Νομίζω ότι το σωστό είναι ελήφθηΕάν ωστόσο πράγματι ελήφθησε η απόφαση αυτή, θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:
Η απόφαση αυτή είναι άνευ προηγουμένου.
Δεν μπορώ να βρω καμία λογική εξήγηση.
+2 υπογραφές από μας
Νομίζω ότι το σωστό είναι ελήφθηΕάν ωστόσο πράγματι ελήφθησε η απόφαση αυτή, θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:
Ονοματεπώνυμο θα χρειαστούμε... Δεν τα δημοσιεύω εδώ στο forumΝομίζω ότι το σωστό είναι ελήφθη
Η απόφαση αυτή είναι άνευ προηγουμένου.
Δεν μπορώ να βρω καμία λογική εξήγηση.
+2 υπογραφές από μας
Εφόσον δεν τον ξέρω δεν μπορώ να πω και αν θα με ικανοποιούσε!Ποιος συλλογισμος θα σε ικανοποιουσε για να αφεθει ελευθερο το οριο γεννων των θηλυκων?
Ο καθένας μας έχει μάθει να σκέφτεται μέχρι εκεί που μπορεί να σκεφτεί. Το εύρος της σκέψης μας διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η εκπαίδευση, η παιδεία (είναι δύο διαφορετικά πράγματα) και η εμπειρία.Συλλογισμός υπέρ της άρσης των ορίων μπορεί να υπάρχει, αλλά έχεις πραγματικά αμφιβολία για τις πρακτικές συνέπειες της απόφασης αυτής (εαν πραγματικά ελήφθη)?
(σε κάθε περίπτωση και για να είναι ολοκληρωμένη η συζήτηση, θα μ'ενδιέφερε να ακούσω το συλλογισμό αν θα ήθελες να τον παραθέσεις)
Οσο για τις απεριόριστες γέννες, υπάρχει και εκεί συλλογισμός υπέρ?
Συμφωνώ απολύτως. Και περιμένω να ακούσω και την αντίθετη άποψη. Μπορεί να μην έχω την απαραίτητη εκπαιδευση, παιδεία και εμπειρία να τη σκεφτώ μόνη μου να είσαι όμως σίγουρος οτι είμαι ικανή να την επεξεργαστώ και να την κατανοήσω αν μου παρουσιαστεί.Ο καθένας μας έχει μάθει να σκέφτεται μέχρι εκεί που μπορεί να σκεφτεί. Το εύρος της σκέψης μας διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η εκπαίδευση, η παιδεία (είναι δύο διαφορετικά πράγματα) και η εμπειρία.
Αν θέλεις, εξηγείς (νομίζω ότι είναι εντός θέματος εξάλλου).Αν με ρωτήσεις προσωπικά, θα σου πω πως τα κατώτατα όρια ζευγαρώματος των 16 και 18 μηνών για το Ντόγκο μπορεί να μου φαντάζουν καταστροφικά (αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό μπορεί να στηριχτεί επιστημονικά... ειδικότερα για ένα θηλυκό)
Κώστα μου, δεν μίλησα για "αξιόλογα" άτομα... μίλησα για άτομα τα οποία δεν μου φαίνεται να είχαν όφελος από την pupymillοποίηση της Ελλάδας!Δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν αξιολογα ατομα στον κοε αλλα λαθη μπορει να κανει οποιοσδηποτε ειτε αξιολογος ειτε οχι ειτε σοβαρος και εμπειρος ειτε οχι εμεις εδω δε δικαζουμε κανενα
Αν καταλαβα καλα...Εφόσον δεν τον ξέρω δεν μπορώ να πω και αν θα με ικανοποιούσε!
Επειδή όμως προσωπικά έχω μάθει να μην αποκλείω το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος συλλογισμός τον οποίον δεν έχω σκεφτεί, προτιμώ πρώτα απ' όλα να μάθω πριν απορρίψω!
Εσείς δηλαδή είστε σίγουροι πως έχετε σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα?
καθιστε ρε παιδια γιατι κατι δεν καταλαβα το οτι δεν υπαρχει οριο γεννων δε σημαινει οτι μπορει να γενναει σε καθε οιστρο απλα οτι δεν υπαρχει οριο στον αριθμο γεννων που θα κανει η σκυλα ετσι δεν ειναιΑν καταλαβα καλα...
εαν και οταν μαθεις τον συλλογισμο που γεννησε αυτην την αποφαση και συμφωνησεις με αυτον, θα αποδεχτεις και θα επιτρεπεις την αναιρεση του δικαιωματος των θηλυκων σκυλων στην ευζωια?
Εξασφαλιζεται το ευ ζειν μιας θηλυκιας που επιτρεπεται να γενναει σε καθε οιστρο?
Αν δεχθείς ότι μια εγκυμοσύνη και η ακολουθούμενη γαλουχία αποστερούν από το θηλυκό τεράστια ποσά ενέργειας και συγκεντρώνουν το σύνολο των προσπαθειών του οργανισμού στη συντήρησή τους, τότε "ναι", για μία μεγαλόσωμη φυλή, η οποία ακόμη "δένει" και κατά συνθήκες συνεχίζει να αναπτύσεται, ο συνδυασμός εγκυμοσύνης/γαλουχίας θα τερματήσει και την ανάπτυξή τους, τουλάχιστον για 4 μήνες, και συζητιέται το κατά πόσο (και σε πιό βαθμό) αυτή θα συνεχιστεί μετά.......Αν με ρωτήσεις προσωπικά, θα σου πω πως τα κατώτατα όρια ζευγαρώματος των 16 και 18 μηνών για το Ντόγκο μπορεί να μου φαντάζουν καταστροφικά (αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό μπορεί να στηριχτεί επιστημονικά... ειδικότερα για ένα θηλυκό),.....
Φτιάξε μια ανώνυμη δημοσκόπηση να δεις. Τα αποτελέσματα μπορεί να μας εκπλήξουν!Eγώ θα ήθελα να έβλεπα αν η απόφαση ήταν "στα δικά μας χερια" και ψηφίζαμε να έβλεπα ποιο θα ήταν τελικά πάλι το αποτέλεσμα..
Συνεχίστε σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον..