Συμβουλες για κουταβι Γ.Π ?

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Οι περισσοτεροι Γ.Π. εχουν καποιο βαθμο συγγενειας. Το τι συγγενεια.. εξαρταται απο τον τροπο αναπαρωγης που επιλεγει ο καθε εκτροφεας και τι στοιχεια θελει να δωσει στα κουταβια του. Οποτε η αιμομηξια δεν λογος να σε αποτρεψει καποιος να παρεις ενα κουταβι.
Ποσο πληρωσες για το pedigree;:)

alex25796

Member
25 Μαϊου 2014
22
2
Απο την Παιανια, πολυ καλες εγκαταστασεις(αυτο ειναι αρκετο). Ετυχε να παρακολουθησω και μια positive εκπαιδευση και μου φανηκε πολυ ομορφο. Καλος ανθρωπος φανηκε(δεν βαζω το χερι μου και στην φωτια), με μεγαλη αγαπη για τα σκυλια, ειδικα για ενα αδεσποτο που μαζεψε και το εκπαιδευσε στα μεγιστα. Και επισης με αποτρεψε να παρω ενα αλλο Γ.Π γιατι μου ειπε οτι ειναι απο αιμομηξια(Εισαγωγης απο ουγγαρια ηταν). Αυτο με επεισε για την αξιοπιστια του. Και μου εδωσε και μαζι που ζητησα pedigree σε πολυ πολυ καλη τιμη. Δεν καταλαβαινω αυτη την εχθρικοτητα απεναντι μου. Αν θες να πεις κατι πανω στις ερωτησεις μου καλως, αλλιως δεν μπορω να βοηθησω και πολλες εξηγησεις εδωσα παραπανω. Σε ευχαριστω για την βοηθεια που μου προσεφερες!
!Εγινε μπερδεμα με το μηνυμα μου απο πανω, πηγα να γραψω τι θεμα υπαρχει με το Εκτροφειο απ' τη στιγμη που οι εγκαταστασεις και ο χωρος των σκυλιων ηταν παραπανω απο υπεραρκετος;! Εγω περιμενα να δω σκυλακια στριμωγμενα, βασανισμενα κ.ο.κ. Καμια σχεση! Μαλιστα την στιγμη που πηγα εκει, ηταν ολα τα σκυλια ελευθερα στον ειδικο χωρο τους και "παιζανε". 700 Ευρω μου κοστησε μαζι με το pedigree.

Last edited:

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
συμφορά μου , εκανα μια ωραια επιδρομή στο ψυγειο , ανοίγω τον υπολογιστή για να ευχαριστηθώ τα λάφυρα καθώς πρεπει και βλέπω την εικονα προφιλ σου άλεξ.....δεν λέω ,έχει χιούμορ αλλα λυπήσου με και άλλαξέ την :p

• Like
Reactions: Anniegr

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
alex, σε ποιόν εκτροφέα πλήρωσες έξτρα για το pedigree;
Σου έδωσε δηλαδή, αυτή την επιλογή; Τόσα με pedigree, τόσα χωρίς;
Ποιό είναι το εκτροφικό όνομα του κουταβιού σου;

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
alex, σε ποιόν εκτροφέα πλήρωσες έξτρα για το pedigree;
Σου έδωσε δηλαδή, αυτή την επιλογή; Τόσα με pedigree, τόσα χωρίς;
Ποιό είναι το εκτροφικό όνομα του κουταβιού σου;
Εισαι 'συ μια....ααααχ.....ααααχ!!! (δαγκωνω το χερι μου οταν λεω ααχ)

Καλως ορισες Αλεξ...και να εχετε μια ομορφη συμβιωση με το κουταβι σου...
Ποιοι ειναι οι γονεις του σκυλακου σου?

alex25796

Member
25 Μαϊου 2014
22
2
@rogerF δεν ειναι αυτο το εκτροφειο και εγω ετσι νομιζα, αλλα δεν εχει ιστοσελιδα τελικα. @jimboGS Σε ευχαριστω, Πατερας: Nego vom piero land Το θηλυκο δεν μπορω να το πω γιατι φανερωνει το ονομα του εκτροφειου.
@ioanna a την αλλαζω επιτοπου :Ρ χαχαχα

• Like
Reactions: ioanna a

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και γιατί δεν αναφέρεις το όνομα του εκτροφείου;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε alex επειδή ο πρώτος μου σκύλος ήταν ΓΠ και μάλιστα το παλιό μοντέλο αν με πιάνεις πες το εκτροφείο δεν απαγορεύεται!!!!

κατά τα άλλα είναι κούκλος να τον χαίρεσαι!

alex25796

Member
25 Μαϊου 2014
22
2
Κανελλος λεγεται, σε ευχαριστω @Elli Προφανως και δεν θελω να κρυψω κατι απλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την κατασταση περι εκτροφειου. Αυτο ειναι το θεμα ή το κουταβακι μου και να εχει μια καλη ζωη; Εγω για αυτο μπηκα στο φορουμ, για να μπορεσω τοσο εγω οσο και το σκυλακι μου, τον Ερμή να εχουμε μια καλη συμβιωση. Εχουμε πιασει το θεμα του εκτροφειου και απλα δεν το αφηνουμε. Ειναι πολυ αβολο, να ζητας βοηθεια και να νιωθεις μια "επιθετικοτητα". Πειτε εκανα λαθος που πηρα το σκυλακι μου απο εκτροφειο, αλλα ως εκει. Τωρα το πηρα, χαιρομαι που το εχω και θα το εχω στη ζωη μου και ελπιζω και εκεινο να χαιρεται που θα πορευτουμε μαζι.

• Like
Reactions: ioanna a

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κανέλλος είναι το εκτροφείο????

Δεν έχω κάποια κάψα με τα της εκτροφής απλά ρωτάω για να δω μην σε πιάσαν κορόιδο φίλε μου

alex25796

Member
25 Μαϊου 2014
22
2
@Elli σε ευχαριστω για αυτο που ειπες, αλλα σοβαρα θελω να σταματησουμε τη συζητηση στα του εκτροφειου αν γινεται. Μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για το σκυλακι μου; Δαγκωνει εντονα τα χερια, χθες εκανα οτι πονεσα απομακρυνθηκα και δεν του εδινα σημασια, μου εδειξε οτι καταλαβε γιατι πηγε στο "σπιτι" του και με κοιταζε με το σωμα ξαπλωμενο. Σημερα παλι τα ιδια, αλλα με λιγοτερη ενταση να συνεχισω με τον ιδιο τροπο?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σε ότι αφορά τα δαγκώματα θα ζήσεις με αυτό μέχρι να του επιβάλεις ότι δεν πρέπει!!!!

Είναι μωρό 55 ημερών έπρεπε να είναι με την μάνα και τα αδέρφια του να του μάθουν τα πρώτα δαγκώματα! Από εκεί και πέρα λες μη σαν να βρίσκεσαι στην κόλαση δεν τον χτυπάς δεν το ακουμπάς (κάποιοι λένε ότι το σβέρκωμα πιάνει για μένα όχι) και του δίνεις εναλλακτική! κάτι να δαγκώσει! αααα και του κρατάς "μούτρα" για λίγο δηλ δεν παίζουμε πάλι σε δευτερόλεπτα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
τα ''προβλήματα'' που αντιμετωπίζεις έχουν συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ και κάνοντας μια αναζήτηση στην ενότητα ''εκπαίδευση'' θα βρείς πολλά παρόμοια θέματα....
τίποτα βέβαια δεν σου στερεί την δυνατότητα να αναρτήσεις εδώ οποιαδήποτε δική σου απορία....
η δική μου προσωπική συμβουλή είναι να αποκτήσεις άμεσα ένα crate και να το τοποθετήσεις ή στην κρεβατοκάμαρα σου η σε δωμάτιο στο οποίο βρίσκεσαι πολλές ώρες, ώστε να κρατάς εκεί το κουτάβι σου τις ώρες που δεν μπορείς να το απασχολείς και εκείνο να μη χάσει την επαφή μαζί σου.....
επίσης προσπάθησε να αποφύγεις την οποιαδήποτε κατάσταση που να αναγκαστείς να το μαλώσεις...(το crate θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά..)

• Like
Reactions: ISKENDER and Elli