Στειρωμένος σκύλος και με ορμές

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μμμ ναι ας μάθει πρώτα να καβαλάει από πίσω και όχι στο κεφάλι και έχουμε καιρό για να κάψει καρδιές ..:p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μμμ ναι ας μάθει πρώτα να καβαλάει από πίσω και όχι στο κεφάλι και έχουμε καιρό για να κάψει καρδιές ..:p

Βρε συ! Εβαλα ένα ποτάκι να χαλαρώσω και μου βγήκε απ τη μύτη απ τα γέλια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892

Βρε συ! Εβαλα ένα ποτάκι να χαλαρώσω και μου βγήκε απ τη μύτη απ τα γέλια!
Όποτε θες ελεύθερη είσοδος να τον δεις και λαιβ τον βλακέντιο!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Απαντήστε μου κι εμένα της δόλιας! :rolleyes:

Αν μου επιτρέπεις, να πω κι εγώ την απορία μου που είναι σχετικά σχετική :rolleyes:

Το να βγαίνει το πουλάκι σε στειρωμένο σκύλο είναι φυσιολογικό?
Σε περιπτώσης ενθουσιασμού, χαράς, (καλού) "τσιτώματος" κλπ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Απαντήστε μου κι εμένα της δόλιας! :rolleyes:
Φυσιολογικότατο Δάφνη, στειρωμένα και μη όταν κάτι τους εξιτάρει βγάζουν το πουλάκι τους. Δεν χρειάζεται να είναι σεξουαλικό το ερέθισμα.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Φυσιολογικότατο Δάφνη, στειρωμένα και μη όταν κάτι τους εξιτάρει βγάζουν το πουλάκι τους. Δεν χρειάζεται να είναι σεξουαλικό το ερέθισμα.
Ευχαριστώ! Το φαντάζομαι ότι δεν είναι σεξουαλικό αλλά όλο έξω είναι αυτό το πουλάκι! :rolleyes:
Εντάξει, δεν θα αγχωθώ και για αυτό τώρα, απλώς είπα μιας που είδα σχετική συζήτηση να την καταθέσω και τη δική μου απορία. :cool:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Παρεμπιπτόντως το να μένει εξω δεν είναι καλό. Αν βλέπετε να μενει για ωρα, να το επαναφέρετε, χρησιμοποιώντας πχ λιγη bepanthol. Εμας μας εδειξε ο ντοκ πως να το κανουμε , καθοτι ειχε ταλαιπωρηθει αρκετά με διάφορες ψιλομολυνσεις.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Παρεμπιπτόντως το να μένει εξω δεν είναι καλό. Αν βλέπετε να μενει για ωρα, να το επαναφέρετε, χρησιμοποιώντας πχ λιγη bepanthol. Εμας μας εδειξε ο ντοκ πως να το κανουμε , καθοτι ειχε ταλαιπωρηθει αρκετά με διάφορες ψιλομολυνσεις.
Το να μένει έξω, για πόση ώρα λέμε?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κοιτα εμεις πια αν τον βλεπουμε στο 10λεπτο να μη το χει μαζεψει(ή και λιγοτερο), τον βοηθαμε. Δεν ειναι και κατι που γινεται καθε μερα βεβαια, συνηθως μπαινει μεσα μονο του.

Α και για την ιστορια κι ο δικος μας εχει στειρωθει εδω και χρονια..

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οκ τοτε! Απλα επειδη εμεις εχουμε καει απο το θεμα, γι αυτο το ανεφερα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Οκ τοτε! Απλα επειδη εμεις εχουμε καει απο το θεμα, γι αυτο το ανεφερα.

Πολύ καλά κάνεις, θα έχω και το νου μου αν δω ότι υπερβαίνει το 10λεπτο κατά πολύ να το παρακολουθήσω! :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καλυτερα να ρωτησεις και τον γιατρο σας, να σε συμβολευσει και να σου δειξει ,αν χρειαστει, πως να το κανεις :)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ναι, θα είμαι ψυλλιασμένη αν δω ότι κάτι δεν πάει καλά. Ελπίζω πώς δεν θα έχουμε πρόβλημα, από κουτάβι το κάνει αυτό συνέχεια χωρίς να έχει γίνει ποτέ τίποτα παραπάνω. ;)

isha

Active Member
9 Μαϊου 2018
30
20
42
Εγώ έχω ένα θυλικο μαλτεζακι 7 χρόνων και φέτος τον Μάρτιο της έκανα στείρωση λόγω πυομητρας. Καβαλάει συνεχώς ότι βρει μπροστά της. Από σκύλο μέχρι και άνθρωπο. Πάει κάτι λάθος; Σαν να ζητάει συνέχεια

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
Άλλες ορμόνες? Εδραιωμενη συμπεριφορά? Κυριαρχία?
Σε γενικές γραμμές οι ορμόνες θέλουν τουλάχιστον ένα 6μηνο για να υποχωρήσουν...

Δεν γνωρίζω δεν είχα ποτέ θηλυκό... αλλά υποθέτω ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια με τα αρσενικά

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Εγώ έχω ένα θυλικο μαλτεζακι 7 χρόνων και φέτος τον Μάρτιο της έκανα στείρωση λόγω πυομητρας. Καβαλάει συνεχώς ότι βρει μπροστά της. Από σκύλο μέχρι και άνθρωπο. Πάει κάτι λάθος; Σαν να ζητάει συνέχεια
Η στείρωση έγινε όπως αναφέρετε για ιατρικους λόγους. Η στείρωση δεν είναι πανάκεια ότι θα διορθώσει ή θα αλλάξει συμπεριφορές, ειδικά όταν γίνεται σε μεγάλη ηλικία.
Γι αυτό όταν έχουμε θέματα συμπεριφορών προτείνουμε εκπαιδευση κι όχι στείρωση.

• Like
Reactions: medusa and vrmode