Συνάντηση κορυφής

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.995
Πειραιάς
μονο σαν ονομα, δεν την εχω δει ζωντανα. το εκτροφειο ομως angels warriors το εμπιστευομαι.

αν θες μπορω να σου στειλω σε link το γενεαλογικο της δεντρο. ειναι κυριως ουγγρικης καταγωγης με πατερα ελληνα. δε γνωριζω καποιον απο τους προγονους της.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά και να μου το στείλεις δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει. Να το πω μπακάλικα, τι να μου πούνε οι πρόγονοί της; Εδώ καλά καλά δεν έχω δει ακόμα δικές της εξετάσεις...

Αν σου λέει τίποτα αυτό ΜΟΤΣΑΡΤ / MOZART, BEK-094656, Α., Κ.N.Φ., είναι γιος της από προηγούμενη γέννα από πατέρα Άγγλο όμως.

Κοίτα συναισθηματικά τον εμπιστεύομαι. Βλέπω την αγάπη του για τα σκυλιά μέσα στα μάτια του, σχεδόν έχω γνωρίσει τη μισή του οικογένεια. Και μπορεί λόγω αυτής της αγάπης να του έχει ξεφύγει κάτι.. Ωστόσο, συνήθως λειτουργώ βάσει λογικής και θέλω να έχω την κεφάλα μου ήσυχη.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Και ομως οι προγονοι θα σου πουν ολα οσα θελεις να ξερεις για τον σκυλο σου. Αυτη ειναι και η χρησιμοτητα του pedigree αλλιως ειναι ενα ξερο χαρτι. Και εξηγουμαι: ο λογος που παιρνεις σκυλο εκτροφης ειναι για να ελαχιστοποιησεις τα κληρονομικα προβληματα της συγκεκριμενης φυλης ( υπαρχουν και αλλοι λογοι αλλα για μενα αυτος ειναι ο πρωταρχικος και ισως πιο ουσιωδης). Οτι χρειαζεται να ξερεις για τον σκυλο σου ειναι γραμμενο στα γονιδια του δλδ στους προγονους του. Π.χ πολυ δυσκολα θα επαιρνα σκυλο που το μισο γεννεαλογικο του δεντρο εμφανιζει υψηλους βαθμους δυσπλασιας.

Στην θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ το εκτροφειο που προηλθε η θηλυκια για να μαθω 5 πραγματα παραπανω. Το ιδιο θα εκανα και με τον εκτροφεα του αρσενικου.

Απο οτι καταλαβαινω ο εκτροφεας σου ειναι νεος στον χωρο και ειναι ενθουσιωδης και εχει αγαπη για αυτο που κανει. Μπραβο του αλλα το κυριο θεμα ειναι εχει γνωσεις? Το κανει σωστα? Αλλιως απο αγαπη....χορτασαμε.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ας δώσω τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εξέλιξη αυτού του θέματος..
Λοιπόν, μετά τη συνάντηση όπως σας είπα θα μιλούσαμε μετά από 2-3 μέρες για να ζητήσουμε τις εξετάσεις και να δούμε πως θα γίνει να δώσουμε προκαταβολή και να είμαστε καλυμμένοι.

Όσον αφορά τα λεφτά μας είπε ότι αφενός δεν κόβει αποδείξεις γιατί θεωρείται ιδιώτης (?) και αφετέρου δεν έχει λογαριασμό τραπέζης. Χμ, δεν ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ράβουν το κομπόδεμά τους στο πάπλωμα.

Αναφορικά με τις εξετάσεις, άρχισε να το παίζει δύσκολος τύπου "Δεν έχει τίποτα το σκυλί, μπλαμπλα και οποτε γουστάρεις να την πάμε στον κτηνίατρο να δεις ό,τι θες". Συγγνώμη, ΔΕΝ πήγε στον κτηνίατρο ΠΡΙΝ τη γέννα; Στο τηλέφωνο μιλούσε με τον άντρα μου, οπότε δε μπορούσα να τον ρωτήσω εγώ απευθείας τις απορίες μου. Υπέρηχο νεφρών είπε ότι έκανε πριν ένα χρόνο, εγώ πίστευα ότι θα έπρεπε να έχει κάνει πριν το ζευγάρωμα..Αυτό όμως που δεν άρεσε στον άντρα μου περισσότερο ήταν το στυλάκι του "τι θες τώρα ρε φίλε να σου δείξω;" Δηλαδή, πράγματα που θα έπρεπε να μας τα δείξει χωρίς καν να του τα ζητήσουμε, μας το έπαιζε ιστορία όταν το ζητήσαμε.

Να μη σας τα πολυλογώ, του λέει ο άντρας μου ότι θα τον ξαναπάρει να δει πως θα το κανονίσει με τα λεφτα και το κλείνει. Μετά από καμιά ώρα πήρε αυτός τηλέφωνο, αλλά ο δικός μου πείσμωσε και δεν το σήκωσε :p Πάντως ήταν πολύ άσχημο εκ μέρους του να μην είναι τυπικός σε βασικές διαδικασίες, πολύ μπακάλικα πράγματα. Όπως μου ειπε κι ένα μέλος φαινόταν "ερασιτέχνης" ως επαγγελματίας..

Γι' αυτό και αφού εξαντλήσαμε τις εγχώριες πηγές, περνάμε προς τα βόρεια..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δηλαδή ναι. Δεν ψήνομαι να παρακαλέσω πολύ για κάτι που θα έπρεπε ήδη να έχω δει από την πρώτη μέρα..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Πάντως συγχαρητήρια που ενώ το περίμενες τόσο καιρό σταμάτησες γιατι παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ο άντρας μου ανησυχούσε πολύ μήπως στενοχωρηθώ. Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Αφού αποφάσισα να το κάνω σωστά, θα το κάνω whatever it takes. Δε στενοχωριέμαι για κάτι που δεν αξίζει.

Η αναζήτηση συνεχίζεται άλλωστε :) Και πάλι ευχαριστώ για τη συμπαράσταση από τα μέλη του φόρουμ και δημόσια και σε πμ. Κι όταν δεήσει ο πανάγαθος να το αποκτήσω επιτέλους θα σας φτιάξω κι ένα ταψί μουσακά να σας κεράσω :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
μουσακά;;;;;;;;;;;;; μέσα......

(στο νέο σέρλοκ έχει ένα πλάνο με το σκυλούνι σου)
Θα κάνω κι ένα ταψί με ωμό κιμά για τον Κέδρο. Μη μείνει παραπονεμένος ο σοκολατένιος κούκλος.

Ένα πλάνο μόνο; Αίσχος. Αξίζουν περισσότερα σε έναν Άγγλο σαν τη χάρη του. Τα bull terrier είναι ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να είναι περήφανη η Αγγλία. Άντε και ο Tolkien.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εννοείται και ο Tolkien!!!

Πάντως αλήθεια μπράβο σου που το ψάχνεις τόσο πολύ για να πάρεις το σκυλούνι σου! :)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Πάντως αλήθεια μπράβο σου που το ψάχνεις τόσο πολύ για να πάρεις το σκυλούνι σου! :)

ναι ρε! και γω εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια
πτου σου κοπελα μου και αντε να σε γιορτάσουμε με σκυλούνι σύντομα

Last edited by a moderator:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η αλήθεια είναι ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε γιατί όλοι οι υπόλοιποι με έχουν πάρει στο δούλεμα :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