Συνιδιοκτησία!

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
θα θέλατε να είχατε ενάν σκύλο συνιδιοκτησια? καλό ή κακό? :-k

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εξαρτάτε το είδος της συνιδιοκτησίας.

τι θα ήθελα από το σκυλί (ήτε σαν ιδιώτης ήτε σαν εκτροφέας)

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
παλι αυτο! ιδιωτης εκτροφεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ δηλαδη σαν ιδιωτης αν κάνεις γέννα ,δεν εισαι εκτροφέας?
να το χρησιμοποιουσες σε ζευγαρωματα αυτη είναι η λογική χρηση!

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
αναλογως.οταν ειχα τον ρεξ που ημουνα 10 χρονων τον ειχα με τον ξαδερφο μου.13 τοτε εκεινος.μενουμε σε δυοροφο πανω εγω κατω αυτος.τωρα που λεω να παρω ενα σκυλακι δεν θα το εμπιστευομουν σε αλλον.τουλαχισοτν ξεροντας πως εχω διαβασει 5 πραγματα και εχω μαθει καποια απο αυτα.μιλαω για τον ξαδερφο μου γτ βασικα συνιδιοκτησια μονο με αυτον θα μπορουσα να εχω...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεδομένο ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ επαγγελματίες εκτροφείς οσοι κάνουν 1 γέννα είναι εκτροφείς.

με τον όρο ιδιώτης εννοώ τον άνθρωπο εκείνο ο οποίος θέλει ένα σκύλο ΑΛΛΑ δεν θέλει να σχοληθεί με ζευγαρώματα - γέννες κλπ

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
για να κανεις καποιο συνεταιρισμό με καποιον πρεπει να τον ξερεις
καλα γιατι συνήθως γινοντε παρεξηγήσεις προσωπικα εγω το αποφευγω
αυτο ! :wink:

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
σιγουρα αλλά αν ξερεις οτι ο σκυλος θα είναι σε καλα χερια οτι θα τον δειξουν σε x εκθεσεις οτι θα διαφημιστεις και εσυ ,δεν σε βάζει σε σκεψεις να το κάνεις?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συνιδιοκτησία, εγώ προσωπικά, δεν θα έπαιρνα ούτε λουράκι για το σκύλο.
Προτιμώ να παίρνω εγώ τις αποφάσεις που αφορούν ότι μου ανήκει.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα...επειδη η φυλη που εχω ειναι σχεδον αγνωστη και καθολου δημοφιλης σκεφτομαι σοβαρα να κανω συνιδιοκτησια ολα τα κουταβια μου που θα ερθουν στο μελλον.. :?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
EVI.T said:
εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα...επειδη η φυλη που εχω ειναι σχεδον αγνωστη και καθολου δημοφιλης σκεφτομαι σοβαρα να κανω συνιδιοκτησια ολα τα κουταβια μου που θα ερθουν στο μελλον.. :?
Όλα; :?: Θα είναι όλα κατάλληλα για αναπαραγωγή και/ή εκθέσεις; Μακάρι, το εύχομαι αλλά νομίζω ότι όλα θα ήταν υπερβολή. Σιγουρα να πάνε σε καλά χέρια, αλλά όλα συνιδιοκτησία;

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
ολα λεω γιατι ειναι μια φυλη δυσκολη..ακομα και τα pet quality θελουν γνωση οποτε θα το κανω για να μην εχουν προβλημα οι ιδιοκτητες και να μπορω να βοηθαω..γιαυτο το λογο σκεφτομαι να τα δωσω και σε χαμηλη τιμη λογο της συνιδιοκτησιας..λετε να ειμαι παραλογη???

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
EVI.T said:
ολα λεω γιατι ειναι μια φυλη δυσκολη..ακομα και τα pet quality θελουν γνωση οποτε θα το κανω για να μην εχουν προβλημα οι ιδιοκτητες και να μπορω να βοηθαω..γιαυτο το λογο σκεφτομαι να τα δωσω και σε χαμηλη τιμη λογο της συνιδιοκτησιας..λετε να ειμαι παραλογη???
Μα ετσι και αλλιως, σαν εκτροφεας θα εχεις παντα καποια υποχρεωση απεντιας στα "δικα σου μωρα" και σιγουρα μπορεις κα να βοηθησεις σε οτιδηποτε προκυπτει- αρκει να επιλεξεις σωστους ιδιοκτητες!

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
FrenchieFan said:
EVI.T said:
Μα ετσι και αλλιως, σαν εκτροφεας θα εχεις παντα καποια υποχρεωση απεντιας στα "δικα σου μωρα" και σιγουρα μπορεις κα να βοηθησεις σε οτιδηποτε προκυπτει- αρκει να επιλεξεις σωστους ιδιοκτητες!
αχχ εδω ειναι το προβλημα μου...γιατι δεν κανουμε ενα θεματακι πως οι εκτροφεις να διαλεγουν τον καταλληλο ιδιοκτητη????ε ε???

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
EVI.T said:
Δεν είναι παράλογο να νοιάζεσαι που θα πάνε τα κουτάβια σου. Είναι φυσιολογικό και θεμιτό.

Όμως συνιδιοκτησία δεν σημαίνει απαραίτητα φθηνότερα ή δωρεάν κατά τη γνώμη μου.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
οταν εγω απεκτησα το πρωτο μου αφγκαν ουσιαστικα δεν ειχα βοηθεια απο πουθενα..πελαγωσα...μου ερχοταν να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο...αυτο θελω να μην το παθουν αυτοι που θα παρουν κουταβι απο μενα..γιαυτο λεω να τα κανω ολα συνιδιοκτησια...θα το ξανασκεφτω ομως και θα δουμε..τελικα πως διαλεγουμε ιδιοκτητη για τα κουταβια μας?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
τελικα πως διαλεγουμε ιδιοκτητη για τα κουταβια μας?
Ελα ντε!

Ασε που μπορει να σε παραμυθειαζει ο αλλος- και μετα να αποδειχτει οτι ειναι ολα ψεματα.

Σιγουρα χρειαζεσαι καπιο ταλεντο στο να κοβεις κοσμο γενικος- επισης θα πρεπει να εισαι σκληρη- και αν καπιος δεν σου αρεσει απολυτα- δεν δινεις το κουταβι- χωρις αναστολες.

Για να εισαι καπος σιγουρη, μπορεις να βαλεις και στο συμβολαιο αγρορας τον ορο, οτι εχεις το δικαιωμα να παρεις το κουταβι ανα πασα στιγμη πισω, αν δεν του φερονται καλα η κατι τετιο.

Εγω ειμαι και υπερ, το να επισκεπτονται οι μελλον ιδιοκτητες τα κουταβια τουςμ τακτικα, μολις αυτα καπος κυκλοφορουν (απο την 4η εβδωμαδα περιπου)
Το κανει μια φιλη μου. εκτροφεας γαλλικον στην γερμανια- ετσι μαθαινει το κουταβι απο πριν τους καινουργιους γονεις- αλλα και εκεινη βλεπει, πως συμπεριφερονται με το κουταβι. Με την κουβεντα καθε σαββατο απογευμα μαθαινει και διαφορα πραγματα- μεχρι να πανα τα μικρα στα καινουργια τους σπιτια.
Μετα απο 2-3 εβδωμαδες παει εκεινη και επισκεπτετε τα κουταβια στα καινουργια τους σπιτια- για να δει και με τα ματια της που επεσαν.

Κραταει γενικος επαφη- τους παιρνει τηλεφωνο, ανταλασσουν μαιλ, φωτογραφιες.
Οταν τα κουταβια εχουν γενεθλια τα καλει σε "παρτυ" για να τα δει, πως εξελιχθηκαν κλπ. Αλλα και να τσεκαρει, αν οντος ολα πανε καλα.