Σχετικά με εγκυμοσύνη σκύλας

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Παρεξήγηση άνευ λόγου , το να ζητήσεις ένα πεντιγκρι έχει πολλές εκδοχές .
Για παράδειγμα αν εγώ θέλω να πω ψέματα μπορώ να σου εμφανίσω όσα θες , αλλά ας πούμε εγώ αρέσκομε στο να κοιτώ τα πεντιγκρι για τοιχον συγγένειες έστω και μακρινές με το σκυλί μου .

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Προσωπικά εάν η σκύλα μου είχε pedigree θα καμάρωνα για αυτό σαν γύφτικο σκεπάρνι, πόσο μάλλον εάν κάποιος ειδικός και γνώστης της φυλής μπορούσε να με διαφωτίσει με περισσότερες πληροφορίες για τους προγόνους του σκύλου μου ....

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Πωπω.. τι ειστε εσεις?!
Μη τολμησει κ διαφωνησει καποιος μαζι σας! αμεσως να τον φατε!
Ε οχι για μενα δεν ειναι ευαγγελιο οτι ο ταδε ειναι "γνώστης" επειδη το δηλωνει ο δεινα!
Ε οχι για μενα δεν εχει κανεις το δικαιωμα να ζηταει να δει επειδη αμφισβητιει. Κ στην τελικη το μελος που ζητησε ειναι το μονο που δεν εγραψε ενω ολοι οι υπολοιποι τρεξατε σαν παλιοι να φατε τον νεο (εμενα στην προκειμενη)

Και για να μη ξεχνιομαστε εγραψες..
Annouko Και βεβαίως έχει ο καθένας μας το δικαίωμα, να ζητάει αποδείξεις για τα λεγόμενα του άλλου. Το αν θα τις πάρει, είναι άλλο θέμα που υποδεικνύει πολλά...
Και λετε οτι δεν θ'αμφισβητησετε οτι εγω ειμαι καμηλα αν δεν σας δειξω την καμπουρα μου?!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Πωπω.. τι ειστε εσεις?!
Μη τολμησει κ διαφωνησει καποιος μαζι σας! αμεσως να τον φατε!

τρεξατε σαν παλιοι να φατε τον νεο (εμενα στην προκειμενη)
Προσωπικά βαριέμαι και απλά περνάω την ώρα μου.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ένα ειναι αυτο.Υπαρχει και ποικιλια κοτοπουλο,αλλα ειναι λάιτ...:rolleyes:

Ε,τρωω τώρα που υπαρχουν,για να εχω μετα να καιω!;)

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
και φταρνιζόμουνα εχτές......
Αχ @Annouko γάτα όλα τα πιάνεις.
Με σοκάρει η ευστροφία σου.
Λοιπόν η απολογία μου Κυρια Εισαγγελεύς Annouko:

Είμαι βιτσιόζος-διεστραμμένος-εξαρτημένος με τα pedigree.
Λιώνω στην θeα ενός pedigree άσχετα με τη φυλής και τη χώρας προέλευσης.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο κύριος γκαστρώσει η όχι τη σκύλα του,
λέει αλήθεια η δράκους.
Εγώ απλά την δόση μου ήθελα να πάρw, και βλέπεις ήταν από τα stuff που γουστάρω!
και τέλος δεν με ενδιαφέρει τι αδικήματα θα μου απαγγείλεις,
γιατί απλά ο καθένας κρίνετε από την πορεία του.......

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Αυτό που λέει ο Μιχάλης μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ. τον έχω δεί να μυρίζει πεντιγκρί με χαρακτηριστικό ύφος. σε άλλη περίπτωση πάλι είχε μία αδιαθεσία ο άνθρωπος και φώναζε "τα πεντιγκρί μου,φέρτε μου τα πεντιγκρί μου" πως λένε άλλοι "τα χάπια μου"
να επισημάνω ότι δεν έχει κόλλημα μόνο με πεντιγκρί σκύλων αλλά και αλόγων ,ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλάνε και για κοτοπουλίσια........

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν ειναι σωστο.. δεν ειναι σωστο.. δεν ειναι σωστο..
Ειναι λαθος κ που ειπωθηκε μονο...
Το λάθος είναι που βλέπεις λάθος το ερώτημα του tangerin, και όχι του dog_addict, και που σε ενόχλησε το ύφος των απαντησεων σε ένα θέμα που δημιουργήθηκε από βαρεμάρα και βλακεία.
Κατά τα άλλα, όταν κάποιος ζηταει την ταυτότητα του σκύλου, το κάνει απο καχυποψία εναντίον του ιδιοκτήτη; Γιατί να μην έχει σκοπό να τον βοηθήσει όπως λέει η Χρυσούλα ή ανοίξει τα μάτια στον άνθρωπο, αν νομίζει ότι παραμυθιάστηκε; Βλέπεις, υπάρχουν πάντα δύο όψεις.;)