Συμβολαιο Αγοράς Σκύλου
Στο (τοπος), σήμερα την (ημερομηνία) και μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών:
1. Εκτροφέας (πωλητής)
2. Ιδιοκτήτης (αγοραστής)
Ο αγοραστής λαμβανει από τον πωλητή ενα σκυλο (φυλή, φύλο, ηλικία, χρώμα, ημερομηνία γέννησης, αριθμό γέννας) με ονομα (ταδε) συνοδευομενο απο το βιβλιαριο υγειας του και το pedigree του και το οποιο φερει ηλεκτρονικη πιστοποιηση microchip (#ταδε) στο οποιο ο ιδιοκτητης οφειλει να δηλωσει τα στοιχεια του αμεσα, εναντι του ποσου (ταδε) το οποιο αμφοτερα μερη εκριναν δικαιο κ ευλογο.
Και τα δυο μερη ομολογουν οτι την στιγμη της παραδοσης το ζωο ηταν συμφωνο με τις απαιτησεις του ιδιοκτητη και ειναι της απολυτου αρεσκειας του.
Απο την στιγμη της ολοκληρωσης της συναλλαγης καμια αλλη απαιτηση δεν υπαρχει απο κανενα απο τα δυο μερη, εξαιρουμενων των δυο παρακατω σημειωσεων:
1. Ο σκύλος που παραδιδεται στον ιδιοκτητη προερχεται απο γονεις που εχουνε ελεγχθει για τα παρακάτω (εξετάσεις). Οποιαδήποτε κατάσταση ή πρόβλημα συνδεδεμένο με λάθος χειρισμό ή λανθασμένη αντιμετώπιση από τον αγοραστή δεν αποτελεί λόγο αποζημίωσης.
Σε περιπτωση που το ζωο κατα την διαρκεια της ζωης του, εμφανιση νοσημα κληρονομικης φυσεως το οποιο επιβαρυνει δυσχαιρενει η καταστησει αδυνατη την φυσιολογικη ζωη του ζωου κατα τις γνωματευσεις τουλαχιστον τρειων κτηνιατρων, ο εκτροφεας ειναι υποχρεως στην καταβολη αποζημιωσης υψος του μισου ολοκληρου η διπλασιου του ποσου της αγορας του, αναλογως της σοβαροτητας της καταστασεως.
2.Ο αγοραστής οφείλει να φροντίζει για την ευζωια του σκυλου, κατα την διαμονη, σιτιση, κ συμπεριφορα του προς αυτον κ να μην τον χρησιμοποιησει για παρανομους σκοπους η σκοπους που αντικειται στους νομους της χωρας. Αν ο σκύλος βρεθεί να κακοποιείται, να είναι παραμελημένος και χωρίς την απαραίτητη φροντίδα όπως ορίζουν οι νόμοι του κρατους, ο ιδιοκτητης συμφωνει ο πωλητης να εχει το πληρες δικαίωμα να πάρει τον σκύλο στην ιδιοκτησία του αμεσα χωρίς να καταβάλει κανενος ειδους αποζημίωση.
Υπογραφές ...
-----------------------
Προσωπικα γιατι ειμαι κ περιεργος ανθρωπος-ειδικα που βαζω την υπογραφη μου η που ζηταω να την βαλουνε, εγω, μονο κατι τετοιο θα υπεγραφα, οποτε εγω, μονο κατι τετοιο θα ηθελα να δω σαν "συμβολαιο πωλησης".
Ολα τα υπολοιπα κ οι "ειδικοι οροι" για μενα ειναι αααααααλλο εργο........