Κε. haus...
Καταρχάς, δεν επιτρέπονται τα greeklish, οπότε θα παρακαλέσω αν μας ξανακάνετε την χάρη, να ασχοληθείτε μαζί μας, να είναι στα ελληνικά.
Ταπεινή μου γνώμη...λίγο άκομψο για ένα γνωστό εκτροφείο, να κάνει το ντεμπούτο του, σε έναν δικτυακό χώρο, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον σκύλο, σε όλο του το μεγαλείο, προωθόντας και διαφημίζοντας τους έλληνες εκτροφείς όσο κανένας άλλος χώρος, δημοσιεύοντας απειλές. Κρίμα, που σε ένδειξη αναγνώρισης των άπειρων θετικών σχολίων γύρω από το όνομά σας, στα τόσα χρόνια, δεν θεωρήσατε σκόπιμο, να μας βοηθήσετε έστω και μία φορά, σε ένα οποιοδήποτε θέμα, που θα είχε να κάνει με την αγαπημένη σας ράτσα. Δικαίωμά σας. Δεν αντιλέγω. Αλλά τώρα ξαφνικά, με μια αρνητικη δημοσίευση, κάνατε την εμφάνισή σας, απειλώντας Θεούς και δαίμονες. Οχι βέβαια το φόρουμ. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό. Αλλά ένα μέλος του. Εμένα απλώς μου κακοφαίνεται όλο αυτό.
Ετσι είναι αγαπητοί, ο κόσμος του internet. Τι είναι αυτό που σας κάνει εντύπωση; Ο καθένας μπορεί να πει και να γράψει ότι θέλει. Ε και; Εσείς σε κάθε αρνητική δημοσίευση που αναφερεται το όνομα του εκτροφείου σας, απειλείτε με διώξεις; Κανονικά θα έπρεπε να γελάτε και να μην δίνετε σημασία. Φαντάζομαι έχετε το έργο σας να αποδείξετε την αλήθεια, σε όποιον και όπου χρειαστεί. Γιατί αλήθεια τόσος εκνευρισμός; Μήπως είναι...επιθετική άμυνα; Γιατί προσωπικό μου πιστεύω είναι...ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά...όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά στα πάντα σ'αυτή την ζωή.
Γιατί πχ φοβάστε μια χαζή ηχογράφηση; Τι σας νοιάζει; Ξέρετε πολύ καλά, ότι δεν θα είχατε κάτι να κρύψετε. Γιατί το κάνετε τόσο θέμα, αντί να γελάτε; Κι εγώ θα έμπαινα στον πειρασμό να ηχογραφήσω μια τέτοια συνομιλία. Οχι φυσικά, για να την παρουσιάσω κάπου επίσημα, αλλά για να μπορώ να αποδείξω στους φίλους μου, την αλήθεια των λόγων μου.
Μια συζήτηση όπως η παρούσα, βλέπετε λοιπόν, ότι μπορεί εύκολα να οδηγηθεί σε κακοτράχαλα μονοπάτια. Για όλες τις μεριές.
Εσείς, ως επώνυμοι συμμετέχοντες, θα έπρεπε να θέλετε να δώσετε άλλη τροπή. Αλλη γεύση. Οχι αυτή, με την οποία μας συστηθήκατε.
Και ως υπεύθυνοι και σοβαροί επαγγελματίες, θα έπρεπε να ξέρετε καλύτερα και να μην δίνετε σημασία σε τέτοιες ανυπόστατες κατά τις δηλώσεις σας, κατηγορίες.
Η έστω, να κατευθύνετε τα βέλη σας, σ'αυτούς που καταρχάς ευθύνονται για όλο αυτό που συζητάμε σήμερα εμείς εδώ.
Εύχομαι λοιπόν να πρυτανεύσει η λογική, στην συνέχεια των εδώ εκατέρωθεν δημοσιεύσεων. Και ειλικρινά, θα ήμασταν παραπάνω από ευτυχείς, αν μας κάνατε την τιμή, που και που, να μας δίνετε τα φώτα σας. Γιατί δεν περνάει μέρα, που να μην ανοιχτούν τουλάχιστον δύο θέματα, νέων μελών που ψάχνουν για γερμανικό ποιμενικό. Είναι ίσως, η πιο "εμπορική" ράτσα, τουλάχιστον σ'αυτό το φόρουμ. Και...μην ανησυχείτε για την φήμη σας. Στο dogforum μέχρι στιγμής, ακούγονται πάντα τα καλύτερα. Και αν υπάρχουν αρνητικά, είναι μάλλον για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αν έρθει βέβαια εποχή [κάτι που απεύχομαι] που τα αρνητικά, φτάσουν να γίνουν περισσότερα από τα θετικά, όχι για εσάς, για οποιονδήποτε εκτροφέα, να είστε σίγουροι ότι επίσης με μεγάλη χαρά θα τα φιλοξενήσουμε σ'αυτό το φόρουμ. Γιατί η αλήθεια, πρέπει πάντα να ακούγεται.