Συμβουλές για αγορά Crate.

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Το παρέλαβα σήμερα από ACS! 10 μέρες από την ημερομηνία αποστολής. Όλα καλά! Ποιότητα πολύ καλή! Το βασικότερο, αυτό που με απασχολούσε ιδιαίτερα, είναι ότι η Άννα δεν ξεκόλλησε από μέσα με το που το είδε. Μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι στο συγκεκριμένο σημείο που το έβαλα ήταν μόνιμα η μαξιλάρα της. Μπήκε με μεγάλη άνεση και αφού ασχολήθηκε λίγο με το αγαπημένο της παιχνίδι την έπεσε για ύπνο κι ακόμα κοιμάται :) Η πόρτα δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά... έχουμε χρόνο. Έτσι κι αλλιώς ελάχιστες θα είναι οι ώρες που θα την κλείνω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η αντίδρασή της είναι πολύ καλύτερη από τις προσδοκίες μου...
001.jpg002.jpg

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Μια βδομάδα προσαρμογής και πλέον με σιγουριά μπορώ να πω ότι έγινε ο αγαπημένος μας χώρος. Καμία διαμαρτυρία όταν την κλείνω και φεύγω. Κοιμάται ήσυχη και σχεδόν με αγνοεί όταν επιστρέφω... :)
001.jpg002.jpg

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αυτό το χαλάκι που έχει εσύ το έβαλες ή ήρθε με το crate?
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ!
Πολύ ωραίο!!! Γενικά υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά? ανθεκτικό και ζεστό για το χειμώνα?
Εγώ μέσα στο crate της έχω τώρα ένα σεντόνι το οποίο το έχει κάνει κρόσσια όπως και τα προηγούμενα χαλάκια που της είχα βάλει...:bull:

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Αυτό το χαλάκι που έχει εσύ το έβαλες ή ήρθε με το crate?
Όταν επέλεξα το crate από εδώ μου πρότεινε 2-3 χαλάκια κάτω, που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο και διάλεξα αυτό που ήταν και φθηνότερο (12,99 λίρες)
Το μαξιλαράκι το πήρα από τα jumbo :cool::cool:

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ!
Πολύ ωραίο!!! Γενικά υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά? ανθεκτικό και ζεστό για το χειμώνα?
Εγώ μέσα στο crate της έχω τώρα ένα σεντόνι το οποίο το έχει κάνει κρόσσια όπως και τα προηγούμενα χαλάκια που της είχα βάλει...:bull:
Φαίνεται καλή ποιότητα και αρκετά ζεστό... και μένα η δικιά μου έχει αδυναμία στην καταστροφή κάθε είδους πατοχαλακίου αλλά αυτό μέχρι στιγμής αυτό έχει γλυτώσει... :p μάλλον της αρέσει και λυπάται να το χαλάσει... :) Αν το καταστρέψει έχω σκεφθεί να της βάλω παχιά μοκέτα με ταινία διπλής όψης κολλημένη πάνω στον πλαστικό πάτο.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Τελικά αγόρασα αυτό. Με βολεύει γιατί ταιριάζει απόλυτα και στο αυτοκίνητο. Όταν με το καλό το παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Τελική τιμή με στρωματάκι και μεταφορικά 82€
Μάλλον βιάστηκες γιατί το έριξαν στη μισή τιμή!

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Μάλλον βιάστηκες γιατί το έριξαν στη μισή τιμή!
Αμα μπορούσαμε να μαντεύαμε τις προσφορές θα ήμασταν πλούσιοι... :)
Για δώσε σύνδεσμο για του λόγου το αληθές;
Αν εννοείς αυτό που λέει από 59,99 τώρα 29,99 είναι προσφορά πάνω από μήνα. Όπως γράφω παραπάνω το αγόρασα 29,99€

Last edited:

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Πάντως και με μεταφορικά σχεδόν ίδια με την αξία των εμπορευμάτων είναι καλύτερες οι τιμές από το συγκεκριμένο site. Εδώ σε αυτή τη διάσταση η χαμηλότερη τιμή που το είχα βρει ήταν 80€ + τα μεταφορικά για Ναύπλιο (μόνο το crate χωρίς το μαξιλάρι) :(

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
το λινκ που σου είχα δώσει στην πρώτη σελίδα από αγγλικό ebay σου έρχεται ακόμα φθηνότερα, στα 78 ευρώ μαζί με μεταφορικά + στρωματάκι

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
το λινκ που σου είχα δώσει στην πρώτη σελίδα από αγγλικό ebay σου έρχεται ακόμα φθηνότερα, στα 78 ευρώ μαζί με μεταφορικά + στρωματάκι
συμφωνώ και ήμουν έτοιμος να το πατραγγείλω! Η επιλογή του συγκεκριμένου έγινε γιατί λόγω σχήματος ταιριάζει στο αυτοκίνητο μου, ενώ αν ήταν τετραγωνισμένο σαν αυτό που πρότεινες δεν θα χώραγε και θα αναγκαζόμουν να πάρω μικρότερο μέγεθος ;)

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ravendark τι σκυλο εχεις? Ειναι καλη κατασκευη το crate. Ειναι καλο το λινκ που εχεις δωσει γιατι τα περισσοτερα στο ebay δεν στελνουν ελλαδα.
Βεβαια υπαρχουν και στο amazon τα οποια εχουν δωρεαν μεταφορικα αυτα που ειναι dispatched by amazon.
Ειμαι ακομα στην ερευνα.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Ravendark τι σκυλο εχεις? Ειναι καλη κατασκευη το crate. Ειναι καλο το λινκ που εχεις δωσει γιατι τα περισσοτερα στο ebay δεν στελνουν ελλαδα.
Βεβαια υπαρχουν και στο amazon τα οποια εχουν δωρεαν μεταφορικα αυτα που ειναι dispatched by amazon.
Ειμαι ακομα στην ερευνα.
Δεν έχω ακόμα, περιμένω κουτάβι αγίου βερνάρδου.
Το crate από ebay που έχω είναι αυτό που έχω δώσει το λινκ στην πρώτη σελίδα.
Από ποιότητα έμεινα ευχαριστημένος αρκετά και ο συγκεκριμένος στέλνει κανονικά ελλάδα.
Στο άμαζον δεν έχω ψάξει

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Την άγνοια των περισσοτέρων σε ότι έχει να κάνει με το crate μπορώ να την καταλάβω, γιατί ένας από αυτούς ήμουν και γω... Αυτό όμως που με κάνει έξω φρενών είναι ή άγνοια των "επαγγελματιών" του είδους που παραπληροφορούν τον κόσμο και μάλιστα περιμένουν να πουλήσουν κιόλας!!! Διαβάστε περιγραφή crate από online ελληνικό μαγαζί και φρικάρετε!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εγώ πάντως, του έστειλα ένα χεστήριο mail :mad:

Αν και...αφού πουλάει και ζώα, η περιγραφή του crate θα έπρεπε να ήταν η τελευταία αφορμή για καυγά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97