Στου κουφού την πόρτα..(Βόλτα σε μεγαλό pet shop)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αν ο γιατρός πάρει αυτές τις πληροφορίες και είναι έγκυρες, όλα αυτά που αφορούν το γενεαλογικό δέντρο μπορεί να βγάλει επιστημονικά συμπεράσματα. Δε χρειάζεται να τρέξει σε εκθέσεις αν οι πληροφορίες είναι σωστές. Ένα φαξ, ένα e-mail δουλειά είναι.
Τα υπόλοιπα είναι φόρμουλες και μαθηματικά.
Απλοποιείς πολύ το θέμα της εκτροφής. Αν ήταν απλά μαθηματικά δεν θα υπήρχαν αρρώστιες, ελαττώματα, προβληματικοί χαρακτήρες, ...

Εδώ με εκθέσεις και βραβεία και χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου 14. Στο χώρο των εκτροφεων westie πχ ξερω πρωταθλητές των οποίων απόγονοι έχουν παρουσιάσει CMO και δεν τους έχουν αποσύρει απο την εκτροφή. Μέσω φαξ και e-mail θα ενημερωθείς; :confused:

Πιστεύεις ειλικρινά ότι ένας κτηνίατρος έχει χρόνο και κέφι να ψάξει να βρει όλες αυτές τις πληροφορίες για όλες τις φυλές και τις γέννες byb;

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Με αυτούς τους γεννετιστές – ειδικούς το μέλλον ήδη προδιαγράφεται λαμπρό:

Πας στον κτηνίατρο – γενετιστή και του ζητάς ένα Xoloitzcuintle.
Κόστος κουταβιού: 1000 €

Αυτός ξεκινά την έρευνα για διαθέσιμα κουτάβια…
Κόστος (βάσει ωρών απασχόλησης) – κατ’ ελάχιστο: 300 €

.. και κάνει έρευνα για τις κληρονομικές παθήσεις της φυλής (ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο) όπου βρίσκει διατριβές επιφανών GenetistsXoloitzcuintlelologists.

Αφού έχει καταλήξει σε 3 γέννες αναζητεί τους συναδέλφους του που έχουν απασχοληθεί με τους 6 γεννήτορες.
Κόστος τηλεφωνημάτων – και κόντρα τηλεφωνημάτων: 35 €

Τους ζητάει να του εκδώσουν τις εκθέσεις τους με το ιστορικό των γονέων. ..
Κόστος έκδοσης 10 € ανά έκθεση x 6 σκύλους: 60 €

Επίσης ζητάει δείγματα DNAτων γονέων.
Κόστος λήψης κι έκδοσης 30 € ανά σκύλο x 6 σκύλους: 180 €

.. . τα οποία και του αποστείλουν.
Κόστος κούριερ περίπου: 55 €

Αφού λάβει τα DNAκαι τις εκθέσεις κάθεται, τις μελετάει και συντάσσει τρεις εκθέσεις. Μία για κάθε γέννα.
Κόστος (βάσει ωρών απασχόλησης) – κατ’ ελάχιστο: 400 €

Σε καλεί στο κτηνιατρείο του για να σου τις παρουσιάσει.
Επίσκεψη στο κτηνιατρείο περίπου: 30 €

Αφού καταλήξεις σε πρώτη φάση αποφασίζετε, από κοινού με τον κτηνίατρο, να πάρετε κουτάβι από την γέννα Β και αποχωρείς από το κτηνιατρείο (αφού πληρώσεις την επίσκεψη).

Ο κτηνίατρος καλεί να κλείσει το κουτάβι.
Κόστος κλήσης περίπου: 1 €

Αλλά η γέννα έχει εν τω μεταξύ κλειστεί από άλλους.
Κόστος κλήσης λόγω διαπραγματεύσεων και τσακωμών επιπλέον: 15 €

Σε καλεί στο κτηνιατρείο του για να σε ενημερώσει και να σου παρουσιάσει τις εναλλακτικές.

Αποφασίζετε, από κοινού με τον κτηνίατρο, να πάρετε κουτάβι από την εναλλακτική γέννα Γ και αποχωρείς από το κτηνιατρείο (αφού πληρώσεις την επίσκεψη).

Ο κτηνίατρος καλεί και παραγγέλνει το κουτάβι.

Το κουτάβι αποστέλλεται.
Κόστος μεταφοράς τουλάχιστον: 80 €

Και καταφτάνει στο κτηνιατρείο. Όπου και εξετάζεται.
Κόστος εξέτασης: 40 €

Εξωνυχιστικά!
Κόστος εξέτασης: 120 €

Ο κτηνίατρος σε καλεί στο κτηνιατρείο του για να παραλάβεις το κουτάβι.

Όπου σου δίνει το κουτάβι.
Και βιταμίνες.
Και παγνιδάκια.
Και τροφή.
Και χάπια αποπαρασίτωσης.
Και διάφορα σκατολοΐδια.
Κόστος περίπου 120 €

Σύνολο κάτιτις άνω των 2700 €.

Με ψυχρούς υπολογισμούς βλέπω τις βάσεις εισαγωγής στις κτηνιατρικές σχολές να ανεβαίνουν.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com

Με ψυχρούς υπολογισμούς βλέπω τις βάσεις εισαγωγής στις κτηνιατρικές σχολές να ανεβαίνουν.
....ενω οι απανταχου ξερολες και παλι θα μονολογουν "ρε τον π....στη τον εκτροφεα, 2500 χιλιαρικα για ενα κουταβι? Τι λεφτα κονομαει ο κε...τας..."

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ολοι λεμε,λετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...απο μικρο παιδι τα ιδια ακουω και τιποτα δεν εχει αλλαξει...αα οχι λαθος μου,εχει αλλαξει κατι το οποιο ειναι τοσο λιγο που δεν φαινεται καν...!μαλιστα.

ο τυπος που θελει να παρει ελεφαντα απο τον Κωτσοβολο θα τον παρει ο κοσμος να χαλασει...αντε το πολυ πολυ να αλλαξει λιγακι γνωμη και να παρει καμηλοπαρδαλη απο τον Γερμανο...:rolleyes::maria:

E.T go home!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Με αυτούς τους γεννετιστές – ειδικούς το μέλλον ήδη προδιαγράφεται λαμπρό:

Πας στον κτηνίατρο – γενετιστή και του ζητάς ένα Xoloitzcuintle.
Κόστος κουταβιού: 1000 €

Αυτός ξεκινά την έρευνα για διαθέσιμα κουτάβια…

.. και κάνει έρευνα για τις κληρονομικές παθήσεις της φυλής (ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο) όπου βρίσκει διατριβές επιφανών GenetistsXoloitzcuintlelologists.

Αφού έχει καταλήξει σε 3 γέννες αναζητεί τους συναδέλφους του που έχουν απασχοληθεί με τους 6 γεννήτορες.
Κόστος τηλεφωνημάτων – και κόντρα τηλεφωνημάτων: 35 €

Τους ζητάει να του εκδώσουν τις εκθέσεις τους με το ιστορικό των γονέων. ..
Κόστος έκδοσης 10 € ανά έκθεση x 6 σκύλους: 60 €

Επίσης ζητάει δείγματα DNAτων γονέων.
Κόστος λήψης κι έκδοσης 30 € ανά σκύλο x 6 σκύλους: 180 €

.. . τα οποία και του αποστείλουν.
Κόστος κούριερ περίπου: 55 €

Αφού λάβει τα DNAκαι τις εκθέσεις κάθεται, τις μελετάει και συντάσσει τρεις εκθέσεις. Μία για κάθε γέννα.
Κόστος (βάσει ωρών απασχόλησης) – κατ’ ελάχιστο: 400 €

Σε καλεί στο κτηνιατρείο του για να σου τις παρουσιάσει.

Αφού καταλήξεις σε πρώτη φάση αποφασίζετε, από κοινού με τον κτηνίατρο, να πάρετε κουτάβι από την γέννα Β και αποχωρείς από το κτηνιατρείο (αφού πληρώσεις την επίσκεψη).

