τελικα πως διαλεγουμε ιδιοκτητη για τα κουταβια μας?
Ελα ντε!
Ασε που μπορει να σε παραμυθειαζει ο αλλος- και μετα να αποδειχτει οτι ειναι ολα ψεματα.
Σιγουρα χρειαζεσαι καπιο ταλεντο στο να κοβεις κοσμο γενικος- επισης θα πρεπει να εισαι σκληρη- και αν καπιος δεν σου αρεσει απολυτα- δεν δινεις το κουταβι- χωρις αναστολες.
Για να εισαι καπος σιγουρη, μπορεις να βαλεις και στο συμβολαιο αγρορας τον ορο, οτι εχεις το δικαιωμα να παρεις το κουταβι ανα πασα στιγμη πισω, αν δεν του φερονται καλα η κατι τετιο.
Εγω ειμαι και υπερ, το να επισκεπτονται οι μελλον ιδιοκτητες τα κουταβια τουςμ τακτικα, μολις αυτα καπος κυκλοφορουν (απο την 4η εβδωμαδα περιπου)
Το κανει μια φιλη μου. εκτροφεας γαλλικον στην γερμανια- ετσι μαθαινει το κουταβι απο πριν τους καινουργιους γονεις- αλλα και εκεινη βλεπει, πως συμπεριφερονται με το κουταβι. Με την κουβεντα καθε σαββατο απογευμα μαθαινει και διαφορα πραγματα- μεχρι να πανα τα μικρα στα καινουργια τους σπιτια.
Μετα απο 2-3 εβδωμαδες παει εκεινη και επισκεπτετε τα κουταβια στα καινουργια τους σπιτια- για να δει και με τα ματια της που επεσαν.
Κραταει γενικος επαφη- τους παιρνει τηλεφωνο, ανταλασσουν μαιλ, φωτογραφιες.
Οταν τα κουταβια εχουν γενεθλια τα καλει σε "παρτυ" για να τα δει, πως εξελιχθηκαν κλπ. Αλλα και να τσεκαρει, αν οντος ολα πανε καλα.