Συμβουλες για ατακτα κοριτσια!!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
λοιπον παιδια νομιζω οτι παμε πολυ καλα...αρχισαμε την βγαζουμε βολτες ακομα δν πηγαμε για παιχνιδι αλλα αυτες τις μερες θα παμε..επισης εχουμε ηρεμησει και εμεις παρα και πολυ απεναντι της,στην αρχη η φωνη ανεβαινε αρκετα ντεσιμπελ,και εχει γινει αγνωριστη μεσα στο σπιτι..ηρεμη δεκτικη και λιγο λιγο αρχιζει και να ακουει εκτος εκπαιδευσης..ενταξει οχι και αγγελουδι αλλα καμια σχεση με την τρελα που την επιανε..μεσα στο σπιτι αυτα..γιατι προχθες την πηγαμε σε ενα αλλο σπιτι και αρχισε παλι να δαγκωνει και να τρεχει και στο 'μη' να κρυβεται..
δν υπαρχει δυνατοτητα να της αλλαζουμε περιβαλλον πολυ συχνα(για εσωτερικους χωρους) και ηθελα να ρωτησω αν αυτο φερει αργοτερα ανεπιθυμητες συμπεριφορες..αν ειναι καλη μεσα και μετα εξω δν μαζευεται δν κανουμε και πολλα..

παντως μας βοηθησε πολυ το φορουμ!!εχω τρελαθει στο διαβασμα!!

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Αυτό με το κρύψιμο με τρελαίνει, γιατί κρύβεται; δεν το καταλαβαίνω.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
δεν νομίζω οτι κάνει κακό, αλλά ας απαντήσεις κάποιος με καλύτερη πείρα. Εγώ τον πάω παντού σε σπίτια φίλων, στο videoclub, στο νηπειαγωγείο για να πάρω την κόρη μου και αν με αφήνανε θα τον έπαιρνα και στο supermarket. Είναι σημαντικό να αποκτά εμπιστοσύνη και να νιώθει σίγουρος παντού και εξοικοιωμένος με τους θορύβους, τις μυρωδιές και τους καινούριους ανθρώπους. Τώρα πάνω στο θέμα σου προφανως ή ενθουσιάστηκε παραπάνω ή φοβήθηκε αλλά το δάγκωμα δεν το διευκρινίζεις, ήταν επιθετικό με γρύλισμα και δόντια ή απλά έπαιζε λίγο πιο έντονα;

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εμ γιατι κρυβεται??αυτο προσπαθω να καταλαβω και εγω..

οσο για τα σπιτια φιλων δν ειναι οτι δν θελουμε να την παμε..δν υπαρχει τετοια δυνατοτητα πρακτικα..και για τα ψωνια και τα διαφορα τουλαχιστον προς το παρον ειναι σχεδον αδυνατον γιατι αν δει ανθρωπο τρελαινεται απο την χαρα της και πηδαει επανω τους(αυτο προσπαθουμε να το κοψουμε).προσπαθουμε να βλεπει οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο αλλα ειναι πολυ δυσκολο για εμας.
το δαγκωμα ηταν κατι αναμεσα σε παιχνιδι και σε λιγη επιθετικοτητα..η λιγη επιθετικοτητα της εβγαινε μετα το μαλωμα απο το δαγκωμα του παιχνιδιου..

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
ειχα δει σε μια σειρα, το me or the dog αν δεν κανω λαθος που προσπαθουσαν να μαθουν σε ενα σκυλακι να μην ορμαει στους περαστικους στη βολτα....το συγκεκριμενο οχι μονο ορμουσε αλλα γαβγιζε κιολας...στη βολτα οποτε το εκανε η εκπαιδευτρια του αλλαζε κατευθυνση και μεχρι να ηρεμησει συνεχιζανε και παλι κανονικα την πορεια τους...

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ναι και εγώ το είχα δει εκείνο το επεισόδιο με ένα λευκό κανίς που εξαγριωνόταν αλλά αυτή είχε πολύ επιθετική στάση, ήταν σοβαρά επικίνδυνη, άρα αν έστρωσε αυτή, εσύ με το ενθουσιώδες lambrador, έχεις περισσότερες ελπίδες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.263
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro