Σωματική επαφή - δένει τη σχέση

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Με την Ήρα κάνουμε συχνα μασαζ και σωματικη επαφή, πραγματικά το σώμα μου διψάει για αυτη την επαφή, το απαλο τρίχωμα με χαλαρώνει και ενισχυει την αύρα μου , (ή τα τσάκρα μου όπως θες πες το) Όταν την βάζω μέσα κατα το απογευματάκι μετα τη δουλειά βλέπουμε μαζι τηλεόραση, ξαπλώνω κάτω μαζι της και με ήρεμες κινήσεις ακουμπάω το κεφάλι μου στο σωμα της σα μαξιλάρι...λατρεύει να την ακουμπάω και ουτε ανασα δεν παίρνει μη τυχον και φύγω...Την χαιδεύω παντού την ακουμπάω της κάνω μασάζ ή ξαπλώνω και ολοκληρη πάνω της δε με αντέχει πολλή ώρα...αλλά με ανέχεται αδιαμαρτήρητα γιατι ξέρει ότι δεν το έχει όποτε θέλει κάτι τέτοιο...:(

Είχα ακούσει παλιότερα απο κατι παλιακές θείες μια συμβουλή απο αυτές τις πολύ επιβεβαιωμένες που όταν τις ακούς δεν τις αναλύεις και πολύ στο μυαλό σου γιατι για να το λένε αυτες κάτι θα ξέρουν, ότι δεν κάνει να χαιδεύουμε έντονα και συχνα τα ζώα γιατι μας τραβούν ενέργεια επειδή είναι απλά ζωντανοι οργάνισμοι και δεν έχουν αθανασία ψυχης (οσοι πιστεύουν σ αυτη) οπως οι άνθρωποι. Κάτι σα να λέμε κατώτερα όντα...μου έχει μείνει απο πολύ μικρή αυτο σα σκέψη στο μυαλό αλλά ποτέ δεν απεφευγα να τα ακουμπάω γιατι το χέρι με τραβούσε σα μαγνήτης πάνω τους...παρόλα αυτα το σκεφτόμουν έντονα αυτό όταν τα χάιδευα αλλά ποτε δεν ένιωσα να χάνω ενεργεια απο το κορμί μου!
Τωρα που μεγαλώνω και γερνάω νιώθω ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη της αρκουδίτσας μου στην αγκαλιά μου...:)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ότι δεν κάνει να χαιδεύουμε έντονα και συχνα τα ζώα γιατι μας τραβούν ενέργεια επειδή είναι απλά ζωντανοι οργάνισμοι και δεν έχουν αθανασία ψυχης (οσοι πιστεύουν σ αυτη) οπως οι άνθρωποι. Κάτι σα να λέμε κατώτερα όντα...
Καλά όταν ακούω κάτι τέτοια... :rolleyes:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Είχα ακούσει παλιότερα απο κατι παλιακές θείες μια συμβουλή απο αυτές τις πολύ επιβεβαιωμένες που όταν τις ακούς δεν τις αναλύεις και πολύ στο μυαλό σου γιατι για να το λένε αυτες κάτι θα ξέρουν, ότι δεν κάνει να χαιδεύουμε έντονα και συχνα τα ζώα γιατι μας τραβούν ενέργεια επειδή είναι απλά ζωντανοι οργάνισμοι και δεν έχουν αθανασία ψυχης (οσοι πιστεύουν σ αυτη) οπως οι άνθρωποι. Κάτι σα να λέμε κατώτερα όντα...μου έχει μείνει απο πολύ μικρή αυτο σα σκέψη στο μυαλό αλλά ποτέ δεν απεφευγα να τα ακουμπάω γιατι το χέρι με τραβούσε σα μαγνήτης πάνω τους...παρόλα αυτα το σκεφτόμουν έντονα αυτό όταν τα χάιδευα αλλά ποτε δεν ένιωσα να χάνω ενεργεια απο το κορμί μου!
Εγώ που χαιδεύω και μαύρη γάτα, γιατρέ μου πόσο θα ζήσω? Άσε που σύμφωνα με κάτι θρύλους (ινδιάνικους?) οι γάτες πλησιάζουν τη μούρη τους στην ανθρώπινη μύτη και σου ρουφάνε τη ζωή από μέσα σου αργά αλλά σταθερά - γι αυτό άλλωστε είναι και εφτάψυχες... :maria::paja1:

