Σταμάτησε να τρώει BARF!!!

thanos_megara

Active Member
28 Μαϊου 2012
32
0
Μέγαρα
Από το συγκεκριμένο κατάστημα ούτε ο δικός μου τα τρώει ευχάριστα, και για να πω την αλήθεια δεν μυρίζουν και ωραία. Τώρα παίρνω από αλλού τον κιμά με κοτόπουλο και μέσα στην εβδομάδα φτιάχνω κι εγώ με μοσχαρίσιο κιμά και λαχανικά. (Αν τα λαχανικά δεν είναι μαζί με το κρέας τα δικά μου ούτε τα πλησιάζουν)
Άρα κατα 90% παίζει να μην του αρέσουν τα φαγητά απο το συγκεκριμένο μαγαζί,οχι οτι δεν γουστάρει τελικά την ωμή διατροφή!

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Ούτε κι εγώ έμεινα ευχαριστημένη. Αν είναι και λίγο μίζερος στο φαγητό όπως είναι ο δικός μου το τρώει δύσκολα.

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μην αγχώνεσε. Βάλε αυτα που σου είπα μέσα και λίγο φέτα και θα το κάνει σκόνη
Κοίτα τη βάζω εγώ μέσα.>Μαρούλι λίγο.Ποιο πολύ καρότο,γιαούρτι,λίγο φέτα,μήλο,αυγό ολόκληρο και το τσόφλι,αλάτι,λίγο λαδάκι.Μπορείς να βάλεις και λίγο μέλι.Μπλέντερ όλα και είσαι οκ>Μπορεί να είναι εμετικό αλλα τρελαίνονται

thanos_megara

Active Member
28 Μαϊου 2012
32
0
Μέγαρα
Προσωπικα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο εκει για αυτο σε ρωταω.
Αν κρίνω απο τον σκύλο μου ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος απο εκεί αλλα επειδή τα παιδιά που το έχουν το μαγαζί μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι γνώστες του αντικειμένου...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αν κρίνω απο τον σκύλο μου ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος απο εκεί αλλα επειδή τα παιδιά που το έχουν το μαγαζί μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι γνώστες του αντικειμένου...

Καλη η γνωση του αντικειμενου αλλα και η ποιοτητα ακομη καλυτερη!

thanos_megara

Active Member
28 Μαϊου 2012
32
0
Μέγαρα
Μην αγχώνεσε. Βάλε αυτα που σου είπα μέσα και λίγο φέτα και θα το κάνει σκόνη
Κοίτα τη βάζω εγώ μέσα.>Μαρούλι λίγο.Ποιο πολύ καρότο,γιαούρτι,λίγο φέτα,μήλο,αυγό ολόκληρο και το τσόφλι,αλάτι,λίγο λαδάκι.Μπορείς να βάλεις και λίγο μέλι.Μπλέντερ όλα και είσαι οκ>Μπορεί να είναι εμετικό αλλα τρελαίνονται
χαχαχαχα! Και αυτο το μίγμα το βάζεις μαζι με τις μερίδες κρέατος που φτιάχνεις στα σακουλάκια και μετα μέσα στην κατάψυξη?

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δεν χρειάζεται και πολλές γνώσεις. Καθαριότητα χρειάζεσαι λίγο με το κρεας και να διαβάσεις 2-3 οδηγούς για BARF>Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα απο κατάστημα.Γιατί για να βγάλει αυτός τα έξοδά του με τις τιμές στο κρέας μπορεί να βάλει και κανα σκάρτο πράγμα. Εγώ ξέρω ομως τη θα του βάλω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δεν χρειάζεται και πολλές γνώσεις. Καθαριότητα χρειάζεσαι λίγο με το κρεας και να διαβάσεις 2-3 οδηγούς για BARF>Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα απο κατάστημα.Γιατί για να βγάλει αυτός τα έξοδά του με τις τιμές στο κρέας μπορεί να βάλει και κανα σκάρτο πράγμα. Εγώ ξέρω ομως τη θα του βάλω
Δεν δίνω barf αλλά ξεκίνησα μαγειρευτό στον ένα μου σκύλο λόγω προβλημάτων με τις ξηρές και διαφωνώ μαζί σου, νομίζω χρειάζονται πολλές γνώσεις για να ταίσεις μόνος σου ισορροπημένα τον σκύλο. Και αν μπαρφάρεις κιόλας χρειάζονται ακόμη περισσότερες γνώσεις όσον αφορά την υγιεινή .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Το σέλινο έχει πολύ έντονη μυρωδιά και κάποια σκυλιά τα ενοχλεί. Η δικιά μου μια εποχή ούτε που ακούμπαγε τον πολτό λαχανικών όταν είχε σέλινο μέσα. Βέβαια μετά από καιρό της γυάλισε το σέλινο στη γλάστρα, το ξεπάτωσε και επανήλθαμε - τώρα το τρώει και στον πολτό.

Πιπεριά δεν θωρώ ότι πρέπει να έχει το μίγμα. Ένα βιβλίο barf την αναφέρει στα λαχανικά (μαζί με την ντομάτα) που μπορεί να προκαλέσουν κάτι σαν αλλεργίες σε κάποιους σκύλους. - μπορεί να είναι ελαφρώς τοξικές, ίσως κάποια είδη από αυτές Εν πάσει περιπτώσει αφού ανήκει στα αμφιλεγόμενα, εγώ δεν την χρησιμοποιώ καθόλου και δεν βλέπω το λόγο να την χρησιμοποιεί κάποιος.

Σχετικά με τον πολτό λαχανικών και την κατάψυξη: Εγώ φτιάχνω συνήθως μια μεγάλη ποσότητα και την μοιράζω σε μικρά τάπερ τα οποία καταψύχω. Αποψύχω κάθε φορά ένα τάπερ που με βγάζει για 2-3 μέρες. Το ανακατεύω στο κρέας όταν στο πιάτο τους. Δεν το ανακατεύω/καταψύχω δηλαδή μαζί με το κρέας γιατί δεν με βολεύει έτσι.

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δεν δίνω barf αλλά ξεκίνησα μαγειρευτό στον ένα μου σκύλο λόγω προβλημάτων με τις ξηρές και διαφωνώ μαζί σου, νομίζω χρειάζονται πολλές γνώσεις για να ταίσεις μόνος σου ισορροπημένα τον σκύλο. Και αν μπαρφάρεις κιόλας χρειάζονται ακόμη περισσότερες γνώσεις όσον αφορά την υγιεινή .
Δηλαδή τη χρειάζεται περισσότερο απο την καθαριότητα και ένα καλό κοκτειλ λαχανικών ?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Mς 2-3 βιβλία όπως αναφέρει θεωρώ ότι είσαι μια χαρά. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Η υγιεινή αφορά κυρίως εμάς και την κουζίνα μας, με την ένοια ότι απολυμαίνεις τον πάγκο σου μετά το "μακελειό" με τα κρέατα, αλλά κι αυτό δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο.

Αυτό που θα πρόσεχα πιο πολύ, αν κάποιος αγοράζει μοσχαρίσιο κιμά, να βεβαιωθεί ότι στην ίδια μηχανή δεν κόβεται και χοιρινός κιμάς. Εγώ π.χ. στην Βαρβάκειο ψωνίζω μοσχάρι από καταστήματα που δεν πουλάνε και χοιρινό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog