Απο την Παιανια, πολυ καλες εγκαταστασεις(αυτο ειναι αρκετο). Ετυχε να παρακολουθησω και μια positive εκπαιδευση και μου φανηκε πολυ ομορφο. Καλος ανθρωπος φανηκε(δεν βαζω το χερι μου και στην φωτια), με μεγαλη αγαπη για τα σκυλια, ειδικα για ενα αδεσποτο που μαζεψε και το εκπαιδευσε στα μεγιστα. Και επισης με αποτρεψε να παρω ενα αλλο Γ.Π γιατι μου ειπε οτι ειναι απο αιμομηξια(Εισαγωγης απο ουγγαρια ηταν). Αυτο με επεισε για την αξιοπιστια του. Και μου εδωσε και μαζι που ζητησα pedigree σε πολυ πολυ καλη τιμη. Δεν καταλαβαινω αυτη την εχθρικοτητα απεναντι μου. Αν θες να πεις κατι πανω στις ερωτησεις μου καλως, αλλιως δεν μπορω να βοηθησω και πολλες εξηγησεις εδωσα παραπανω. Σε ευχαριστω για την βοηθεια που μου προσεφερες!
!Εγινε μπερδεμα με το μηνυμα μου απο πανω, πηγα να γραψω τι θεμα υπαρχει με το Εκτροφειο απ' τη στιγμη που οι εγκαταστασεις και ο χωρος των σκυλιων ηταν παραπανω απο υπεραρκετος;! Εγω περιμενα να δω σκυλακια στριμωγμενα, βασανισμενα κ.ο.κ. Καμια σχεση! Μαλιστα την στιγμη που πηγα εκει, ηταν ολα τα σκυλια ελευθερα στον ειδικο χωρο τους και "παιζανε". 700 Ευρω μου κοστησε μαζι με το pedigree.