Συμβουλές στο αν τηρώ τα "κριτήρια" για υιοθέτηση σκύλου

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Δηλαδη θα εχεις ενα σκυλακι που θα μοιαζει με αυτο του παρακατω λινκ...?
-->
http://www.dogbreedinfo.com/l/labradorcorso.htm
(το δικο σου θα εχει και ουρα,βεβαια)
Καλη υιοθεσια ευχομαι...και απο δω και περα ελπιζω η παραμονη και η αναγνωση των διαφοροων θεματων του φορουμ να σε βοηθησουν και να σε προβληματισουν οσο αφορα τις ανευθυνες γεννες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ενώ εσύ είσαι μεσ'την ευγένεια. Ο κύριος λόγος που υπάρχουν τέτοιου είδους σελίδες είναι για να παίρνουν συμβουλές αυτοί που τις χρειαζονται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνεις στο κόπο να ασχοληθείς με το θέμα αφού θα απαντάς σε επιθετικό τόνο. Έχω κάνει τις ίδιες ερωτήσεις σε αγγλικά sites και κανείς δεν έχει απαντήσει με τόσο χλευασμό. Αποδείχθηκε χάσιμο χρόνου να ψάξω για βοήθεια απο ελληνικό site!
Ε κοίτα η ευγένια είναι σχετική!
Ευγένια ας πούμε εγώ θεωρώ την πληροφόρηση ενός ανθρώπου όσον αφορά πράγματα που τον απασχολούν για γεγονότα/καταστάσεις κτλ πριν αυτά γίνουν, κοινώς ευγένια θεωρώ την προνόηση!
Ευγένια θεωρώ την αναγνώριση!
Ευγένια δεν θεωρώ την πληροφόρηση πραγμάτων που μας βολεύουν!
Ευγένια δεν θεωρώ το γεγονός ότι ενώ μιλάμε για απαράδεκτη γέννα εσύ μας μιλάς για αεροπλάνα και μεταφορές!

Δεν είναι τα ελληνικά sites και τα ξένα! Είναι τα κυνολογκά sites γενικά!
Επιφυλάσομαι να αναφερθώ στα ξένα sites που και καλά δεν ομιλούν έτσι...

Πολύ μακριά πας την σκέψη σου για την συμβίωση την στιγμή που όλο αυτό(η γέννα δηλαδή) στηρίζεται σε ένα λάθος βάση!
Ο κατά τα άλλα επιθετικός τόνος(ο καθένας όπως θέλει το ερμηνεύει-εγώ ας πούμε δεν βρήκα κάτι επιθετικό) αποσκοπεί στο ότι άφησες στην άκρη το γεγονός μιας ανεπιθύμητης-απαράδεκτης γέννας, δεν παραδέχεσαι ότι είναι λάθος και ασχολείσαι για άλλα αντί άλλων!

Θες την γνώμη μου? Άσε τα αεροπλάνα, τις μεταφορές και τους agentιδες και μην πάρεις κανένα κουτάβι από την φίλη σου! Υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη ιδιοκτήτρια σκύλου και θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της όσον αφορά την σκύλα αλλά και τα κουτάβια της! Δεν μπορώ να διανοηθώ στην εποχή της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ πληροφόρησης ότι έκανε λάθος, αλλά και αν έκανε ας το λουστεί!

Αν θέλεις να αποκτήσεις σκύλο συγκεκριμένης φυλής, κάτσε διάβασε για την φυλή που σε ενδιαφέρει και απευθύνσου σε εκτροφέα φυλής. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για φυλή τότε μπορείς να επιλέξεις έναν σκύλο που ΉΔΗ περιμένει σε κάποια φιλοζωική! Δεν χρειάζεται να πάρεις κουτάβι από καμία φίλη γιατί πολύ απλά επιβαρύνει την ήδη τραγική κατάσταση των ανεξέλεγκτων γεννών! Οι ιδιοκτήτες αυτοί ας κανονίσουν την πορεία τους...

Καλώς ήρθες!

• Like
Reactions: Aslan