Λοιπόν, ευχάριστα νέα τουλάχιστον για μένα.
Η κτηνίατρος με επιβεβαίωσε ότι δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα ούτε στη μάνα, ούτε στα κουτάβια που έχει δώσει ως τώρα από προηγούμενη γέννα. Βέβαια, μου είπε ότι είναι σχετικά νέα τα σκυλιά ως εκτρεφόμενα. Αν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη γέννα της μάνας που είναι 5 ετών. Μου είπε ότι παρακολουθείται συχνά και ο τελευταίος υπέρηχος στα νεφρά δεν έδειξε κάτι αρνητικό.
Για τον πατέρα μου είπε ότι δεν έχει περισσότερες πληροφορίες γιατί μάλλον παρακολουθείται από άλλον κτηνίατρο, αλλά και το παιδί που τον έχει τον προσέχει πολύ. Ο πατέρας έχει έρθει από Ρωσία, αν αυτό λέει κάτι θετικό ή αρνητικό δεν το ξέρω.
Το μόνο πρόβλημα που μου είπε ήταν ότι έχουν εμφανίσει δερματικά. Ίσως οφείλεται στο ότι δε ζούνε εντός σπιτιού και το έδαφος που κάθονται τους τα προκαλεί;; Δε γνωρίζω αν είναι κληρονομικά τα δερματικά προβλήματα, αλλά σαν φυλή γενικότερα και λόγω χρώματος είναι πιο ευπαθή.
Νομίζω ότι ο εκτροφέας απλά ήταν τόσο σίγουρος και ενθουσιασμένος που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας δείξει χαρτιά, ενώ υπάρχουν
Οκ, δε δικαιολογείται, αλλά at least επιβεβαιώθηκα εγώ.
Τώρα αν αργότερα ου μη γένοιτο παρουσιαστεί κάτι που οφείλεται σε κληρονομικότητα, τόσο ο εκτροφέας όσο και η κτηνίατρος ρισκάρουν το όνομά τους, σωστά;
Νομίζω ότι δεν μπορώ να το ψάξω περισσότερο. Its now or never..
ΥΓ> Δε μου είπατε, πώς σας φάνηκε το μούτρο;;