Συνιδιοκτησία!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και εαν τσεκαρει (?) και οντως δεν πηγαινουν καλα τα πραγματα,τι θα κανει :?:

κι επειδη μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα και οχι γενικολογωντας,και μιας και πιασατε το θεμα επιλογης ιδιοκτητη,θελω να σας ρωτησω,εσεις που εισαστε εκτροφεις,εδω http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=2274
θα δινατε σκυλο?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
φυσικα,το γνωριζουμε...καποια στιγμη θα χωριστει η συζητηση,γιατι ειναι και πολυ ενδιαφερον το νεο θεμα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μήπως να ξεκαθαρίζαμε λιγάκι έννοιες και υποχρεώσεις στην συνιδιοκτησία???

ποιός ό λόγος να γίνει??

ποιόν και γιατί συμφέρει??

τι έχει να χάσει + να κερδίσει η κάθε πλευρά?? κ.λ.π

όλοι εσείς που είσαστε τόσο κατηγορηματικοι έχετε κακές εμπειρίες?

ξέρετε κάποιους που έχουν???

τι είναι συνιδιοκτησία για εσάς???

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
galazio said:

κι επειδη μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα και οχι γενικολογωντας,και μιας και πιασατε το θεμα επιλογης ιδιοκτητη,θελω να σας ρωτησω,εσεις που εισαστε εκτροφεις,εδω http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=2274
θα δινατε σκυλο?
Παιρνει πισω το σκυλι!
Διατηρει ακομα και το διακαιωμα να παρει το σκυλι πισω , αν για καπιο λογο οι ιδοκτητες δεν μπρουν καπια μερα να το κρατισουν.
Εχει παρει πισω σκυλο εκτροφης της 6 χρονων- επειδη πηραν διαζυγιο οι δικοι του και δεν τον ηθελε κανεις απο τους δυο πια.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Σαν μη εμπορικος εκτροφεας εχω εμπλακει συχνα σε συνιδιοκτησια-οι εμπειριες μου καλυπτουν ολο το φασμα απο αριστες εως τραγικες. 2-3 "θυματα" τετοιων τραγικων περιπτωσεων ζουν μαζι μου τωρα. Αν ειχαν πουληθει θα ηταν νεκρα.Παντως οι περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ΟΚ.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
FrenchieFan said:
galazio said:

θα δινατε σκυλο?
Παιρνει πισω το σκυλι!
Διατηρει ακομα και το διακαιωμα να παρει το σκυλι πισω , αν για καπιο λογο οι ιδοκτητες δεν μπρουν καπια μερα να το κρατισουν.
Εχει παρει πισω σκυλο εκτροφης της 6 χρονων- επειδη πηραν διαζυγιο οι δικοι του και δεν τον ηθελε κανεις απο τους δυο πια.
Δε νομίζω ότι μόνο αυτό είναι το νόημα της συνιδιοκτησίας. Αυτό είναι ηθική εκτροφή.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δε νομίζω ότι μόνο αυτό είναι το νόημα της συνιδιοκτησίας. Αυτό είναι ηθική εκτροφή.
Μα αυτο ειπα και στην EVI, που ελεγε οτι θα δωσει ολα τα κουταβια της στο μελλων με συνδιοκτησια, για να τα προσεχει καλυτερα και να βοηθησει, οπου μπορει.

Το ξερουμε οτι ειχαμε βγει ΟΤ- αλλα εμεις πια λεγαμε πως να βρει κανεις υπευθυνους κουταβογονεις, που ειναι αξια εμπιστοσυνης για τα πολυτιμα μωρουλια ενος συνειδιτου εκτροφεα!