Σωματική επαφή - δένει τη σχέση

liajoe

Well-Known Member
Η παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν το πως μπορούμε να αφιερώσουμε 10 - 15 λεπτά την ημέρα ή οταν βλέπουμε τηλεόραση για να γνωρίσουμε το σώμα του σκύλου μας, να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας και του σκύλου μας και την σχέση μας.

Attachments

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Πολύ ωραίο θέμα!!!

Μια συμβουλή, μιας και σίγουρα ξέρεις καλύτερα.

Όταν προσπαθώ να εφαρμόσω κάτι τέτοιο που περιγράφεις, ο σκύλος μου αν όχι αμέσως σίγουρα λίγο αργότερα, προσπαθεί να ξεκινήσει παιχνίδια. Ειδικά αν είμαι και εγώ καθιστός στο πάτωμα, τότε τα παιχνίδια του είναι αρκετά έντονα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον έχω ήρεμο, αλλά χωρίς να τον μαλώσω έντονα;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λια, το ειχες αναφερει και παλια αυτο. Το δοκιμασα, οπως σου ειπα τοτε, και τα αποτελεσματα ηταν φανταστικα! :):)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμενα με κουτουλαει συνεχεια... για να χαιδεψω κι αλλο.. δλδ σπρωχνει με το κεφαλι του η χωνεται κατω απο την μασχαλη, κατω απο τα χερια, τριβει την μουσουδα του... με σπρωχνει με τα μπροστινα του ποδια... μολις λιγο ξεχαστω και δεν χαιδευω.. και ας τον εχω αγκαλια.. αυτος τσιγκλαει.. ε! χαιδευε...
και μαξιλαρα οταν τον κανω.. μου σκουνταει το κεφαλι, μου γλυφει τα μαλλια.. στο τελος τον παρατω! αι παρατα μας! ασε με να δω τηλεοραση.. αχορταγε! αεικινητο ρε παιδι μου!

liajoe

Well-Known Member
Καλησπέρα kkranis :)
Τα περισσότερα σκυλια θα το κάνουν αυτο. Τις περισσότερες φορές γίνετε
στην αρχή μέχρι να μάθει ο σκύλος και να νιώσει άνετα με την διαδικασία.

Τις στιγμές που ξεκινάει τα παιχνίδια ένας τρόπος αποτελεσματικός είναι να
πέρνουμε τα χέρια μας μακριά και να τον αγνοήσουμε. Μόλις ηρεμήσει απο
μόνος του, μπορούμε να αρχίσουμε πάλι.

Εάν γίνετε συστηματικά η παραπάνω άσκηση, μετα απο μια εβδομάδα περίπου
τα σκυλιά μπορούν να χαλαρώσουν.

Ο σκοπός της άσκησης είναι να μάθουν τα σκυλια πως να χαλαρόσουν μαζι μας.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πολυ χαλαρωτικο,για σκυλο και ιδιοκτητη!!!

Kkranis εχεις δοκιμασει τις μαλαξεις κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης?Δεν χαλαρωνει ετσι?

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
ΟΚ liajoe, θα το δοκιμάσω

Ευχαριστώ :)

@yasemin

Επειδή το παιχνίδι του είναι καθαρά κυριαρχίας, με πολλά δαγκώματα (όχι επιθετικότητα, τονίζω) δε νομίζω να πιάνει. Πάντως θα το δοκιμάσω και αυτό που λες!

liajoe

Well-Known Member
εμενα με κουτουλαει συνεχεια... για να χαιδεψω κι αλλο.. δλδ σπρωχνει με το κεφαλι του η χωνεται κατω απο την μασχαλη, κατω απο τα χερια, τριβει την μουσουδα του... με σπρωχνει με τα μπροστινα του ποδια... μολις λιγο ξεχαστω και δεν χαιδευω.. και ας τον εχω αγκαλια.. αυτος τσιγκλαει.. ε! χαιδευε...
και μαξιλαρα οταν τον κανω.. μου σκουνταει το κεφαλι, μου γλυφει τα μαλλια.. στο τελος τον παρατω! αι παρατα μας! ασε με να δω τηλεοραση.. αχορταγε! αεικινητο ρε παιδι μου!
:D:D:D

