Συνέλαβαν γυναίκα που υιοθετούσε κουτάβια και τα ε

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αν τα πουλούσε και για ράτσας μάλιστα, καλό να προωθηθεί το θέμα μήπως φτάσει και στα αυτιά των χαζοβιόληδων που τα αγόρασαν. Μήπως θελήσουν να πουν και αυτοί καμία κουβέντα. Αν και μεταξύ μας, θα ντρεπόμουν να παραδεχτώ δημοσίως ότι είμαι τόσο βλάκας!

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩς ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΡΙΛΕΡ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ. Η ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕ ΣΤΙς 27/5/13 , ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙς , ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΑ ΤΩΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ...ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥς....

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ονομα επιθετο διευθυνση γιατι δεν ανακοινωθηκαν απο την αστυνομια ...??? μηπως δεν ζητησε αδεια το συγκεκριμενο τμημα απο την εισαγγελια,,,?? αυτοι οι ανθρωποι επρεπε να γινουν πρωτοσελιδο,,, !! εχω και μια γνωστη στο real ==))

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Σε ποιο κτίριο της Ευελπίδων γίνεται η δίκη τη Δευτέρα?

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Μάλιστα ακόμα και σήμερα φιλοζωικό σωματείο από την Έδεσσα είπε στην κα Πουλτίδου ότι η 44χρονη επικοινώνησε μαζί τους ζητώντας τους ζώο για υιοθεσία!
Δεν ξεμπερδεύεις με δαύτη... Κάτι παίζει εδώ

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
150?
Καλά ρε παιδιά ούτε ένας έλενχος πώς εξαφάνισε τόσα κουτάβια; Οι φιλοζωικές δεν το πήραν χαμπάρι;;;;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
H αλήθεια είναι ότι εκτός από την τελευταία φιλοζωική που έκανε μεγάλη φασαρία δημοσιοποιώντας το θέμα μου κάνει εντύπωση πως κατάφερε να πάρει τόσα πολλά κουτάβια και να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Κι εμένα.
Κι αν δεν είναι ράδιο αρβύλλα, είναι μεγάλο φάουλ, των φιλοζωικών και θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν άμεσα και ριζικά, τις πολιτικές τους. Αν όλο αυτό είναι αλήθεια, σ'αυτό το μέγεθος που ακούγεται, είναι συνυπεύθυνες για τον χαμό τόσων κουταβιών.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
H αλήθεια είναι ότι εκτός από την τελευταία φιλοζωική που έκανε μεγάλη φασαρία δημοσιοποιώντας το θέμα μου κάνει εντύπωση πως κατάφερε να πάρει τόσα πολλά κουτάβια και να μην καταλάβει κανείς τίποτα.
Αυτή είναι κ η ερώτηση της ημέρας....Έτσι όπως ακούγεται, με τον ίδια ευκολία που μαζεύεις ένα ζώο από το δρόμο, το μαζεύεις κ από τη φιλοζωική.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Η πλάκα είναι ότι όταν οι κοπέλες δημοσιοποιήσανε το θέμα , για τα δυό τους κουτάβια, το ένα που υιοθέτησε και το άλλο που πήρε για φιλοξενία πέσανε να τις φάνε με σχόλια καλά δεν προσέχετε που τα δίνετε και τέτοια. Παρόλα αυτά ήταν οι μόνες που έκαναν τόση φασαρία ώστε οι επόμενοι πονηρεύτηκαν και έστησαν την παγίδα με την αστυνομία.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή δεν έχω ιδέα απο φιλοζωικές, υιοθεσίες, συμβόλαια υιοθεσίας κλπ
Έστω ότι δίνεται ένα σκυλί, οι υπεύθυνοι δεν ελέγχουν τον χώρο στον οποίο θα μένει; και αν δε τον ελέγχουν τη μέρα της υιοθεσίας, δε τον ελέγχουν ποτέ; δηλαδή μπορώ εγώ να πάω και να πω ότι το σκυλί θα μένει μαζί μου στο διαμέρισμα στην οδό τάδε 33 και να πάω στο οικόπεδο/επιχείρισή μου να φυλάει;

Κατανοώ ότι είναι πάαααρα πολλά τα κουτάβια για να γίνεται έλεγχος κάθε 3 και λίγο στα σπίτια που τα υιοθέτησαν και φυσικά δεν είναι και ό,τι πιο ξεκούραστο τόσο για τα μέλη της φιλοζωικής όσο και για την οικογένεια που έχει τον σκύλο. Ωστόσο δε γίνεται κάποια επίσκεψη; πχ μια φορά το χρόνο για να δουν τον σκύλο ή κάποια παρόμοια ενέργεια;

Ξαναλέω δεν έχω ιδέα απο αυτές τις διαδικασίες, μπορεί να μη στέκουν καν λογικά αυτά που ρωτάω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για την πρώτη φορά που την πάτησε η κάθε φιλοζωική κι εθελοντής, δείχνω κατανόηση. Η κυρία κυκλοφορούσε με πλαστη ταυτότητα, στο γνήσιο της υπογραφής θα κολλούσε? Σε αυτό δεν θεωρώ ότι φταίνε όσοι της έδωσαν ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Αλλά για να έχει εξαφανίσ/πουλήσει 150 κουτάβια, σημαίνει ότι κάποιες πόρτες τις χτύπησε πάνω από μια φορά. Ε, εκεί δίνω μεγάλο φάουλ. Πως δίνεις 2ο-3ο κουτάβι αν δεν έχεις τσεκάρει που και υπο ποιές συνθήκες ζει το πρώτο? Αυτοί είναι για μένα συνυπεύθυνοι. (Εφ'όσον μιλάμε για 150 σκυλιά και δεν είναι ράδιο αρβύλα)

@vas Μα γι'αυτό ακριβώς το λόγο κινητοποιήθηκαν οι συγκεκριμένες κοπέλες. Γιατί προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της για να τσεκάρουν τα κουτάβια...

@ferozasea http://www.zoosos.gr/article/2749/g...a-auton-pou-katadikazodai-gia-kakopoiese-zoon

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
@vas Μα γι'αυτό ακριβώς το λόγο κινητοποιήθηκαν οι συγκεκριμένες κοπέλες. Γιατί προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της για να τσεκάρουν τα κουτάβια...
Mα αν έχω καταλάβει καλά τα κουτάβια αυτά αν δεν ήταν τα τελευταία που πήρε, ήταν "προς το τέλος", 148 σκυλιά πριν κανένας δεν κινητοποιήθηκε;;

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Mα αν έχω καταλάβει καλά τα κουτάβια αυτά αν δεν ήταν τα τελευταία που πήρε, ήταν "προς το τέλος", 148 σκυλιά πριν κανένας δεν κινητοποιήθηκε;;
Αν όντως τα κουτάβια είναι 150 τότε η απορία σου είναι απόλυτα λογική και την έχουμε όλοι.
Καταλαβαίνω ότι οι φιλοζωικές αποτελούνται από εθελοντές που δίνουν τον εαυτό τους σε αυτό που κάνουν, υπάρχει όμως ένα αλλά. Μόνοι τους επέλεξαν αυτόν τον δρόμο και οφείλουν στον βαθμό που είναι δυνατό να διασφαλίζουν την ασφάλεια των ζώων που περιθάπτουν.
Εάν υπάρχουν 150 αγννούμενα κουτάβια βέβαια, και δεν είναι ράδιο αρβύλα.

Last edited by a moderator:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή δεν έχω ιδέα απο φιλοζωικές, υιοθεσίες, συμβόλαια υιοθεσίας κλπ
Έστω ότι δίνεται ένα σκυλί, οι υπεύθυνοι δεν ελέγχουν τον χώρο στον οποίο θα μένει; και αν δε τον ελέγχουν τη μέρα της υιοθεσίας, δε τον ελέγχουν ποτέ; δηλαδή μπορώ εγώ να πάω και να πω ότι το σκυλί θα μένει μαζί μου στο διαμέρισμα στην οδό τάδε 33 και να πάω στο οικόπεδο/επιχείρισή μου να φυλάει;
Εμεις παντα λεμε στους ενδιαφερομενους να ερθουν να δουν το ζωο στο χωρο που φιλοξενειται και μετα το παμε εμεις στο σπιτι τους να το παραδωσουμε, ακομα κι αν ειναι στη Θεσσαλονικη. Ποτε δεν ερχονται σε εμας να το παρουν και δεν τα στελνουμε.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Παιδιά, δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός, μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο.
Και δεν το λέω για να υποστηρίξω τα σωματεία, δυστυχώς έχω πολλά παραδείγματα στο νου μου, που τα κουτάβια/σκυλιά δίνονται χωρίς πολλά-πολλά.
Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να δώσεις ένα ζώο, ειδικά όταν ασχολείσαι με ζώα που βρίσκονται στο δρόμο, δεν τα έχεις κάπου ασφαλή και αγωνιάς, οπότε μπορεί να κάνεις υποχωρήσεις στις απαιτήσεις σου.

Και ακόμα δεν έχω καταλάβει, τελικά η τύπισσα είχε ταυτότητες, ή απλά έδινε ψεύτικα στοιχεία?

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Παιδιά, δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός, μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο.
Και δεν το λέω για να υποστηρίξω τα σωματεία, δυστυχώς έχω πολλά παραδείγματα στο νου μου, που τα κουτάβια/σκυλιά δίνονται χωρίς πολλά-πολλά.
Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να δώσεις ένα ζώο, ειδικά όταν ασχολείσαι με ζώα που βρίσκονται στο δρόμο, δεν τα έχεις κάπου ασφαλή και αγωνιάς, οπότε μπορεί να κάνεις υποχωρήσεις στις απαιτήσεις σου.

Και ακόμα δεν έχω καταλάβει, τελικά η τύπισσα είχε ταυτότητες, ή απλά έδινε ψεύτικα στοιχεία?
Eιχε βγάλει ψέυτικες ταυτότητες και έτσι έδινε ψεύτικα στοιχεία!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν είναι ξεκάθαρο. Γράφουν ότι έδινε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, δεν λένε ότι είχε πλαστές ταυτότητες, ούτε διευκρινίζει κανείς αν τα συμβόλαια είχαν το γνήσιο της υπογραφής (πράγμα που θα υποδ΄λωνε την ύπαρξη ταυτότητας).

Μου φαίνεται εντελώς τραβηγμένο να φτιάξει κάποιος πλαστές ταυτότητες για να υιοθετεί σκυλιά από φιλοζωικές. Δεν τις φτιάχνουν και στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn