Στηθόλουρο halti-harness

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
σας ευχαριστω ,τωρα ποιον εκπαιδευτη να ρωτησω ειναι ενα αλλο θεμα εδω ...παντως μες στο σπιτι ειναι υποδειγματικος στις ασκησεις πισω απο το ποδι με ακολουθαει..και με λουρι και χωρις..ολα αλλαζουν ομως οταν βγουμε εξω... και νομιζω οτι ετσι οπως τραβαει ή αντιστεκεται ορισμενες φορες μηπως κανει ζημια στον εαυτο του..γι'αυτο αναρρωτιεμαι για το harness αλλα αυτος βαζει βαρος καθε εβδομαδα.. και ετσι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος οσον αφορα το μεγεθος.. που του αναλογει και σιγουρα δεν ειμαι διατεθειμενος να του αγοραζω καθε μηνα αλλο...ζαχαροπλαστειο εχω δεν πουλαω οπλα....:confused:
Εφοσον βγαινει βολτες εξω μετεφερε το μαθημα εξω. Βρες ησυχα μερη χωρις πολυ κοσμο και αλλα σκυλια και κανε οτι κανεις και στο σπιτι. Θα μαθει. :)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Nizinny
Θα μπορουσες να βαλεις το link απ'οπου αγορασες το halti?

Εχουμε το εξης θεμα.
Η εταιρεια που ειχε το συγκεκριμενο που θελαμε (απο Αγγλια παντα) δεν στελνει Ελλαδα.

Βρηκαμε το ιδιο σε αλλη εταιρεια αλλα ελεγε να επικοινωνησουμε μαζι τους.
Πηραμε τηλεφωνο μα δεν το σηκωνε κανεις.
Στειλαμε mail κ αναμενουμε αλλα..

Οποτε αν μπορουσες να διευκολυνεις την κατασταση θα σ'ευχαριστουσαμε γι'ακομη μια φορα :)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
halti harness in Harnesses | eBay

Αν θυμαμαι καλα ειχα διαλεξει αυτο . Δες τα στοιχεια αποστολης καθε προιοντος και ψαξε την πιο συμφερουσα τιμη. ;-)
Ενταξει.
Σ'ευχαριστω!

Lara_kouklara
Τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη δεν το εχουν (καποτε ειχαν καποιο παρομοιο) κ δεν "πηρε" τ'αυτι μου να υπαρχει σε καποια αλλη πολη.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
ρώτησε η μητέρα μου σε ενα πετ σοπ τις γειτονιας και τις ειπαν τοσο αλλα το βρήκα και στο ιντερνετ εδω Οδηγοί - Κολάρα : HALTI HARNESS - SMALL | Petnature.gr και κάπου αλλου που τώρα δεν βρίσκω....

δεν ειχα προσεξει το σαιτ ειναι απο Θεσσαλονικη, εμα ψαξετε λιγο ελληνικα online petshop θα δειτε οτι υπάρχει με 13 και πανω ευρώ...μεχρι 23 που βρήκα το ακριβότερο και τόσο το πουλάνε και στην γειτονιά μου

Last edited:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εμας λυθηκε το θεμα.
Μας τηλεφωνησαν τελικα απο Αγγλια (αφου παιρναμε κ δεν απαντουσε κανεις) κ το συγκεκριμενο (medium) που ειχαμε επιλεξει (απο το youtube) κανει 15 ευρω.

Αυτο που εχεις στο link λεω.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εμας λυθηκε το θεμα.
Μας τηλεφωνησαν τελικα απο Αγγλια (αφου παιρναμε κ δεν απαντουσε κανεις) κ το συγκεκριμενο (medium) που ειχαμε επιλεξει (απο το youtube) κανει 15 ευρω.

Αυτο που εχεις στο link λεω.
e-bay εννοεις φανταζομαι. :cool:

12,κατι ευρω το ειχα παρει μαζι με τα μεταφορικα αν θυμαμαι καλα. :)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
e-bay εννοεις φανταζομαι. :cool:

12,κατι ευρω το ειχα παρει μαζι με τα μεταφορικα αν θυμαμαι καλα. :)
Ναι καλε..
(τηλεφωνησε καποιος απο την εταιρεια)
Απλα ανεφερα το youtube γιατι εκει το ειδαμε να το φοραει ο σκυλος.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
ΚΑΤΑΛΠΗΚΤΙΚΟ!!!!
Αυτη ηταν η κουβεντα που ειπε ο γιος μου!

