Σωστη επιλογη ρατσας!

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Εντάξει το γεγονός ότι δεν ξέρεις από πριν τα ντόμπερμαν ούτε τι είναι η στείρωση θα σου πρότεινα να μελετήσεις αρκετά πριν πάρεις κάποια απόφαση. Δεν σου λέω ότι δεν κάνεις για ιδιοκτήτης αλλά ότι δεν έχεις το θεωρητικό κομμάτι που χρειάζεται πριν αποκτήσεις έναν σκύλο.
Και επειδή πριν αναφέρθηκα στα καρτούν και είπα ότι παρουσιάζουν τον τέλειο σκύλο, θυμήθηκα και ένα παλιό που πλησιάζει περισσότερο έναν κλασσικό ανεκπαίδευτο σκύλο κατά την γνώμη μου. Όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας το δει και θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάω...

• Like
Reactions: spyv

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
ναι απλα καποια πιτσιρικια ειναι παρορμητικα δεν θα ηθελα να μπλεξω με καποια μανα και λοιπες ιστοριες..
ντοπερμαν? θα το ψαξω. Αν και κατι με τραβαει στο αρσενικο..
Ακριβώς γι αυτό το λεω. Τα παιδακια ειναι παρορμητικά και αν εσυ μαλλον φοβάσαι οτι θα δυσκολευτεις να τους βαλεις ορια. Γενικα, απο τον ενθουσιασμό σου, εχεις, πως να το πω, πολλές απαιτήσεις που δυσκολα θα ικανοποιηθουν. Με τη μικρή σου πείρα. Έχεις, απο την αλλη, χρόνο πολύ να το σκεφτείς, να γνωρισεις σκυλιά, να μιλησεις με κόσμο που ξέρει.

Ξέρεις φανταζομαι ποιος ειναι ο σωστος τρόπος απόκτησης σκύλου.

αντιγραφουμε αντιγραφουμε;;;;;
ανετα και χωρις καμια ντροπη. ;)

• Like
Reactions: Orilis and korthem

nessy^.^

Member
22 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Εντάξει το γεγονός ότι δεν ξέρεις από πριν τα ντόμπερμαν ούτε τι είναι η στείρωση θα σου πρότεινα να μελετήσεις αρκετά πριν πάρεις κάποια απόφαση. Δεν σου λέω ότι δεν κάνεις για ιδιοκτήτης αλλά ότι δεν έχεις το θεωρητικό κομμάτι που χρειάζεται πριν αποκτήσεις έναν σκύλο.
Και επειδή πριν αναφέρθηκα στα καρτούν και είπα ότι παρουσιάζουν τον τέλειο σκύλο, θυμήθηκα και ένα παλιό που πλησιάζει περισσότερο έναν κλασσικό ανεκπαίδευτο σκύλο κατά την γνώμη μου. Όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας το δει και θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάω...

ξερω τι ειναι στειρωση υπαρχουν δυο μεθοδοι κιολας,το να μην μπορουν να αναπαραγουν και το να αφαιρεθουν τελειως τ γεννητικα τους οργανα.
ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ, αλλα δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο για να το παρω..στις αναζητησεις μου δν ετυχε να ταυτισω τα χαρακτηριστικα που θελω με τη συγκεκριμενη ρατσα.Μελετω καιρο τωρα και συνεχιζω και θα συνεχισω να το κανω.

nessy^.^

Member
22 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Γενικα, απο τον ενθουσιασμό σου, εχεις, πως να το πω, πολλές απαιτήσεις που δυσκολα θα ικανοποιηθουν. Με τη μικρή σου πείρα. Έχεις, απο την αλλη, χρόνο πολύ να το σκεφτείς, να γνωρισεις σκυλιά, να μιλησεις με κόσμο που ξέρει.

μπορει να εχεις δικιο. Αλλα αυτα που ζηταω τα εχουν και οι δυο ρατσες. Σε αυτες που αρχικα ειχα αναφερθει. Απλα ακομα ψαχνω για το καλυτερο

Ξέρεις φανταζομαι ποιος ειναι ο σωστος τρ
όπος απόκτησης σκύλου.
ναι......

nessy^.^

Member
22 Δεκεμβρίου 2015
20
6
αφού θες σκυλί- κλόουν προτείνω το χαβανέζ, είναι και αυτοκολλητάκι επίσης.

Όσο για την προστασία...ναι, μπορεί να γλείψει τον εισβολέα μέχρι θανάτου ;)
χαχαχα! ειναι σκετη γλυκα!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Belgian Malinois:εκπαιδευσιμα,ανθρωποκεντρικα και σε ογκο ειναι κομπακτ.
Αν δε καταφερεις και ολα αυτα που θες μονη σου θα σου δωσω και τον δικο μου να εκπαιδευσεις^^

• Like
Reactions: Orilis

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Belgian Malinois:εκπαιδευσιμα,ανθρωποκεντρικα και σε ογκο ειναι κομπακτ.
Αν δε καταφερεις και ολα αυτα που θες μονη σου θα σου δωσω και τον δικο μου να εκπαιδευσεις^^
αλλαξες ονομα και δεν σε πιανουμε...θα τα πιστεψει ωρε τι λες

• Like
Reactions: Dimi_21

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ποσα χρηματα εισαι διατεθειμενη να δωσεις για την αγορα σκυλου ; Τα ακιτα θεωρουνται γενικα "ακριβη" φυλη,τοσο ως προς την αποκτηση τους,οσο και ως προς την συντηρηση τους και τις εξετασεις που θα πρεπει να κανεις κατα καιρους.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Σαρκασμός και ειρωνεία όχι...σοβαρά επιχειρήματα και ερωτήσεις...
ειδικά όταν κάποιες ιστορίες μοιάζουν απίστευτα με κάτι άλλες που είχαν αρχίσει πριν κανένα μήνα με τις ίδιες ράτσες και τα ίδια ζητούμενα...
(Κρατιέμαι κρατιέμαι.....)

• Like
Reactions: Orilis

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
πφφ σε αυτο το φορουμ τι επικρατει τελικα? ειρωνεια η σαρκασμος? :/
Χιούμορ καμια φορα...αλλα και μέσα απο αυτο μπορεις να πάρεις πληροφορίες:)

Ο Γ.Π με το Ακιτα νομιζω πως δεν εχουν καμια σχεση μεταξύ τους παντως!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
1200 $ για την αγορα
Μαρθα και σιλβα τι θελεις να πεις;
Αυτό που λέω...ίδιο θέμα με ίδιες ράτσες και ίδιες ανησυχίες (ειδικά για τον χαρακτήρα των χασκυ) είχε ανοιχτεί και πριν ένα μήνα περίπου προκαλώντας θερμές συζητήσεις... Εαν είχες ψάξει το φόρουμ για πληροφορίες θα το είχες βρει και αυτό...
(Εγώ είμαι πονηρός άνθρωπος γενικά αλλά το αφήνω στην άκρη αυτό)...
Το θέμα είναι όμως ότι όταν ζητάς μια γνώμη εσύ και ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να θέλει να πάρει μόνο αυτό που θέλει να ακούσει...και όταν οι ερωτήσεις δείχνουν ελλειπή ενημέρωση σε τέτοιο βαθμό δεν μπορεί να μην αναφερθεί...
Και κάποιος που δεν έχει ψάξει ενδελεχως πληροφορίες για ένα ζωντανό πλάσμα,για το οποίο είναι έτοιμος να δώσει και τόσα χρήματα,πως είναι έτοιμος για τη φροντίδα αυτού??ρητορικό ερώτημα...food for thought...