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Εγώ κάθε βράδυ την παίρνω στην αγκαλιά μου,στην αρχή παίζει αλλά μετά απο λίγο χαλαρώνει και στο τέλος ρίχνει κάτι ύπνους :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Και ο δικός μου σηκώνεται αμέσως για παιχνίδι εκτός αν είναι αργά το βράδυ που είναι νυσταγμένος ή αν ανέβει μόνος του στον καναπέ την ώρα που βλέπω τηλεόραση.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμείς από τέτοιες αγγαλιές να φαν κι οι κότες.
Χαλαρώνει τόσο που πολλές φορές την παίρνει ο ύπνος, μάλιστα κοιμάται και όρθια!:D

Να κάνω μια ερώτηση;
Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι το να μας σκουντάει ο σκύλος για να τον χαιδέψουμε και να επιμένει, είναι σημάδι πως δεν μας αναγνωρίζει σαν αρχηγό της αγέλης.
Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Η επαφη με τον σκυλο, οπως μια αγκαλια ή να κατσεις κατω μαζι του, εκτος οτι κανει καλο στον σκυλο, ειναι και αγχολυτικο για εμας τους ιδιους!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εμεις το κανουμε 2-3 φορες την εβδομαδα,περιμενουν ενας ενας στην σειρα,δεν πρεπει να ειναι μονο μασαζ η χαιδεμα,καλα θα ειναι να πηγαινουν τα χερια μας παντου,και να κανουμε ποτε ποτε οτι κατι βρηκαμε και να το κοιταμε πιο προσεχτικα,ετσι οταν συμβει κατι και πρεπει ο σκυλος να ψαχτει η να μεινη ακινητος και να ξερει οτι δεν τρεχει τιποτα,παντα βεβαια μιλωντας του και καθησυχαζοντας τον.λιγο σαν παιχνιδι και λιγο στα σοβαρα.
Τπ σπρωξιμο πολλες φορες ειναι επαφη και μονο, στενη επαφη,η αλλες φορες παλι ειναι τριψιμο που αφηνει την μυρωδια του επανω μας,το αλλο σπρωξιμο συνοδευεται και απο αλλα πραγματα.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Εμείς από τέτοιες αγγαλιές να φαν κι οι κότες.
Χαλαρώνει τόσο που πολλές φορές την παίρνει ο ύπνος, μάλιστα κοιμάται και όρθια!:D
Συνεχίστε :D με τον ίδιο ρυθμό!Κανει καλό και στους δυό σας!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Επειδή το παιχνίδι του είναι καθαρά κυριαρχίας, με πολλά δαγκώματα (όχι επιθετικότητα, τονίζω) δε νομίζω να πιάνει. Πάντως θα το δοκιμάσω και αυτό που λες!
Εγώ βρει το εξής κόλπο με το οποίο "κοκκαλώνω" δύο σκυλιά ταυτόχρονα εκ των οποίων μάλιστα το είναι είναι μουρλό. Τις χαιδεύω στους μηρούς πίσω σε στυλ έντονο μασάζ/ξύσιμο (κάθε σκυλί από ένα χέρι για να μην λουφάρουμε κιόλας....). Αποβλακώνονται πλήρως και ακόμη και η τρελή η μικρή αποκτά το ύφος βλαμμένης αγελάδας.

Επίσης όταν είναι ξαπλωμένα μπρούμυτα βρίσκουν πάρα πολύ χαλαρωτικό αυτό που είπε η yasemin, δηλαδή μασάζ στη σπονδυλική στήλη. Και εκεί αποβλακώνονται τελείως.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eμεις καθε βραδυ κανουμε αγκαλιες! Ξαπλωνω στον καναπε να χαζεψω τηλεοραση και ερχεται και χυνεται κυριολεκτικα πανω μου μουγκριζοντας απο ευχαριστηση.... μετα απο κανα 10λεπτο αρχιζω και μουδιαζω απο το βαρος και τον γλιστραω προς τα κατω:p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εμείς ξαπλώνουμε με τις ώρες στο χαλί κ βλέπουμε Tv κ μας έχει πάρει κ ο ύπνος έτσι αγκαλιά :) τρελό ριλάξ :)
Και εμεις το ιδιο! Απο το πολυ χαιδεμα (με το ενα χερι το Φωντα και με το αλλο χερι τη Σοκο) πονανε τα χερακια μου!
Και πιανει πολυ κι αυτο που ειπε και η yasmin, το μασαζ στην σπονδυλικη στηλη! Lurpac τα σκυλια λεμε! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97