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Εγώ που χαιδεύω και μαύρη γάτα, γιατρέ μου πόσο θα ζήσω? Άσε που σύμφωνα με κάτι θρύλους (ινδιάνικους?) οι γάτες πλησιάζουν τη μούρη τους στην ανθρώπινη μύτη και σου ρουφάνε τη ζωή από μέσα σου αργά αλλά σταθερά - γι αυτό άλλωστε είναι και εφτάψυχες... :maria::paja1:
Μπορεί γιαυτό να εξαφανίστηκαν οι Ινδιάνοι.
Μην κατηγορείται λοιπόν τους Ισπανούς!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ μετά απο τόσα χρόνια που τσαλαβουτάω και φιλάω σκυλιά και γατιά απορώ πως πάω και στη δουλειά ...μηδέν η ενέργεια ...φέρτε μου πρωτεινες !!!:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Tελικα ειναι αλλο πραγμα,αρχισα και εγω το μασαζζζζ αν και στην αρχη οταν καθοταν ειχαμε να γνωστα δαγκωματακια μετα απο λιγη ωρα ολο και καλυτερα....πιο ηρεμη πιο χαλαρη εχω ενθουσιαστει πολυ!!!Παντα καθοταν για να τριψουμε την κοιλιτσα και να κανουμε φιλακια και αγκαλιτσες...αλλα τωρα καμια σχεση!!!Ελπιζω με τις μερες να πηγαινουμε ολο και καλυτερα!!!Ευχαριστω για τα ωραια θεματα που ανοιγετε..καθε μερα μαθαινω ολο και περισσοτερο ωστε να επικοινονω με την Μοιρα και πιστευω οτι αυτο ξετρελενει και τις δυο μας!!!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Lindaki .... μην χαιδευεις τις θείες σου ..... καταλαβαίνεις γιατί....:lol:
:):):) Ειδες ομως...απο μια μ@λ@κι@ θα μπορουσα εγω να ειχα στερηθει τα χαδια απο τα ζωακια μου! :( Ειναι δυνατον ο ανθρωπος στη Γη να μη χαιδευει τα ζωα που ζει μαζι τους ολη την ώρα;;;; Μα τι σκεφτηκαν και το πεταξαν αυτο;;;

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
ένας από τους λόγους που μετά σχεδόν 10 χρόνια αποφάσισα να αναλάβω την ευθύνη και δέσμευση ενός σκύλου είναι η ηρεμία και γαλήνη που μου προσδίδει η σωματική επαφή μαζί του.

Είναι κάτι σαν τον ψυχολόγο μου. Τι stress management και τα τοιαύτα. Σκύλος και πάλι σκύλος.

Μιλάμε από 2 μηνών και στραβώνει το κεφάλι της και με κοιτάει στα μάτια, ενώ στο πάρκο βρίσκουμε ώρα να κάτσει δίπλα μου, να περάσω το χέρι μου πάνω της και να παρατηρούμε τους περαστικούς.:)
Ηρεμώ και εγώ και αυτή σε σημείο που ξεχνιόμαστε να γυρίσουμε πίσω.

liajoe

Well-Known Member
ένας από τους λόγους που μετά σχεδόν 10 χρόνια αποφάσισα να αναλάβω την ευθύνη και δέσμευση ενός σκύλου είναι η ηρεμία και γαλήνη που μου προσδίδει η σωματική επαφή μαζί του.

Είναι κάτι σαν τον ψυχολόγο μου. Τι stress management και τα τοιαύτα. Σκύλος και πάλι σκύλος.

Μιλάμε από 2 μηνών και στραβώνει το κεφάλι της και με κοιτάει στα μάτια, ενώ στο πάρκο βρίσκουμε ώρα να κάτσει δίπλα μου, να περάσω το χέρι μου πάνω της και να παρατηρούμε τους περαστικούς.:)
Ηρεμώ και εγώ και αυτή σε σημείο που ξεχνιόμαστε να γυρίσουμε πίσω.
Πολύ όμορφη περιγραφή και εικόνα :)

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Ολα καλα με το θεμα χαδια.... αλλα ποσο? υπαρχει οριο? η μικρη ολη μερα χαδια θελει, ακομα κ οταν δεν δινω σημασια θελει να ακουμπαει πανω μου συνεχως... ειναι ενταξει αυτο? υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα αργοτερα οταν ενηληκιωθει?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μην κολλάμε στην "ποσότητα" των χαδιών!

Πολλά χάδια ναι!

Έχουμε συνδυάσει το χάδι με το κακομαθημένο!Λάθος!

dongarido

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2010
43
0
Πειραιας
Καλημερα στην παρεα.
Εγω παλι το μασαζ το ξεκινησα απο 2 μηνων. Καθωτι παλιος δρομεας , γνωριζω ποσο ανακουφιζεται καποιος με το μασαζ.
Του κανω σε συγκεκριμενα σημεια που βρισκονται οι μυες του. Αλλο τα χαδια , αλλο το μασαζ.
Τα κανω βεβαια και τα δυο. Εχω παρατηρησει οτι για να κατσει ηρεμος πρεπει να εχει εκτονωθει. Μετα απο παιχνιδι με τα μπαλακια του , ή μετα απο μεγαλη βολτα. Προσφατα , τα Χριστουγεννα δηλαδη , ειχαμε παει στο εξοχικο μου και παιξαμε στην παραλια μεχρι θανατου που λενε. Μετα κατα της 5 το απογευμα που επιστρεψαμε σπιτι , αναψα το τζακι και καθοταν μπροστα του και το χαζευε με τις ωρες(πρωτη φορα εβλεπε φωτια, καθωτι 9 μηνων τωρα). Εκει απολαμβανε και τα χαδια και ηταν πολυ ηρεμος, μεχρι που κλειναν τα ματια του απο την κουραση και καποια στιγμη ξεραθηκαμε και οι δυο , εκεινος στο χαλι , μπροστα απο το τζακι και γω στο κρεβατι διπλα του.
Αυτο που θα επισημανω στην περιγραφη μου και ειναι αυτο που εχει σημασια(δεν ξερω αν ισχυει για ολα τα σκυλια),
ειναι οτι ΜΟΝΟ μετα απο εκτονωση (μιλαω για τον δικο μου που εχει εντονη ενεργεια) , μπορει να χαλαρωσει . Υπαρχουν στιγμες που εκμεταλευομαι καποιες στιγμες του (εννοω οταν δεν ειναι χαλαρος) και τον χαιδευω για πολυ ωρα. Μια απ αυτες ειναι οταν του εχω δωσει ενα κοκκαλο απο μοσχαρι και το μασουλαει , καθομαι οκλαδον στο εδαφος και ερχεται και καθεται πανω μου ο μισος και ετσι τον χαιδευω στη ραχη. Μπορει να γινεται αυτο μεχρι να τελειωσει το κοκκαλο του......ωρες δηλαδη!!!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχα το μουλαρι!!!!!!
Επειδη εχω να γραψω πολυ καιρο , θελω να αναφερω οτι εχω ενα Γερμανικο Ποιμενικο εργασιας.
Την καλημερα μου......

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Το ιδιο με την kasi θα πω,Ερχεται στο γραφειο και δινει σμπρωξια με το μουσουδι και μου σηκωνει το χερι να την χαιδεψω.Συγκεκριμενα στο στερνο..εμενα μου αρεσει να την χαιδευω στα βελουδινα αυτια της!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Το ιδιο με την kasi θα πω,Ερχεται στο γραφειο και δινει σμπρωξια με το μουσουδι και μου σηκωνει το χερι να την χαιδεψω.Συγκεκριμενα στο στερνο..εμενα μου αρεσει να την χαιδευω στα βελουδινα αυτια της!
ναι και εμενα μεχρι που μια μερα κρατουσα τον καφε και ηρθε ο βλαμμενογλυκουλης και φλουτς! ο καφες πανω στο πληκτρολογιο.. και του βγηκε ξυνο το χαδι.... μιλαμε για νευρα!! ο καυμενος.. που να ξερε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97