Σωματική επαφή - δένει τη σχέση

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όταν μπαίνω στο σπίτι και κοιμάται κάπου μέσα μόλις τον εντοπίσω και με δει κατεβάζει τα αυτιά και σηκώνει το πίσω πόδι!
Πάω κοντά του και αρχίζω το μασάζ γύρω από τον αυχένα,κάτω στο σαγόνι,ανάμεσα στα μάτια,σπονδυλική στήλη,ανάμεσα στα πόδια μπρος-πίσω,κοντά στα γεννητικά όργανα και μετά ξαναχύνεται στο πάτωμα για ύπνο!Καθ'όλη την διάρκεια του μασάζ με γλύφει συνέχεια!
Με γλύφει πολύ και όταν ενώ του κάνω μασάζ θέλει να ξυθεί στο σημείο εκείνο και δώστου γλύψιμο και ευχαρίστηση!Και κάνει και ένα "μμμμμμμμ"!

Ύστερα σηκώνεται και έρχεται όπου και αν κάθομαι και τρίβει την μουσούδα του πάνω μου για χάδια!Με παρακινεί και με το πόδι του να τον τρίψω και άλλο,ώσπου στο τέλος όταν κουλαθώ και αυτός βρίσκεται στο 23ο όνειρο σταματάω και σηκώνει το κεφάλι μισοκοιμισμένος σαν να μου λέει "συνέχισε δούλε" του δίνω μια και 'γω στον ποπο και του λέω "άντε φτάνει αγορίνα μου,αύριο πάλι,ναι?"!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Πραγματικα, πολυ ενδιαφερον θέμα!
Μπορει μεσα στη μερα να εισπραττουν και οι δύο απειρα χαδια, αλλα μου δειχνουν ότι έχουν αναγκη απο κάτι πιο "προσωπικο".
Δυστυχως γι'αυτους δεν βλεπω τηλεοραση, αλλα ξεκλεβω μερικα λεπτα και ξαπλωνω στο κρεββατι τους για χαδια και αγκαλιες.
Ο Τσαρλυ έρχεται καθημερινα να μου ζητησει να τον παρω αγκαλια και να βαλει τη μούρη του κατω απο το σαγονι μου..
Τον χαλαρωνει αποστευτα.
Η Λόρα πιο ανεξαρτητη ερχεται πριν κοιμηθω καθετε αναμεσα στα ποδια μου με το κεφαλι στην κοιλια μου, αλλα δεν θελει παρα πολλα χαδια, μονο να κατσει σε αυτη τη θεση για μερικα λεπτα κι επειτα επιστρεφει στο κρεββατι της.
Το μασαζ αρεσει και στους δύο πολυ.
Τελικα ισχυει αυτό;

Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι το να μας σκουντάει ο σκύλος για να τον χαιδέψουμε και να επιμένει, είναι σημάδι πως δεν μας αναγνωρίζει σαν αρχηγό της αγέλης.
Ισχύει κάτι τέτοιο;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και του Μουφ του αρέσει το μασάζ και στο κανονικό και στο μπάνιο με το ειδικό λαστιχένιο γάντι που τον πλένω. Αν και ο ίδιος δεν ξέρει να μου κάνει μασάζ, η πίεσή μου, που μου την είχαν ανεβάσει ο πρώην άντρας μου και ο τυφώνας Κατρίνα, επανήλθε στο φυσιολογικό (δηλαδή πολύ χαμηλή όπως είχα πάντα) για μένα επίπεδο από τότε που απέκτησα το Μουφ. Μάλιστα είχα δηλώσει συμμετοχή στο πανεπιστήμιο για μια μελέτη που κάνανε με άτομα που είχαν χαμηλή πίεση και μετά τους ανέβηκε, πήγα, έκανα τις εξετάσεις και, ρε σεις, είχε πέσει τόσο πολύ που φυσικά δεν έκανα για τη μελέτη (ευτυχώς δηλαδή) αν και φοβήθηκα ότι θα με περάσουν για καμιά υποχόνδρια παρά το γεγονός ότι είχα φυσικά χαρτιά από τους γιατρούς μου. Φυσικά προτιμώ να με περάσουν για υποχόνδρια και να είμαι εντάξει, παρά να πρέπει να με μελετάνε σαν το ινδικό χοιρίδιο διότι κάτι στραβό μου συμβαίνει... :)