Ο κτηνίατρος καλεί να κλείσει το κουτάβι.

Αλλά η γέννα έχει εν τω μεταξύ κλειστεί από άλλους.
Κόστος κλήσης λόγω διαπραγματεύσεων και τσακωμών επιπλέον: 15 €

Σε καλεί στο κτηνιατρείο του για να σε ενημερώσει και να σου παρουσιάσει τις εναλλακτικές.

Αποφασίζετε, από κοινού με τον κτηνίατρο, να πάρετε κουτάβι από την εναλλακτική γέννα Γ και αποχωρείς από το κτηνιατρείο (αφού πληρώσεις την επίσκεψη).

Ο κτηνίατρος καλεί και παραγγέλνει το κουτάβι.

Το κουτάβι αποστέλλεται.
Κόστος μεταφοράς τουλάχιστον: 80 €

Και καταφτάνει στο κτηνιατρείο. Όπου και εξετάζεται.
Κόστος εξέτασης: 40 €

Εξωνυχιστικά!
Κόστος εξέτασης: 120 €

Ο κτηνίατρος σε καλεί στο κτηνιατρείο του για να παραλάβεις το κουτάβι.

Όπου σου δίνει το κουτάβι.
Και βιταμίνες.
Και παγνιδάκια.
Και τροφή.
Και χάπια αποπαρασίτωσης.
Και διάφορα σκατολοΐδια.
Κόστος περίπου 120 €

Σύνολο κάτιτις άνω των 2700 €.

Ωχ ... βάζεις και τα τηλέφωνα ? Την κάτσαμε ... :D :D

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
παιδιά... η έννοια Puppy mills δεν υπάρχει έξω στον κόσμο.. δεν ξέρει κανείς, δεν υπάρχει ενημέρωση, δεν υπάρχει. απλά δεν υπάρχει. ακόμα και εγώ καταλάθος έμαθα από κάποιο ξένο σάιτ που καταλάθος διάβασα γιατί δεν έπιασα τον αγγλικό όρο Puppy mills.

αλλά δεν υπάρχει καν το γεγονός αυτό έξω στον κόσμο. άκουγα προχτες μια εκπομπή το παρατρίχα στο σκάι νομίζω.. η οποία εκπομπή έλεγε "θέλετε σκύλο? πηγαίντε στα πετσοπ να αγορασετε, υπάρχουν βεβαια και εκτροφείς έλληνες που μπορείτε να βρείτε στην ΚΟΕ"
γιατί ο άλλος λοιπόν να μην πάει??? δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός που θέλω να το πάω... και σίγουρα δεν θέλω να νοιώσετε ότι επιτήθομαι σε κάποιον ή κάποιους.. απλά το βάζω στο τραπέζι:)))

Γεια σου, είμαι η Μαρίνα από το παρά τρίχα. Μαζί με την Κλέα και την Λουίζα, έχουμε αναλάβει την παρουσίαση μόνο των πιο φιλόζωων pet shops.

Τα πιο φιλόζωα pet shops, είναι αυτά που δεν εμπορεύονται ζώα. Έχουμε κάνει ήδη αρκετά θέματα πάνω σε αυτό και το να βλέπω ότι το παρά τρίχα προωθεί την πώληση ζώων στα pet shops, είναι λυπηρό.

Απλά θα ήθελα να σου προτείνω να δεις τα θέματα από το micro-site της εκπομπής, για να διαπιστώσεις πως μάλλον κάτι δεν άκουσες καλά.

Μαρίνα

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οσες εκπομπες "Παρατριχα" εχω δει,ποτε δεν ειπαν να αγοραζετε απο pet-shop!οποτε ειναι οντως λιγο αδικο να μεταφερεις κατι που δεν εχει ειπωθει.

κατι ασχετο...Μαρινα αν μπορειτε παρουσιαζετε λιγο πιο πολλες φυλες σκυλων -ακομα και πιο σπανιες- ωστε ετσι να καλυφθουν σιγα σιγα πολλοι ιδιοκτητες.Και αν μπορειτε βαλτε και καποιες παρουσιασεις απο τις εκθεσεις που λαμβανουν χωρα στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

ευχαριστω,Θοδωρης.:)

alxdamos

Well-Known Member
20 Αυγούστου 2009
66
0
Athens
Γεια σου, είμαι η Μαρίνα από το παρά τρίχα. Μαζί με την Κλέα και την Λουίζα, έχουμε αναλάβει την παρουσίαση μόνο των πιο φιλόζωων pet shops.

Τα πιο φιλόζωα pet shops, είναι αυτά που δεν εμπορεύονται ζώα. Έχουμε κάνει ήδη αρκετά θέματα πάνω σε αυτό και το να βλέπω ότι το παρά τρίχα προωθεί την πώληση ζώων στα pet shops, είναι λυπηρό.

Απλά θα ήθελα να σου προτείνω να δεις τα θέματα από το micro-site της εκπομπής, για να διαπιστώσεις πως μάλλον κάτι δεν άκουσες καλά.

Μαρίνα
Φίλτατη μαρίνα καλησπέρα. Καταρχήν δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την εκπομπή σας καθώς τυγχάνει να ακούω την ραδιοφωνική. την τηλεοπτική δυστυχώς δεν την προλαβαίνω. πάραυτα σου παραθέτω την εκπομπή στις 4/9/09 στο 6:40 (περίπου) που αναφέρει... "... οι περισσότεροι έλληνες νομίζουμε ότι τα πετσοπς είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσουμε ένα καθαρόαιμο σκύλο. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως στη χώρα μας υπάρχουν περισσότεροι από (αριθμός) δηλωμένοι εκτροφείς κλπ κλπ που θα τα βρείτε στο ΚΟΕ"

στο κείμενο μου που πιθανόν να θεώρησες ότι πιθανόν να πρόσβαλα την προσπάθεια σας ήθελα να δείξω ότι ακόμα και εκπομπές του είδους δεν διαχωρίζουν - συμβουλεύουν για τα πετσοπς. Πιστεύω ότι από την κουβέντα που έγινε κάτω ξεχωρίζει η άποψη μου ότι ο κάθε άνθρωπος θεωρεί φυσιολογικό το πετσοπ. Πιστεύω ότι στο κείμενο της εκπομπής σου αυτό βγαίνει επίσης. Δηλαδή οκ υπάρχουν τα πετσοπς αλλά υπάρχουν και έλληνες κλπ κλπ.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας κατηγορήσω ή να σας θίξω. Το παράδειγμα μου το έθεσα καθαρά για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται κάποια άτομα που δεν γνωρίζουν από κάποιους ευτυχώς λίγους που γνωρίζουν, που αγόρασαν απο πετσοπ κλπ κλπ όταν ακόμα και οι εκπομπές δεν διαχωρίζουν τα πετσοπς ή δεν ώθούν τον κόσμο να μην πηγαίνει στο πετσοπ. (Ας μην ξαναρχίσουμε την κουβέντα αυτή.. έγινε πιστεύω σε μεγάλο βαθμό).

Αν πάλι πιστεύεις ότι έθιξα την προσπάθεια σας ενώ τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

Αλέξανδρος

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
οσες εκπομπες "Παρατριχα" εχω δει,ποτε δεν ειπαν να αγοραζετε απο pet-shop!οποτε ειναι οντως λιγο αδικο να μεταφερεις κατι που δεν εχει ειπωθει.

