Συμπεριφορά στην καφετέρια

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
για να δειτε επιπεδδο κοινωνοικοποιησης

ειναι οικογενειακη καφετερια και ο σκυλος καθετε στη εισοδο σε σταση ετοιμοτητας

και αλλο σκυλι να περασει αν παρει εντολη πλατζ δεν κινειτε
Ωραία, το είδαμε.
Τώρα βάλε το σκύλο στο λουρί.

Last edited by a moderator:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ναι, γιατί οι άνδρες είστε πιο έξυπνοι! :) :)
"Τι ωραίο σκυλάκι! Πες στην αφεντικίνα σου ότι είναι ακόμα πιο όμορφη!"
"Ποιος δαγκώνει πιο πολύ, το σκυλί ή εσύ!"
"Σκυλάκι, μου δίνεις άδεια να ζητήσω στην αφεντικίνα σου να βγούμε;"
Κι άλλα όμορφα! :)
Πάντως, εγώ μια φορά που την άφησα και είχα το φαγητό στο τραπέζι (όχι σε καφετέρια, στο σπίτι) πήδηξε πάνω στο τραπέζι, κι αφού μου το 'φαγε όλο, ξάπλωσε στο πάτωμα σαν κιουρία!! Αχ, Κιαράκι μου! Μου λείπεις!! :(
γυναίκα είμαι!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Eγώ πάντως που επίσης δεν είμαι Ελλάδα, το βλέπω!
Δεν ειναι σε ολες τις χωρες το ιδιο.Εδω εχουν πολυ αυστηρη νομοθεσια σε οτι αφορα copyright και download.Εγω εχω φαει και προστιμο 850 Eυρω για κατεβασμα.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
το εχει το πλατς ο μικρος! φανταζομαι και τα υπολοιπα γερμανικα του θα ειναι καλα!
μου αρεσει που οι σκυλοι μας μαθαινουν ξενες γλωσσες! εγω τη δικια μου λεω να την αρχισω κινεζικα γιατι ειναι και η γλωσσα του εμπορικου μελλοντος...!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
παντως το πλατζ ακουγετε στα αυτια του σκυλου πολυ καλα τα υπολοιπα ειναι Ελληνικα παμε ελα κατσ φυγε μαζι ποιος φας

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
μετα λενε οτι φταιω εγω για τ οφ τοπικ:D
merlin 1 συγνωμη για το off topic. και παρολο που διαφωνω με τις γερμανικες εντολες, για τους δικους μου λογους, oντως εχεις κανει καλη δουλεια με το πλατζ (κρινοντας μονο το αποτελεσμα)!

να σημειωσω εδω οτι το "πλατς" κανει ριμα με το "κατς" που ειναι μια πιο ελευθερη χωριατικη μεταφραση του "κατσε" που πιστευω θα την ακουγε το ιδιο καλα!!!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
merlin 1 συγνωμη για το off topic. και παρολο που διαφωνω με τις γερμανικες εντολες, για τους δικους μου λογους, oντως εχεις κανει καλη δουλεια με το πλατζ (κρινοντας μονο το αποτελεσμα)!

να σημειωσω εδω οτι το "πλατς" κανει ριμα με το "κατς" που ειναι μια πιο ελευθερη χωριατικη μεταφραση του "κατσε" που πιστευω θα την ακουγε το ιδιο καλα!!!

καλα εεεε δεν το χα σκεφτει βλαχογερμανικα mix

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97