Πάντως το Μουφ είναι διακριτικότατο με τα μασάζια του. Συνήθως απλώς κάθεται δίπλα μου ή στα πόδια μου και είναι πρόκληση να μην το μασαζάρω, αλλιώς το ζητάει μόνον όταν βαριέται και θεωρεί ότι έχω σαπίσει στην ξάπλα και η θεραπαινίς πρέπει να κάνει και καμιά δουλειά....:D:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μπορεί να μην προλαβω να παίξουμε ή να κάνουμε καμιά υπακοή
αλλά το 15 λεπτο χάιδεμα/μασάζ και γενικό ψάξιμο του σώματος (ταυτόχρονα,για τυχών σπυριά ερεθισμούς ξένα σώματα) είναι το πιο στάνταρ απο όλα στην καθημερινότητά μας
δεν σας κρύβω μάλιστα ότι ένας απο τους λόγους που έχω σκύλο είναι για να χαιδευω....μου αρέσει πάρα πάρα πολύ..........:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σωστό, γι' αυτό άλλωστε μ' αρέσουν οι σκύλοι με πυκνή γούνα και μακρυά τρίχα, για να το ευχαριστιέμαι άμα το χαϊδεύω... :)

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
μπορεί να μην προλαβω να παίξουμε ή να κάνουμε καμιά υπακοή
αλλά το 15 λεπτο χάιδεμα/μασάζ και γενικό ψάξιμο του σώματος (ταυτόχρονα,για τυχών σπυριά ερεθισμούς ξένα σώματα) είναι το πιο στάνταρ απο όλα στην καθημερινότητά μας
δεν σας κρύβω μάλιστα ότι ένας απο τους λόγους που έχω σκύλο είναι για να χαιδευω....μου αρέσει πάρα πάρα πολύ..........:)

Kαι εμενα!!Και να ακουμπαει ο σκυλος πανω σου,και να τον χαΙδευεις στην κοιλιτσα,και να κανεις και μασαζ.......απολαυση....:-|

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μόλις πριν λίγο έκανα μιά κούρα χαιδέματος-μετά κάναμε και λίγο παιχνιδάκια(οικιακά καθότι βρέχει)-τέεεεεελεια

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κ γω με τη μικρη εχω ενα θεμα με την ηρεμια.καθε βραδυ πριν τη βαλω για υπνο παντα προσπαθω να τη χαλαρωσω και γενικα να ενισχυω το δεσιμο μας.οταν ξαπλωνω η καθομαι δεν παιζει να κατσει ησυχη(δαγκανει)οτι και αν κανω ηρεμει μονο αν τη παρω αγκαλια και τη βαλω στα ποδια μου μονο ετσι τωρα ειναι κουταβι νταξει μολις μεγαλωσει?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
εμείς κάνουμε τακτικότατα μασάζ στην σπονδυλική στήλη , πολύ συχνά επίσης τρίβουμε την βάση της ουράς και όλη την γύρω περιοχή και το ευχαριστιόμαστε πολύ....

ούτε χάπια, ούτε αλκοόλ, ούτε:maria:...η ευτυχία βρίσκεται μέσα στα χέρια μας......:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δοκίμασα τα χάδια στη σπονδυλική στήλη που είπε η Yasemin και το κοπρόσκυλο καθόταν...

:)
Κι εγω που νομιζα οτι του δικου μου του αρεσε λογω του προβληματος στους σπονδυλους!Οταν του το κανω,παραδινεται...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μας ανοίξατε δουλειές με αυτό το μασαζ:) κάθε που κάθομαι στον καναπέ μετά απο λίγο τσουκου - τσούκου έρχεται ο λεγάμενος ανάμεσα στα πόδια και στήνεται έτοιμος για το μασαζάκι. Σαν αντιβίωση το κάνουμε ενα πράγμα ανά 8ωρο.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Λία, κάνετε και doga? :D

Μασαζάκι κάνω συχνά στον μεγάλο, κυρίως κατά μήκος της σπονδυλικής στύλης και ως προθέρμανση στη μικρή στους μύες πριν από έντονη άσκηση. Απ' όσο μπορώ να κρίνω, το απολαμβάνουν, ειδικά ο τσοπάνης μου. Εντοπίζεις και μπλοκαρισμένα σημεία που πιθανόν να έχουν 'πιαστεί'.

Μμμ κι εγώ αγαπάω να χαϊδεύω σκυλιά. Είναι απο χαλαρωτικό ως μαγικό. Τώρα που το σκέφτομαι, έτσι πρέπει να ξεκίνησε η αγάπη μου για τα σκυλιά, από αυτό που παίρνεις χαϊδεύοντάς τα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Λια πριν απο λιγο καιρο προσπαθουσε να μας κανει εκπαιδευτες. Τωρα θελει να μας κανει μασέρ :D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εμείς κάνουμε τακτικότατα μασάζ στην σπονδυλική στήλη , πολύ συχνά επίσης τρίβουμε την βάση της ουράς και όλη την γύρω περιοχή και το ευχαριστιόμαστε πολύ....
!!:eek::rolleyes::rolleyes: Δε θέλω να ξέρω περισσότερα.....:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97