κατι ασχετο...Μαρινα αν μπορειτε παρουσιαζετε λιγο πιο πολλες φυλες σκυλων -ακομα και πιο σπανιες- ωστε ετσι να καλυφθουν σιγα σιγα πολλοι ιδιοκτητες.Και αν μπορειτε βαλτε και καποιες παρουσιασεις απο τις εκθεσεις που λαμβανουν χωρα στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

ευχαριστω,Θοδωρης.:)

Θα παρουσιασουμε αρκετες φυλες ακομα, απο ελληνες εκτροφεις για την ώρα. :)

Μαρίνα

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Φίλτατη μαρίνα καλησπέρα. Καταρχήν δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την εκπομπή σας καθώς τυγχάνει να ακούω την ραδιοφωνική. την τηλεοπτική δυστυχώς δεν την προλαβαίνω. πάραυτα σου παραθέτω την εκπομπή στις 4/9/09 στο 6:40 (περίπου) που αναφέρει... "... οι περισσότεροι έλληνες νομίζουμε ότι τα πετσοπς είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσουμε ένα καθαρόαιμο σκύλο. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως στη χώρα μας υπάρχουν περισσότεροι από (αριθμός) δηλωμένοι εκτροφείς κλπ κλπ που θα τα βρείτε στο ΚΟΕ"

στο κείμενο μου που πιθανόν να θεώρησες ότι πιθανόν να πρόσβαλα την προσπάθεια σας ήθελα να δείξω ότι ακόμα και εκπομπές του είδους δεν διαχωρίζουν - συμβουλεύουν για τα πετσοπς. Πιστεύω ότι από την κουβέντα που έγινε κάτω ξεχωρίζει η άποψη μου ότι ο κάθε άνθρωπος θεωρεί φυσιολογικό το πετσοπ. Πιστεύω ότι στο κείμενο της εκπομπής σου αυτό βγαίνει επίσης. Δηλαδή οκ υπάρχουν τα πετσοπς αλλά υπάρχουν και έλληνες κλπ κλπ.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σας κατηγορήσω ή να σας θίξω. Το παράδειγμα μου το έθεσα καθαρά για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται κάποια άτομα που δεν γνωρίζουν από κάποιους ευτυχώς λίγους που γνωρίζουν, που αγόρασαν απο πετσοπ κλπ κλπ όταν ακόμα και οι εκπομπές δεν διαχωρίζουν τα πετσοπς ή δεν ώθούν τον κόσμο να μην πηγαίνει στο πετσοπ. (Ας μην ξαναρχίσουμε την κουβέντα αυτή.. έγινε πιστεύω σε μεγάλο βαθμό).

Αν πάλι πιστεύεις ότι έθιξα την προσπάθεια σας ενώ τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

Αλέξανδρος

Άλεξ, δεν με πειράζει να μας θίξεις, με στεναχωρεί που παρεξηγήθηκε αυτό που ειπώθηκε γιατί αποκλείεται να εχει αναφερθει κατι σχετικο υπερ της πωλησης ζωων στα πετ σοπς, γιατί γινονται απειρες προσπαθειες κατα αυτων απο την εκπομπη, εντος και εκτος αερα.

Αυτο που λες παραπανω, εννοει οτι "μπορει οι ελληνες να νομιζουμε οτι ο μονος τροπος αποκτησης ζωου ειναι απο πετ σοπ, αλλα δειτε και τους εκτροφεις πριν παρετε σκυλο".

Μαρίνα

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω, αλλά πιστεύω πως ο alxdamos έχει ένα δίκιο σε αυτή την περίπτωση.

Δηλαδή, η φράση:

μπορει οι ελληνες να νομιζουμε οτι ο μονος τροπος αποκτησης ζωου ειναι απο πετ σοπ, αλλα δειτε και τους εκτροφεις πριν παρετε σκυλο
Το "και" σε αυτό το σημείο δίνει την εντύπωση πως σκυλιά αποκτούμε από τα pet shops και από τους εκτροφείς.

Γιατί δεν χρησιμοποιείται το απλό και κατανοητό "ΔΕΝ αγοράζουμε σκυλιά από pet shop" ή "Για την απόκτηση σκύλου απευθυνόμαστε σε υπεύθυνους εκτροφείς ή επιλέγουμε από φιλοζωικές οργανώσεις";

Να δηλώσω πως προσωπικά γνωρίζω τις δικές σας, προσωπικές απόψεις (νομίζω) και για κανένα λόγο δεν αμφισβητώ πως και εσείς συμφωνείτε με το ότι δεν αγοράζουμε σκυλάκια από pet shops.

:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Η τηλεόραση δεν είναι internet.

Υπάρχει budget, δομή, και όρια. Υπάρχουν υπεύθυνοι προγράμματος και νομικό τμήμα.

Οταν καταφέρεσαι κατά ενός κλάδου επαγγελματιών (που κάποιοι - όλοι αν χρειαστεί λειτουργούν κάτω από το γράμμα του νόμου), πρέπει να μπορείς να στηρίξεις αυτό που λές ακόμα και σε δικαστήρια, που θα κοστίσουν πολύ και σε χρόνο και σε χρήμα.

Συμφωνώ με τον τρόπο που το έθεσαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής, θα έκανα το ίδιο ... αυτό δείχνει πόσο παίζουν το κεφάλι τους όσοι επώνυμα γράφουν κάτι (οτιδήποτε) στο internet, και ελπίζω να γίνει κατανοητό από όλους όσους νομίζουν ότι ό,τι και να γράψεις - όποιος και αν είσαι είναι το ίδιο και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα :) ;)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
@denis
η διαχείρηση της επικοινωνίας μέσω των ΜΜΜ επιτάσσει να μπορείς να υπονοείς χωρίς να λέγεται ευθέως και με αυτόν τον τρόπο να αποφύγεις νομικά κωλύματα.

Κι εγώ με την σειρά μου να τονίσω πως οι προθέσεις της εκπομπής μου φαντάζουν γνωστές και δεν τις αμφισβητώ, αλλά η προσσέγγιση της υπόνοιας αυτής καθ' αυτής έξαρταται ακόμα κι απ' το πότε ο εκφωνητής/αφηγητής παίρνει ανάσες!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
άκουγα προχτες μια εκπομπή το παρατρίχα στο σκάι νομίζω.. η οποία εκπομπή έλεγε "θέλετε σκύλο? πηγαίντε στα πετσοπ να αγορασετε, υπάρχουν βεβαια και εκτροφείς έλληνες που μπορείτε να βρείτε στην ΚΟΕ"
γιατί ο άλλος λοιπόν να μην πάει??? δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός που θέλω να το πάω... και σίγουρα δεν θέλω να νοιώσετε ότι επιτήθομαι σε κάποιον ή κάποιους.. απλά το βάζω στο τραπέζι:)))
Είμαι στο τρέξιμο, απλά θέλω να πω ότι αποκλείεται στο Παρατρίχα να είπαν τέτοιο πράγμα ενώ προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο για το τι γίνεται με τα petshops και να τους υποδείξουν να απευθύνονται σε εκτροφείς για σκύλο ράτσας (όπως και όλοι μας εδώ μέσα πιστεύω το ίδιο κάνουμε)

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Οποιος εχει δει την εκπομπη, ειναι αντιληπτες οι καλες προθεσεις τις εκπομπης.

Σχετικα με τα πετ σοπς εχουν γινει πολλες αναφορες, σε παρα πολλες εκπομπες, συνεντευξεις με ατομα που πηραν απο πετσοπς και αναφορα σ προβληματα που παρουσιαζουν οι σκυλοι απο εκει.

Προωθησαν πετσοπς που δεν πουλανε σκυλους και μεσα απτον διαλογο,την συνεντευξη κλπ ακουγονται τα "γιατι οχι απο πετσοπ" κλπ

Τι αλλο να κανουν?

Ο denis το εθεσε πολυ σωστα.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Συνφωνω και γω με τον Denis και τον Σατο , δεν λετε παλι καλα που υπαρχει και μια εκπομπη για τα κατοικιδια (αν και αν ηταν μεγαλυτερη σε διαρκεια δεν θα με χαλουσε) να μαθαινουμε 5 πραγματα παρα πανω και να βλεπουν και οι τυποι "σκυλο/γατι θελω -->παω πετ σοπ" οτι υπαρχουν και σωστοτεροι εναλακτικοι τροποι να αποκτησεις κατοικιδιο με οτι συνεπαγεται αυτο.