Να γινω πιο σαφης.
Σημερα πρωτη φορα πηγε βολτα την Shiva (εγω δεν ημουν) ο 2ος γιος μου (κ αφεντικο της) με το [h=1] halti-harness

Σ'ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυυυυ που το προτεινες
Nizinny[/h]

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Οκ...μολις εχθες παραλαβαμε και 'μεις το δικο μας.
Μεχρι στιγμης εχουμε μεινει αφωνοι και 'γω και ο αντρας μου που τον βγαλαμε βολτα.Βεβαια κραταω μια πισινη για το πως θα ειναι σε συνθηκες extreme-λολας,μιας και στην καθημερινη βολτα ειναι σχετικα κυριος.Παντως δεν εκανε ουτε μια αποπειρα να λοξοδρομησει-τραβηξει,γενικα ηταν πολυ χαλαρος σε ολη τη διαρκεια.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Οκ...μολις εχθες παραλαβαμε και 'μεις το δικο μας.
Μεχρι στιγμης εχουμε μεινει αφωνοι και 'γω και ο αντρας μου που τον βγαλαμε βολτα.Βεβαια κραταω μια πισινη για το πως θα ειναι σε συνθηκες extreme-λολας,μιας και στην καθημερινη βολτα ειναι σχετικα κυριος.Παντως δεν εκανε ουτε μια αποπειρα να λοξοδρομησει-τραβηξει,γενικα ηταν πολυ χαλαρος σε ολη τη διαρκεια.

Ενταξει οσο το συνηθιζει θα τραβαει λιγο παραπανω, απλως να προσεχεται αν ξεχαστει καποια στιγμη ο σκυλος οτι το φοραει και σπρινταρει τοτε μολις τεντωσει το λουρι θα φαει μια τουμπα, οπως τρωνε οι μηχανες που σκανε πανω σε αυτοκινητο, γιατι το σημειο ελεγχου ειναι πιο χαμηλα απο το λαιμο οποτε μπορει να ντελαπαρει πιο ευκολα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ενταξει οσο το συνηθιζει θα τραβαει λιγο παραπανω, απλως να προσεχεται αν ξεχαστει καποια στιγμη ο σκυλος οτι το φοραει και σπρινταρει τοτε μολις τεντωσει το λουρι θα φαει μια τουμπα, οπως τρωνε οι μηχανες που σκανε πανω σε αυτοκινητο, γιατι το σημειο ελεγχου ειναι πιο χαμηλα απο το λαιμο οποτε μπορει να ντελαπαρει πιο ευκολα.
Αυτο δεν ισχυει διοτι δενει και πανω στην πλατη. Εκεινο το σημειο ειναι το πραγματικο "φρεναρισμα" που γινεται στους ωμους. Προϋποθεση να ειναι εφαρμοσμενο σωστα. :)

Οσο για το αν το συνηθισει να το τραβαει λιγο παραπανω ισως γινει, νομιζω πως το καθε σκυλι ειναι διαφορετικο.

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Αυτο δεν ισχυει διοτι δενει και πανω στην πλατη. Εκεινο το σημειο ειναι το πραγματικο "φρεναρισμα" που γινεται στους ωμους. Προϋποθεση να ειναι εφαρμοσμενο σωστα. :)

Οσο για το αν το συνηθισει να το τραβαει λιγο παραπανω ισως γινει, νομιζω πως το καθε σκυλι ειναι διαφορετικο.

Ααα εγω που το εχω αρκετο καιρο δενει μονο απο μπροστα. Οποτε εισαι οκ.

Οπως και να εχει οι βολτες θα ειναι πολυ πιο ευκολες με αυτο χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Εχουμε και το λουρι της Halti,αυτο που εχει δυο γατζακια,οποτε το πιασαμε και απο τα δυο σημεια.
Ισως να μην τραβηξε καθολου γιατι ειναι ακομα καινουριο και δεν εχει συνηθησει την αισθηση,αλλα σιγουρα δεν περιμενα τετοια δουλεια απο στηθολουρο.Θα ενημερωσω για το τι εγινε,οταν συναντησουμε τον γειτονα με τα θηρια του η οταν παμε σε μερος που ξερει οτι θα τον αφησουμε ελευθερο και τον πιανει μουρλα και δεν κρατιεται...

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Παρήγγειλα για το αγοράκι μου το small νούμερο (στο x-small θα είναι σαν παριζάκι!) σε γιλεκάκι (μην χαλάμε και το μαλλί!), με ασορτί λουρί. Είναι πολύ μαλακό και δεν τραυματίζει καθόλου το σωματάκι. Ανυπομονώ να έρθει να αρχίσουμε τις βόλτες-πρόβες μέσα στο σπίτι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Λέω να το δοκιμάσω κι αυτό..τι έχω να χάσω..
Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω το large ή το medium..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul