Συμπεριφορά στην καφετέρια

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο δικός μου όσες φορές πάμε για καφέ μόνο που δεν πηδάει πάνω στο τραπέζι να φάει την βάφλα!
:p
Ωραίος!
Εμείς τις έχουμε καταργήσει τις καφετέριες με τον μικρό γιατί δεν μας αφήνουν ήσυχους! "Τι γλυκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοος(με αυτή τη χαζοτσιρίδα)!" "πίνσερ είναιιιιι;;;" "δαγκώνειιιιιι;;;;" "μπορώ να κρατήσω το λουρί του;;;;" (ντόιιιιγκ!)
πφφ
χαζές γυναίκες!

πάντως του δικού σου κυριολεκτικά του τρέχουν τα σάλια! αυτή η βάφλα πολύ τον βασάνισε! :p

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Noμιζω πως αν ειχα την βαφλα μπροστα μου ΕΓΩ,μαλλον θα με πηγαιναν για βασικη υπακοη.....:D:D:D
Κυριος ο merlin.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Έμενα πάντως με είδε το αφεντικό μου να παίζω τάβλι ενώ είχα πάρει άδεια λόγο ασθένειας …………………. Με κατέστρεψες

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ποιο να μην κανω ??? να μην του δινω βαφλα να μην το πηγαινω στη καφετερια ? τι ? βοηθηστε με
και αυτο ειναι στα πλαισια κοινονικοπιησης

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
η βαφλα δεν εχει ζαχαρη?
κατα τα αλλα δεν βλεπω το λογο να μην εχεις το σκυλο μαζι σου,αν σου αρεσει.
Εκτος και εννοουν τα παιδια μην αφηνεις μια λιχουδια στο τραπεζι και βασανιζεις το ζωο ,με το να το βλεπει και να το κινηματογραφεις....

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
παντως βαφλα δεν δινω για κανενα λογο

οσο για το αλλο που λες ο σκυλος δεν κοιταει τη βαφλα ή τη λυγουρευετε απλα

περιμενει να του πω παμε

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
για να δειτε επιπεδδο κοινωνοικοποιησης

ειναι οικογενειακη καφετερια και ο σκυλος καθετε στη εισοδο σε σταση ετοιμοτητας

και αλλο σκυλι να περασει αν παρει εντολη πλατζ δεν κινειτε

Last edited:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ο δικός μου όσες φορές πάμε για καφέ μόνο που δεν πηδάει πάνω στο τραπέζι να φάει την βάφλα!
:p
Ωραίος!
Εμείς τις έχουμε καταργήσει τις καφετέριες με τον μικρό γιατί δεν μας αφήνουν ήσυχους! "Τι γλυκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοος(με αυτή τη χαζοτσιρίδα)!" "πίνσερ είναιιιιι;;;" "δαγκώνειιιιιι;;;;" "μπορώ να κρατήσω το λουρί του;;;;" (ντόιιιιγκ!)
πφφ
χαζές γυναίκες!

πάντως του δικού σου κυριολεκτικά του τρέχουν τα σάλια! αυτή η βάφλα πολύ τον βασάνισε! :p

Ναι, γιατί οι άνδρες είστε πιο έξυπνοι! :) :)
"Τι ωραίο σκυλάκι! Πες στην αφεντικίνα σου ότι είναι ακόμα πιο όμορφη!"
"Ποιος δαγκώνει πιο πολύ, το σκυλί ή εσύ!"
"Σκυλάκι, μου δίνεις άδεια να ζητήσω στην αφεντικίνα σου να βγούμε;"
Κι άλλα όμορφα! :)
Πάντως, εγώ μια φορά που την άφησα και είχα το φαγητό στο τραπέζι (όχι σε καφετέρια, στο σπίτι) πήδηξε πάνω στο τραπέζι, κι αφού μου το 'φαγε όλο, ξάπλωσε στο πάτωμα σαν κιουρία!! Αχ, Κιαράκι μου! Μου λείπεις!! :(

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
για να δειτε επιπεδδο κοινωνοικοποιησης

ειναι οικογενειακη καφετερια και ο σκυλος καθετε στη εισοδο σε σταση ετοιμοτητας

και αλλο σκυλι να περασει αν παρει εντολη πλατζ δεν κινειτε
Δεν νομιζεις δηλαδη οτι ειναι παρακινδυνευμενο? καμια φορα η σιγουρια μας μπορει να οδηγησει σε ασχημες καταστασεις..
Δεν σου το λεω κακοπροαιρετα,αλλα δεν νομιζω οτι ο μονος κινδυνος ειναι να περασει καποιο σκυλι.Πολλα μπορει να συμβουν,οποτε ειμαι της αποψης ''φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα''.Οποιος και αν ειναι ο σκυλος,οσο καλα και να ειναι κοινωνικοποιημενος-εκπαιδευμενος.

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
Ναι, γιατί οι άνδρες είστε πιο έξυπνοι! :) :)
"Τι ωραίο σκυλάκι! Πες στην αφεντικίνα σου ότι είναι ακόμα πιο όμορφη!"
"Ποιος δαγκώνει πιο πολύ, το σκυλί ή εσύ!"
"Σκυλάκι, μου δίνεις άδεια να ζητήσω στην αφεντικίνα σου να βγούμε;"
Κι άλλα όμορφα! :)
Πάντως, εγώ μια φορά που την άφησα και είχα το φαγητό στο τραπέζι (όχι σε καφετέρια, στο σπίτι) πήδηξε πάνω στο τραπέζι, κι αφού μου το 'φαγε όλο, ξάπλωσε στο πάτωμα σαν κιουρία!! Αχ, Κιαράκι μου! Μου λείπεις!! :(
ελα με επιασες με τι πρωτη εσυ ολες οι κοπελιτσες μαζευονται και τον χαιδευουν
και ο μαγκας το απολαμβανει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97