Συνέλαβαν γυναίκα που υιοθετούσε κουτάβια και τα ε

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μέχρι τώρα που γράφω η δίκη δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
Η συμμετοχή του κόσμου συγκρατημένη, γύρω στα 25 άτομα..

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Ξέρεις τι νούμερο έχει και σε ποιό είσαστε μέχρι τώρα;
Η κλώσσα είναι εκεί;

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ελάχιστοι συγκριτικά με άλλες δίκες σχετικά με ζώα. Γιατί άραγε?

Επίσης, τα 150 δεν μου φαίνονται πολλά. Γνωρίζω κυρία που έδωσε συγχρόνως 4 κουτάβια σε κυριούλα που της φάνηκε πολύ καλή! Όπως και φιλοζωική ομάδα που έδωσε συγχρόνως 2 κουτάβια σε κυριούλα χωρίς στοιχεία χωρίς τίποτα γιατί τους ακούστηκε καλή στο τηλέφωνο. Πολλοί τα δίνουν έτσι: "Πάρτε το και χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε".

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ξέρεις τι νούμερο έχει και σε ποιό είσαστε μέχρι τώρα;
Η κλώσσα είναι εκεί;
Η υπόθεση δεν υπήρχε καν αναρτημένη στον πίνακα έξω από την αίθουσα και στην αρχή ψαχνόμουνα μήπως έκανα λάθος στο κτίριο.Επίσης από το πρωί δικάζανε αυτόφωρα οπότε είναι μάλλον όσο πάει..
Υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής διότι οι σχετικές μηνύσεις που έχουν καταθέσει τα μέλη φιλοζωικών από Ρόδο,Κρήτη κλπ μεταφέρονται σήμερα από τα Α.Τ. των περιοχών τους.Έτσι τουλάχιστον λέγανε τα παιδιά εκεί..

Η κατηγορουμένη καθόταν στα τελευταία καθίσματα της αιθούσης μαζί με τον 71χρονο ήδη από πριν τις 9.

Ελάχιστοι συγκριτικά με άλλες δίκες σχετικά με ζώα. Γιατί άραγε?

Επίσης, τα 150 δεν μου φαίνονται πολλά. Γνωρίζω κυρία που έδωσε συγχρόνως 4 κουτάβια σε κυριούλα που της φάνηκε πολύ καλή! Όπως και φιλοζωική ομάδα που έδωσε συγχρόνως 2 κουτάβια σε κυριούλα χωρίς στοιχεία χωρίς τίποτα γιατί τους ακούστηκε καλή στο τηλέφωνο. Πολλοί τα δίνουν έτσι: "Πάρτε το και χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε".
Όντως κ εγώ περίμενα περισσότερο κόσμο.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Δεν ειχε μεγαλη προβολη σε σχεση με αλλες υποθεσεις. Εγω οσους ρωτησα δε το ηξεραν. Ειναι η ωρα δυσκολη και η μερα...

Ελπιζω τουλαχιστον να καταδικαστει

Sent from my iPad using Tapatalk HD

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
οι φιλοζωικές θα έπρεπε να ζητούν έστω και ενα συμβολικό αντίτιμο για την υιοθεσία, κανένας απο τους ανώμαλους δεν θα έδινε εστω και ένα ευρώ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν είμαι τόσο σίγουρη γι'αυτό... Κυκλοφορεί αρκετή αρρώστια και πιστεύω ότι κάποιοι θα πλήρωναν κιόλας..

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Δεν είμαι τόσο σίγουρη γι'αυτό... Κυκλοφορεί αρκετή αρρώστια και πιστεύω ότι κάποιοι θα πλήρωναν κιόλας...
Συμφωνώ.
Ας ελπίσουμε για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Όσο για την 'κυρία'...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
οι φιλοζωικές θα έπρεπε να ζητούν έστω και ενα συμβολικό αντίτιμο για την υιοθεσία, κανένας απο τους ανώμαλους δεν θα έδινε εστω και ένα ευρώ.
Συμφωνώ απόλυτα. Πολλοί λιγότεροι θα έπαιρναν τότε αν το ενδιαφέρον δεν ήταν πραγματικό.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Και εγώ συμφωνώ. Ίσως να μην σταματούσε όλο το γκρουπ των ανώμαλων, αλλά ενδεχομένως να έκανε κάποιους να το ξανασκεφτούν, καθώς θα τους έβαζε στο τρυπάκι των εξόδων. Κάποιος που έχει αποφασίσει υπεύθυνα να υιοθετήσει ένα ζώο, δεν θα είχε πρόβλημα να καταβάλλει κάποιο ποσό, γιατί έτσι κ αλλιώς, γνωρίζει ότι η συνύπαρξη μ ένα ζώο, δεν είναι δωρεάν...
Εγώ, σκεφτόμουν ότι αν ήταν να υιοθετήσω από φιλοζωική θα κατέβαλλα όποιο ποσό αφορούσε το ζώο, πχ. στείρωση ή εγχειρίσεις. Δεν θα άφηνα την φιλοζωική να "βγάλει το φίδι από την τρύπα", για να το χω να το χαίρομαι μετά ξένοιαστη και ωραία.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Πλάκα κάνετε τώρα έτσι;
Από πότε το ιδανικό, λειτουργεί ως πρέπει, στην Ελληνική κοινωνία;
Σε περίπτωση υποχρεωτικού συμβολικού αντιτίμου, ούτε το 10% όσων υιοθετούνται τώρα, δεν θα πήγαιναν σε καινούργια σπίτια.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ακριβως! Εδω τους το δινεις στειρωμενο, εμβολιασμενο, τσιπαρισμενο και
αποπαρασιτωμενο και σε κοιτανε με ενα βλεμμα λες και κανεις λιγα. . .
Ποσο μαλλον να ζηταγες και λεφτα, θα φευγανε τρεχοντας.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Πλάκα κάνετε τώρα έτσι;
Από πότε το ιδανικό, λειτουργεί ως πρέπει, στην Ελληνική κοινωνία;
Σε περίπτωση υποχρεωτικού συμβολικού αντιτίμου, ούτε το 10% όσων υιοθετούνται τώρα, δεν θα πήγαιναν σε καινούργια σπίτια.
Πολλούς μπορεί να τους πειράζει και η στείρωση ή η υπογραφή στο συμβόλαιο υιοθεσίας. Δεν φαντάζομαι να καταλήγουν με σκύλο από φιλοζωική όμως....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Το τσάμπα το πετάς πιο εύκολα. Αυτό δεν πρέπει να σας νοιάζει;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Εγώ πάντως ζητάω 40 ευρώ, τα έξοδα του microchip.
Άριστα κάνεις κατά την γνώμη μου. Να ζητάς και τα έξοδα της στείρωσης αν δεν πρόκειται για κουτάβι.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Η στείρωση είναι κάτι που θα το έκανες όμως έτσι και αλλιώς για ένα αδέσποτο σκυλί. Γιατί να ζητήσεις τα χρήματα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Η στείρωση είναι κάτι που θα το έκανες όμως έτσι και αλλιώς για ένα αδέσποτο σκυλί. Γιατί να ζητήσεις τα χρήματα?
Αστιεύεσαι τώρα ε; Γιατί αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη είναι πιο έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Εγώ όταν θα πάρω από φιλοζωική θα τους δώσω ότι έξοδα έκαναν για τον σκύλο μου, γιατί τα έκαναν αυτοί και όχι εγώ αλλά ο σκύλος τώρα είναι δικός μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn