Συνεργασία εκτροφειου με εκτροφεια της πισω αυλης

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Δεν είδα και το post της Κρητικοπούλας που ουσιαστικά το ίδιο λέμε. Εγώ στη θέση σου θα καλούσα και θα ρωτούσα με πολύ normal ύφος, αν συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο "εκτροφέα". Το πιθανότερο είναι είτε να μην τον έχει ακούσει, είτε ν αρχίσει τα ψιθυριστά μπινελίκια.... Εφόσον σκεφτόσουν να αγοράσεις σκύλο από κει, είναι σωστό εκ μέρους σου να το διευκρινήσεις. Αν τελικά συνεργάζονται, νομίζω είναι πολύ σοβαρό το θέμα....

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
μολις πηρα τηλ και τους ρωτησα και μου ειπαν ο υπευθυνος λειπει στο εξωτερικο θα γυρισει την τεταρτη, δεν ξερω καθολου εαν συνεργαζεται η οχι
εγω νομιζω πως κατι παιζει αλλιως δεν θα μου ελεγε τοσο ευκολα παιρτε τον τηλεφωνο και πες τε του οτι σας στελνω εγω

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
το haus jackson έχει πολύ καλό όνομα σαν εκτροφείο, δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ρε παιδιά.. το μαστιφ στη φωτογραφία,μονο εμένα μου έκανε εντύπωση που είναι μερικά εκατοστά κοντύτερο απο το άλογο ;; :mrgreen::mrgreen: θαύματα κάνει το photoshop!

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Δεν είδα και το post της Κρητικοπούλας που ουσιαστικά το ίδιο λέμε. Εγώ στη θέση σου θα καλούσα και θα ρωτούσα με πολύ normal ύφος, αν συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο "εκτροφέα". Το πιθανότερο είναι είτε να μην τον έχει ακούσει, είτε ν αρχίσει τα ψιθυριστά μπινελίκια.... Εφόσον σκεφτόσουν να αγοράσεις σκύλο από κει, είναι σωστό εκ μέρους σου να το διευκρινήσεις. Αν τελικά συνεργάζονται, νομίζω είναι πολύ σοβαρό το θέμα....
ακομη και να μην συνεργαζονται ειναι δεν πρεπει να ποσταρει αυτος οτι συνεργαζεται με το εκτροφειο εφοσον δεν συμβαινει

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
μπορω να τον βαλω ανοιχτη ακροαση και να τον ηχογραφισω την ωρα που θα λεει ναι συνεργαζομαστε
Η ηχογράφηση κάποιου χωρίς να το γνωρίζει απαγορεύεται απο το νόμο,υπάρχει η προστασία προσωπικών δεδομένων και η ηχογράφηση ειναι υποκλοπή...!Απο εκεί και πέρα,εσένα σε νοιάζει να μάθεις αν συνεργάζονται για σένα...τι νόημα θα είχε η ηχογράφηση?!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
επισης δεν πρέπει να εισάγει κουτάβια απ'εξω.. το τι πρέπει και τι οχι είναι άλλο θέμα, εγω λεω για το τι (πιστεύω οτι) συμβαίνει.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Η ηχογράφηση κάποιου χωρίς να το γνωρίζει απαγορεύεται απο το νόμο,υπάρχει η προστασία προσωπικών δεδομένων και η ηχογράφηση ειναι υποκλοπή...!Απο εκεί και πέρα,εσένα σε νοιάζει να μάθεις αν συνεργάζονται για σένα...τι νόημα θα είχε η ηχογράφηση?!
για να του κανουμε μυνηση ισως;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι παράνομο για να πάρεις το νόμο με το μέρος σου :Ρ

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
μου ειπαν επισης πως το κουταβι απο αυτο το εκτροφειο θα κοστισει 600 με 700 ευρω... ειναι πολυ λιγο για ενα τετοιο εκτροφειο νομιζω

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Τι άλλο σου είπε?
εεε αυτα πανω κατω... οτι αυτος κανει εισαγωγες τα γερμανικα ποιμενικα αλλα εχει και δικα του σκυλια οπως χασκι, οτι ενα απο Σλοβακια/Σλοβενια(δεν θυμαμαι την χωρα) κανει 500 και οτι μπορει να μου βρει κουταβι απο το συγκεκριμενο εκτροφειο και απο αυτο το εκτροφειο κανει 600-700, μου ειπε να τους παρω τηλ και να πω πως με στελνει αυτος για να παω να δω και τα σκυλια τους απο κοντα και μετα μου ειπε πως δεν μου συστηνει γερμανικο ποιμενικο για διαμερισμα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
εεε αυτα πανω κατω... οτι αυτος κανει εισαγωγες τα γερμανικα ποιμενικα αλλα εχει και δικα του σκυλια οπως χασκι, οτι ενα απο Σλοβακια/Σλοβενια(δεν θυμαμαι την χωρα) κανει 500 και οτι μπορει να μου βρει κουταβι απο το συγκεκριμενο εκτροφειο και απο αυτο το εκτροφειο κανει 600-700, μου ειπε να τους παρω τηλ και να πω πως με στελνει αυτος για να παω να δω και τα σκυλια τους απο κοντα και μετα μου ειπε πως δεν μου συστηνει γερμανικο ποιμενικο για διαμερισμα.
Δεν έχεις ανάγκη κανέναν να σου πει να πας μέσω αυτού να δεις τα σκυλιά τους!

Να πάρεις τηλέφωνο στο εκτροφείο που σε ενδιαφέρει και να πας εκεί να τα δεις!

3 καλά εκτροφεία έχει η Θεσσαλονίκη

Haus Jackson
Shepherdland
Haus Ghor

Και τα 3 εκτροφεία κάνουν εξαίρετη δουλειά, εδώ και χρόνια!
Να τα επισκεφθείς και τα 3 και να τα δεις!

Το εκτροφείο μπορεί να λείπει στο εξωτερικό, όπως και πολλά άλλα ελληνικά εκτροφεία άλλωστε, γιατί αυτήν την περίοδο γίνεται το Παγκόσμιο στην Γερμανία, στο Ulm!
Να πάρεις την Τετάρτη και να μιλήσεις μαζί τους!

Περιηγήσε σε λάθος μονοπάτια...πρόσεξε το γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων...

Επίσης φιλική συμβουλή και για να σε προστατέψω, να προσέχεις τι λες δημόσια γιατί αυτά που λέμε έχουν και τις αντίστοιχες συνέπειες!

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη

Haus Jackson
Shepherdland
Haus Ghor

Το εκτροφείο μπορεί να λείπει στο εξωτερικό, όπως και πολλά άλλα ελληνικά εκτροφεία άλλωστε, γιατί αυτήν την περίοδο γίνεται το Παγκόσμιο στην Γερμανία, στο Ulm!

Περιηγήσε σε λάθος μονοπάτια...πρόσεξε το γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων...

Επίσης φιλική συμβουλή και για να σε προστατέψω, να προσέχεις τι λες δημόσια γιατί αυτά που λέμε έχουν και τις αντίστοιχες συνέπειες!
δηλαδη τι ειπα δημοσια που δεν επρεπε; στειλε μου σε πμ αν μπορεις

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τις όποιες συνέπειες θα έπρεπε όμως να τις υποστεί ο κύριος του puppies point, εάν η συνεργασία είνει ψευδής. Το μέλος Dogspirit απλά μεταφέρει αυτά που του είπε ο εν λόγω κύριος... Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Τις όποιες συνέπειες θα έπρεπε όμως να τις υποστεί ο κύριος του puppies point, εάν η συνεργασία είνει ψευδής. Το μέλος Dogspirit απλά μεταφέρει αυτά που του είπε ο εν λόγω κύριος... Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει
ακριβως, αυτα μου ειπε και παραξενευτικα για αυτο απευθυνθικα σε εσας που ξερετε

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Δηλαδή αν συνεργάζονται, τώρα που έχει γίνει κι εδώ δημόσιο θέμα, θα το παραδεχτεί?:rolleyes:
Δηλαδή όλοι οι εκτροφείς έχουν τσιράκια στο κάθε φόρουμ, αγωνιώντας για τυχόν διαδικτυακή διαπόμπευση?

Haus Jackson
Shepherdland
Haus Ghor

τι είπε ακριβώς? :confused: Μια πολύ εύλογη απορία εξέφρασε, για μια δημόσια δημοσίευση, που θα θέλαμε και μεις να μάθουμε αν ισχύει κιόλας....

Last edited by a moderator:

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
δεν νομιζω πως εκανα κατι κακο, απλως σας μεταφερα την εμπειρια μου δηλαδη το αποκλειεται να συνεργαζονται οντως; επειδη ειναι γνωστο εκτροφειο σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση "παρανομιας"

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn