Πρέπει αφού σου έφερα τις αποδείξεις να τις διαβάσεις κιόλας.Με συγχωρείς αλλα αυτός που θέλει να χειρουργήσει πρέπει να φέρει απτές αποδείξεις ότι είναι απαραίτητη η επέμβαση και όχι το αντίθετο.
Επίσης δεν υπάρχουν μελέτες που να καταλήγουν σε συμπέρασμα για τον μηχανισμό του καρκίνου στους ανθρώπους,πόσο μάλλον στους σκύλους.
Τώρα αν οι μελέτες απομόνωσαν όλους τους άλλους παράγοντες που είναι πιθανό να σχετίζονται με καρκίνο( διατροφή, περιβαλλοντική μόλυνση,άσκηση,κτλ)και το στατιστικό δείγμα είναι αξιόπιστο και η χρηματοδότηση είναι "αθωα" και μπορείς να το βεβαιώσεις,τοτε πάω πασο.
Υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν οτι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου σους ανθρώπους αυξάνεται με την ηλικία. Με εξαίρεση τον υπέργηρο πληθυσμό , όπου ο ιδιαίτερος οργανισμός είχε προστατευτικούς παράγοντες κατά των μηχανισμών καρκινογένεσης και μετάστασης.
Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει και στους σκύλους.
Πολύ σημαντικοί αποτρεπτικοί παράγοντες είναι το βάρος (χαμηλό βάρος δρα προστατευτικά) και η άσκηση. Τα έχουν εξετάσει ξεχωριστά.
Τα σκυλιά δεν πεθαίνουν νωρίτερα. Αυτό είναι απόδειξη της μη βλαβερότητάς της.Εχω εγώ τη δύναμη για να χειραγωγήσω την κοινή γνώμη;
Ενας από εσάς είμαι και απλά καταθέτω τη γνώμη μου και τους προβληματισμούς μου.
Μου επιτρεπεις να σου κάνω μια ερώτηση;
Υπάρχουν απτές αποδείξεις πρώτα για τη ΜΗ βλαβερότητά της και μετά για τα οφέλη της;