ο έλβις είναι σίγουρος για το εαυτό του βρε
δεν χρειάζεται να παει στη θηλυκιά, η θηλυκιά θα πάει στο βασιλιά...
δεν χρειάζεται να παει στη θηλυκιά, η θηλυκιά θα πάει στο βασιλιά...
Στειρωσες τον ακροβάτη όμως... τώρα ποιος θα του μάθει????Μμμ ναι ας μάθει πρώτα να καβαλάει από πίσω και όχι στο κεφάλι και έχουμε καιρό για να κάψει καρδιές ..
Αν ήξερα ότι θα τον κρατούσα δεν θα τον στείρωνα τον έρημο.Στειρωσες τον ακροβάτη όμως... τώρα ποιος θα του μάθει????
Μμμ ναι ας μάθει πρώτα να καβαλάει από πίσω και όχι στο κεφάλι και έχουμε καιρό για να κάψει καρδιές ..
Όποτε θες ελεύθερη είσοδος να τον δεις και λαιβ τον βλακέντιο!
Βρε συ! Εβαλα ένα ποτάκι να χαλαρώσω και μου βγήκε απ τη μύτη απ τα γέλια!
Αν μου επιτρέπεις, να πω κι εγώ την απορία μου που είναι σχετικά σχετική
Το να βγαίνει το πουλάκι σε στειρωμένο σκύλο είναι φυσιολογικό?
Σε περιπτώσης ενθουσιασμού, χαράς, (καλού) "τσιτώματος" κλπ.
Φυσιολογικότατο Δάφνη, στειρωμένα και μη όταν κάτι τους εξιτάρει βγάζουν το πουλάκι τους. Δεν χρειάζεται να είναι σεξουαλικό το ερέθισμα.Απαντήστε μου κι εμένα της δόλιας!
Ευχαριστώ! Το φαντάζομαι ότι δεν είναι σεξουαλικό αλλά όλο έξω είναι αυτό το πουλάκι!Φυσιολογικότατο Δάφνη, στειρωμένα και μη όταν κάτι τους εξιτάρει βγάζουν το πουλάκι τους. Δεν χρειάζεται να είναι σεξουαλικό το ερέθισμα.
Το να μένει έξω, για πόση ώρα λέμε?Παρεμπιπτόντως το να μένει εξω δεν είναι καλό. Αν βλέπετε να μενει για ωρα, να το επαναφέρετε, χρησιμοποιώντας πχ λιγη bepanthol. Εμας μας εδειξε ο ντοκ πως να το κανουμε , καθοτι ειχε ταλαιπωρηθει αρκετά με διάφορες ψιλομολυνσεις.
Πολύ καλά κάνεις, θα έχω και το νου μου αν δω ότι υπερβαίνει το 10λεπτο κατά πολύ να το παρακολουθήσω!Οκ τοτε! Απλα επειδη εμεις εχουμε καει απο το θεμα, γι αυτο το ανεφερα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Η στείρωση έγινε όπως αναφέρετε για ιατρικους λόγους. Η στείρωση δεν είναι πανάκεια ότι θα διορθώσει ή θα αλλάξει συμπεριφορές, ειδικά όταν γίνεται σε μεγάλη ηλικία.Εγώ έχω ένα θυλικο μαλτεζακι 7 χρόνων και φέτος τον Μάρτιο της έκανα στείρωση λόγω πυομητρας. Καβαλάει συνεχώς ότι βρει μπροστά της. Από σκύλο μέχρι και άνθρωπο. Πάει κάτι λάθος; Σαν να ζητάει συνέχεια