off-topic...Mπα τιποτα σοβαρό! Απλώς θα γαυγίζει με λεπτή φωνή!View attachment 39012...
προσπαθώ να σου στείλω pm αλλα δεν έχεις χώροΘα μου επιτρέψεις να ρωτήσω γιατί θα τον στειρώσεις?
Θέλω να πω, γνωρίζεις 5-10 πράγματα της αναγκαιότητας της στείρωσης ή της μη αναγκαιότητας της στείρωσης?
Η συζήτηση έγινε επειδή ο σκύλος δεν είναι συγκεντρωμένος καθόλου στηνΘα μου επιτρέψεις να ρωτήσω γιατί θα τον στειρώσεις?
Θέλω να πω, γνωρίζεις 5-10 πράγματα της αναγκαιότητας της στείρωσης ή της μη αναγκαιότητας της στείρωσης?
Ο χαρακτήρας του δεν θα αλλάξει το γνωρίζω,απλά είναι κάποια θέματα που μουΟ δικός μου ήταν λίγο ζαλισμένος την πρώτη μέρα, αλλά την δεύτερη ήταν σαν να μην είχε τίποτα.
Απλά να σου πω, αν κάνεις την στείρωση για λόγους συμπεριφοράς, μην περιμένεις θαύματα. Η εκπαίδευση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην συμπεριφορά ενός σκύλου. Προσωπικά στον δικό μου, ούτε οι ταρζανιές σταμάτησαν, ούτε τα επίπεδα ενέργειας έπεσαν, μπορώ με άνεση να πω πως είναι ακριβώς ο ίδιος σκύλος πριν και μετά.
Ο σκύλος είναι μόλις 6,5 μηνών!Χώρια ότι αυτό που κάνει είναι εν μέρει και της ηλικία και σε συνδυασμό με σωστά κοινωνικοποιημένα σκυλιά μπορεί να διορθωθεί η συμπεριφορά αυτή!Η συζήτηση έγινε επειδή ο σκύλος δεν είναι συγκεντρωμένος καθόλου στην
εκπαίδευση και πιάνει τα πάντα για να τα ζευγαρώσει.Επίσης άλλο 1 θέμα
είναι η κυριαρχικότητα του σκύλου που βγάζει ορισμένες φορές στον αδερφό
μου.Ο σκύλος θα έχει λιγότερες πιθανότητες για προστάτη και άλλες παθήσεις.
Είναι κουτάβι!Η στείρωση είναι επιβεβλημένη για λόγους υγείας αλλα και κοινωνικούς και καθημερινότητας .
Ο μόνος λόγος να έχει κάποιος ζώο ακέραιο , είναι η αναπαραγωγή
Συνεπώς , μόνο καλό θα του κάνεις .
από ενός μηνός??? τι γκουσγκούνης είναι αυτός!!!Και που από ενός μηνός, καβαλάει ασταμάτητα. Και όχι μόνο...
Ο σκύλος είναι 6,5 μηνών και έχουμε αρχίσει την βασική υπακοή εδώ και 1Ο σκύλος είναι μόλις 6,5 μηνών!Χώρια ότι αυτό που κάνει είναι εν μέρει και της ηλικία και σε συνδυασμό με σωστά κοινωνικοποιημένα σκυλιά μπορεί να διορθωθεί η συμπεριφορά αυτή!
Το πρώτο στάδιο σε αυτό που κάνει είναι η εκπαίδευση!Έπειτα είναι η στείρωση!
Προσωπική μου γνώμη και αυτό που θα έκανα εγώ είναι ο σκύλος να πάει για εκπαίδευση!
Έχεις ένα μεγάλο συν...την ηλικία!
Καλή συνέχεια!
Αφενός και αφετέρου τα πιθανά θετικά αποτελέσματα της στείρωσης, μπορεί να αργήσουν πολύ να φανούν. Μπορεί να χρειαστούν και έξι μήνες ή και χρόνος.Ο σκύλος θέλει εκπαίδευση...είναι μόλις 6,5 μηνών όπως προείπα...
Θέλει πρόγραμμα και ενασχόληση...
Ο σκύλος εκπαιδεύεται κανονικά,απλά σταμάτησε για λίγες ημέρες επειδήΟ σκύλος θέλει εκπαίδευση...είναι μόλις 6,5 μηνών όπως προείπα...
Θέλει πρόγραμμα και ενασχόληση...