλιών!!!!!

πολλοί δεν διαβάζουν τι λένε οι κανονισμοί-ειδικά τα νέα μέλη
και γιαυτό πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί-
τους οποίους πάλι δεν θα διαβάζουν....:)
Τροπος 1: να απαντανε σε ερωτηματολογιο 10 ερωτησεων(αμεση σχεση με τις 10 εντολες), και αν κριθουν ικανοι να κανουν εισοδο.

Τροπος 2: να ερχονται σε επαφη με τον kokoni για την ταυτοποιηση χρωματος μαλλιου, περαν της εκαστοτε χημικης επεξαργασιας.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ή μπορούν να καταθέτουν πιστοποιητικό απο εγκεκριμένους βέβαια κομμωτές -απλά...γιατί έχουμε και δουλειές :lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Η ενότητα νέο μέλος είνα για να συστηθούν τα νέα μέλη,
η ενότητα τα σκυλιά μας είναι για να παρουσιάζονται οι σκύλοι.

Τι εννοείς συστάσεις γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς;
Μπαρδόν - λάθος γράψιμο (λόγω ηλικίας... και χρώματος μαλλιών). Εννοούσα ότι τα ποστς του τύπου "Γειας σας με λένε Μπάμπη και έχω ένα ντόγκο που το λένε Βρασίδα" να μεταφέρονται στο Νέο Μέλος χωρίς να κλειδώνονται. Δεν είναι ευγενικό βρε παιδί μου να κλείνεις του άλλου την πόρτα στα μούτρα! :D

Άλλο η παρουσίαση και άλλο η εισαγωγή νέου μέλους.

Παρεμπιμπτόντως να ενημερώσω τους mods ότι η παρουσίαση που έχω κάνει στις δύο γουρούνες δεν είναι είναι legal διότι δεν έχω μετρήσει ακρώμιο και δεν θυμάμαι και τι άλλο. Και επειδή είναι κοντές και έχω τη μέση μου δεν πρόκειται να το μετρήσω αύριο-μεθαύριο διότι πού να σκύβω τώρα... :maria::paja1:

Status
Κλειδωμένο θέμα