Με 200 ευρώ καθάρισεςΚαι μια απορία:
Έχω 3 πετιγκράτα αρσενικά εκθεσιακά σκυλιά. Τα πηγαίνω σε διεθνείς εκθέσεις και τα δίνω για επίβαση (δωρεάν) στο εκτροφείο τους στο εξωτερικό, γιατί αυτό προβλέπει το συμβόλαιο παραχώρησης.
Τετραγωνικά εντάξει, 300αρα εντάξει.
Ο νόμος με υποχρεώνει να στειρώσω τα 2.
Εκθέσεις τέλος, επιβάσεις τέλος.
Τι κάνω;
δεν νομίζω...
μπορώ να έχω μέχρι 2 αστείρωτα διαφορετικού φύλου.
εκτός κι αν τα 200 τα προορίζεις για αλλού...
Τώρα δεν υπάρχει περιορισμός εκτός αν το καταστατικό της πολυκατοικίας λέει κανένα, ή ένα ή δύο, οπότε εκεί οφείλεις να περιοριστείς στα 2.@vrmode και τώρα αν δεν κάνω λάθος έχεις 3 άρα είσαι παράνομη.
Δεν πάω...Μαζέβεις και τρία θυληκά και παει ο φόρος 600€
Απο τετραγωνικά πως πας;
Τα τέλη είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα. Τι θα μου δώσει σε αντάλλαγμα ο κος Τσιρώνης;...αλλά ο κηδεμόνας θα πληρώνει τέλος, όχι πρόστιμο, 100 ευρώ για το καθένα.
Ξυδάκι μ@λ@κ@ς τζαμπατζήδες που δεν θέλετε να πληρώσετε...
Στο νέο νόμο για τα ζώα συντροφιάς αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, δηλώνοντας ότι δεν είναι φόρος ή τιμωρία το ενδεικτικό ποσό των 10 ευρώ για τα στειρωμένα δεσποζόμενα ζώα και τα 100 ευρώ για τα αστείρωτα.
«Πληρώνουμε για το αυτοκίνητο μας, πληρώνουμε για το "παπάκι" μας, για το ζώο μας δεν θα πληρώσουμε;» διερωτήθηκε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας: «Ποιος θα πληρώσει για να περιθάλπουμε ζώα, η κοινωνία, οι δημότες, ή όσοι έχουν ζώο, όπως εγώ, ένα συμβολικό ποσό;».
Στα στειρωμένα ζώα, είπε ο κ. Τσιρώνης, δεν θα επιβληθεί τέλος, αλλά εξετάζεται μικρή επιβάρυνση στις αγορές προϊόντων για αυτά, ενώ η στείρωση δεν θα είναι υποχρεωτική μέχρι τα δυο ζώα, αλλά ο κηδεμόνας θα πληρώνει τέλος, όχι πρόστιμο, 100 ευρώ για το καθένα.