Συμπεριφορά στην καφετέρια

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω τα προτιμαω με λιγα λογια για να μη καιγονται οι εντολες
δηλαδη στο δικο μας λεξιλογιο υπαρχει το χεαρ υπαρχει και το ελα.ιδιο νοημα διαφορετικη εντολη

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οσο και καλα να εχουμε εκπαιδευσει τον σκυλο(μας), σιγουρα δεν μπορουμε να εχουμε εκπαιδευσει τους γυρω(μας)...
Ενα απροσεκτος, ενας βλαμμενος, ενα κοριτσακι οπως στην περιπτωση του ''Λέχ'', μια γατα...

Καλο ειναι σε δημοσιους και μη ελεγχομενους χωρους να εχουμε τον σκυλο μας δεμενο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
οκ παιδια εχετε δικιο ;) αλλα εχει μαθει να παιρνει αγαπη και χαδια απο ολλους και ειναι υπακουος :D

πως να του το στερησω:shake:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
οκ παιδια εχετε δικιο ;) αλλα εχει μαθει να παιρνει αγαπη και χαδια απο ολλους και ειναι υπακουος :D

δεν θα του το στερησεις κρατωντας τον κοντα σου...το λουρι δεν ειναι στερηση ελευθεριας, κοντρολ του σκυλου ειναι...
και ο σκυλος πρεπει και θελει να νοιωθει το κοντρολ αυτο...
μπορει καποια στιγμη με κατι να στραβωσει γιατι κατι παραξενο του μυρισε αλλα και γιατι δε γουσταρει τη φατσα αυτου που ερχεται για γουτσου -γουτσου... και πιστεψε με, δεν θελεις να τον δεις πως θα αντιδρασει....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς

Ξέρεις τι είναι αυτό που με φοβίζει? όχι μόνο στον δικό σου σκύλο, αλλά και στον δικό μου και γενικότερα....
Ο μικρός μου δεν είναι σκύλος, ένα ήρεμο αρνάκι είναι, υπάκουο, εκεί που κάθεται αν δεν το ξέρεις δεν τον βλέπεις... και έχει μάθει και αυτός να παίρνει πολλά χάδια και αγάπη.
Αν όμως ξαφνικά περάσει μια γάτα, το αρνάκι γίνεται λιοντάρι... και εκεί τον έχασα. Την τελευταία φορά που κυνήγησε μια γάτα το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν ένα "γριιιιιιτς" που έκαναν τα νύχια του στο τσιμέντο και τον έχασα από τα μάτια μου.
Ευτυχώς είμασταν σε σπίτι με περιφραγμένη αυλή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν. Ενδεχομένως και να είχε πεταχτεί στο δρόμο μέσα στα αυτοκίνητα.
Δεν σε φοβίζει αυτό? είσαι σίγουρος ότι θα σταματήσει?
Και αν είναι με τον οδηγό του και υπό τον έλεγχο σου, τι θα εμποδίζει τα χάδια και την αγάπη? ο καθένας μπορεί να πλησιάσει και να τον χαϊδέψει...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εντάξει, τώρα μπορεί να μην αντιδράσει, κουτάβι είναι. Το θέμα είναι όταν μεγαλώσει τι γίνεται. Βασικά, καλό θα ήταν να τον προστατεύσεις όσο γίνεται από άσχημη εμπειρία με σκύλο τουλάχιστον μέχρι τα 2 του χρόνια (που διαμορφώνει το χαρακτήρα του), συμβουλή μου (αν κ μακριά από μας γενικότερα οι όποιες άσχημες στιγμές).
Οπότε, έχε τον στο λουρί κ άφηνέ τον σε χώρους που μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλής από "καλούς" ιδιοκτήτες κ κάντε εκεί practice κ εντολές. ;-)

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
Εντάξει, τώρα μπορεί να μην αντιδράσει, κουτάβι είναι. Το θέμα είναι όταν μεγαλώσει τι γίνεται. Βασικά, καλό θα ήταν να τον προστατεύσεις όσο γίνεται από άσχημη εμπειρία με σκύλο τουλάχιστον μέχρι τα 2 του χρόνια (που διαμορφώνει το χαρακτήρα του), συμβουλή μου (αν κ μακριά από μας γενικότερα οι όποιες άσχημες στιγμές).
Οπότε, έχε τον στο λουρί κ άφηνέ τον σε χώρους που μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλής από "καλούς" ιδιοκτήτες κ κάντε εκεί practice κ εντολές. ;-)

γιατι παντα οταν μου λες κατι εσυ ακουω ?????:eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:

us'ton

Active Member
5 Αυγούστου 2011
35
0
Torino
=D> Ωραια

Κοντρολ ειναι η εντολη , οχι το λουρι και μεχρι να το καταφερετε και οι υπολοιποι , χειροκροτηστε .

us'ton

Active Member
5 Αυγούστου 2011
35
0
Torino
Διαβασα 6 σελιδες που ολοι υποθετουν τι ακριβως γινεται , αν το ειχαν και οι αλλοι δεν θα συνεβαινε αυτο γιατι τιποτα δεν ειναι ασαφες με τους σκυλους .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Μα κι εσύ το ίδιο κάνεις. Υποθέτεις. Οχι για τον σκύλο. Για τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Οτι δεν καταλαβαίνουν.
Και δεν συμφωνώ, ότι τίποτα δεν είναι ασαφές με τους...νεαρούς σκύλους.
Επίσης δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για το τι γίνεται, αν δεν είσαι μπροστά, κατά την διάρκεια και πριν και μετά, βλέποντας μόνο ένα βιντεάκι.
Κι εγώ προσωπικά, θεωρώ τουλάχιστον αφελής, αυτές τις δοκιμές, σε δημόσιους χώρους. Και ανώφελες.
Και προτιμώ να μην χειροκροτήσω :rolleyes:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
=D> Ωραια

Κοντρολ ειναι η εντολη , οχι το λουρι και μεχρι να το καταφερετε και οι υπολοιποι , χειροκροτηστε .
Άσ'το us'ton...
Του είπαμε μπράβο για το πως εκτελεί ο σκύλος του, και απλώς θυμίσαμε ότι η εμπιστοσύνη είναι από τους μεγαλύτερους κινδύνους...
Τόση εκπαίδευση έχει κάνει...
Θα του το'πε και ο εκπαιδευτής του...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97