Συμβουλές παρακαλώ!!! Collie

Antigone

Member
17 Οκτωβρίου 2013
9
0
Εγώ βρίσκω πολύ όμορφο που ένα νέο άτομο ενδιαφέρεται για τις βόλτες του σκύλου της παρόλο που ενδεχομένως έχει μάθει ότι αφού υπάρχει κήπος και λερώνει εκεί τι να την κάνει τώρα την βόλτα.
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν δεν το έχεις σε δύναμη και σε τραβάει πολύ θέλει προσοχή. Τι λουρί του έχεις; Βγαίνεις στον κήπο να παίζεις μαζί του;
Ένα απλό κόλπο που θέλει όμως υπομονή είναι να αλλάζεις κατεύθυνση συνέχεια όταν τραβάει. Αν το κάνεις αυτό πολύ σταυερά θα σταματήσει να τραβάει γιατί θα καταλάβει ότι δεν θα πάει πουθενά έτσι. Όταν βλέπει άλλα σκυλιά πώς αντιδρά;
Και μία βόλτα να προλαβαίνεις την ημέρα είναι πολύ καλό για τον σκύλο.
Έχω το κλασσικό λουρί που ξετυλίγεται, αρκετά συχνά βγαίνω στην αυλή για να παίξω μαζί του και Μετά τον αφήνω ελεύθερο. Όταν βλέπει άλλα σκυλιά το παίζει μάγκας και γαβγίζει.. Θα δοκιμάσω το κόλπο με την αλλαγή κατέυθυνσης όσο πιο σύντομα μπορώ..

Antigone

Member
17 Οκτωβρίου 2013
9
0
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Μπράβο που ενδιαφέρεσαι για τον σκύλο σου αν και είσαι μαθήτρια ακόμα...η συμβουλή μου είναι να τον βγάζεις μισή ώρα πριν φύγεις για το σχολείο μια βολτίτσα και μισή ωρίτσα το απόγευμα....και αν σου περισσεύει χρόνος κάνεις την βόλτα σας μεγαλύτερη!

Το ότι σε τραβάει στη βόλτα μπορεί να φταίει και το λουρί. Αν έχεις flexi άλλαξε το και πάρε έναν κανονικό οδηγό. Να τον έχεις δίπλα σου και να μην του αφήνεις ελεύθερο το λουρί ώστε να φεύγει μπροστά από σένα.
Έγινε ευχαριστώ πολύ!!

Antigone

Member
17 Οκτωβρίου 2013
9
0
εντολες ακουει?εχει καποια εκπαιδευση?αν του πεις οχι σε κατι ακουει?στην βολτα ποσο ενθουσιαζεται?τον βλεπεις πολυ "κοκκινο"?
Ακούει στα απλά, όχι, ναι, έλα, πιάστο κλπ. Και τρελένετε όταν τον βγάζω!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
σημερα αν εχεις χρονο,ξεκξνα να ετοιμαζεσαι για εξω.με το που παρεις το λουρι κ τραβηξει,κρατας με δυναμη το λουρι στο σωμα σου κ σταματας να περπατας.οταν σταματησει,συνεχιζεις κ ξανα το ιδιο.αν συνεχιζει γυρνας σπιτι στο μπαμ.την διαδικασια θα την κανεις για κανα 20λεπτο.θελει υπομονη.εχε μαζι σου λιχουδιες.αν τυχει κ κομπιασει κ περπατησει για λιγο κοντα σου ,επιβραβευεις.για να σου ειναι πιο ξεκουραστο στα χερια το κρατημα,θα περασεις το λουρι πισω απο το σωμα σου κ θα το κρατας κ με τα δυο χερια.

επισης καλο θα ηταν να κανει μερικες δοκιμες μεσα στην αυλη με το λουρι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ακούει στα απλά, όχι, ναι, έλα, πιάστο κλπ. Και τρελένετε όταν τον βγάζω!!
Τρελαίνεται όταν τον βγάζεις γιατί δε τον βγάζεις συχνά και ενθουσιάζεται πολύ.

Antigone

Member
17 Οκτωβρίου 2013
9
0
σημερα αν εχεις χρονο,ξεκξνα να ετοιμαζεσαι για εξω.με το που παρεις το λουρι κ τραβηξει,κρατας με δυναμη το λουρι στο σωμα σου κ σταματας να περπατας.οταν σταματησει,συνεχιζεις κ ξανα το ιδιο.αν συνεχιζει γυρνας σπιτι στο μπαμ.την διαδικασια θα την κανεις για κανα 20λεπτο.θελει υπομονη.εχε μαζι σου λιχουδιες.αν τυχει κ κομπιασει κ περπατησει για λιγο κοντα σου ,επιβραβευεις.για να σου ειναι πιο ξεκουραστο στα χερια το κρατημα,θα περασεις το λουρι πισω απο το σωμα σου κ θα το κρατας κ με τα δυο χερια.

επισης καλο θα ηταν να κανει μερικες δοκιμες μεσα στην αυλη με το λουρι.
Τον έβγαλα βόλτα το απόγευμα και δοκίμασα αυτό που μου προτείνατε... Άρχισε να στρώνει!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τον έβγαλα βόλτα το απόγευμα και δοκίμασα αυτό που μου προτείνατε... Άρχισε να στρώνει!!
Αν δειξεις πειθαρχία και υπομονή στο πώς θα βγαινει βολτα, θα δεις γρήγορα και σωστά αποτελεσματα!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μου το είπε ένα παιδί στις Σπέτσες..:rolleyes:

Δεν τον έχουμε διώξει λες? για να το λές εσύ ..σε πιστεύω :D αχχ ωραίες εποχές..

έχω εγώ μια μικρούλα γατούλα και ένα σκυλάκι πολύ ζωηρό πρέπει να βρώ για τον σκύλο νυφούλα και για την γάτα μου γαμπρό

Ο Βασιλιάς Αλέξανδρος ζει ?
Tα calming cookies με γευση σοκολατα...
μην τα μοιραζεσαι! ειναι μονο για το σκυλο... :cool:
αλλιως....
απο που ψωνιζεις?.. να παμε κ εμεις

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Αυτό είναι ενδιαφέρον. Μπράβο Αντιγόνη και μπράβο και στον Λαυρέντη για το μήνυμα.

@Κasi
Μια είναι η ουσία..δεν υπάρχει αθανασία!~

Αυτά δοκιμάζω τώρα..Passiflorae incarn herba conc..αλλά μάλλον δεν μου κάνουν τίποτα Kasi..

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Τρελαίνεται όταν τον βγάζεις γιατί δε τον βγάζεις συχνά και ενθουσιάζεται πολύ.
χαΧΑχΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχΑ
Πλακα κανεις ετσι?
Εμεις με το που γυρισουμε απο την βολτα
(και οταν λεω βολτα εννοω βαρβάτη βολτα...με τρεξιμο, με μπαλα και ολα τα κομφορ)
αν κανω κινησω οτι ξαναπιανω το λουρι θα γκρεμισει το σπιτι....
(το μικρο του μεγεθος μας εχει σωσει)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα