Σπρέι πιπεριού??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και μόνο η εμπειρία και η κατανόηση της γλώσσας σώματος των σκύλων θα σε βοηθήσει να διαβάζεις τις προθέσεις τους.
Δες λίγο το πινακάκι αυτό (πάτα πάνω να μεγαλώσει).

262651_539761089370253_220007304_n.jpg

Attachments

Last edited:

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
ferozasea εσύ ειδικά όταν είναι να βγαίνεις να μου το λες!!!

l.Kyveli Τέλειο!!! Με αυτό καταλαβαίνω τον Princeούλη μου!!! Αχ το αγόρι μου πόσα μου λέει καιρό τώρα και χαμπάρι δεν έπαιρνα! Ξέρεις πότε αρχίζουν να γαβγίζουν τα κουτάβια?!?

Last edited:

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Εννοώ ότι ο σκύλος μου δεν γαβγίζει και αναρωτιόμασταν με τον άντρα μου, μήπως ο σκύλος μαθαίνει να γαβγίζει ακούγοντας άλλους σκύλους? Είναι 80 ημερών το αγοράκι μου το μικρό!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Πάντως το να πάρεις το σκύλο αγκαλιά είναι λάθος κίνηση γιατί τα υπόλοιπα αρχίζουν αμέσως να πηδάνε να το πιάσουν, έστω και απο περιέργεια, ο σκύλος σου θα στρεσαριστεί σε υπερβολικό βαθμό, γιατί θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα αισθανθεί πολύ ευάλωτος, με αποτέλεσμα να κάνει σαν παλαβός, προκαλώντας τα σκυλιά από κάτω να πηδήξουν να τον πιάσουν. Έχω δεί κυρίες με μικρόσωμα, στη θέα μεγαλύτερου σκύλου να τα παίρνουν αγκαλιά και οι σκύλοι (αν και δεν προσέγγιζαν αρνητικά ή επιθετικά, να πηδάνε σαν παλαβοί να πιάσουν το σκύλο)...Οπότε bad choice

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Πάντως το να πάρεις το σκύλο αγκαλιά είναι λάθος κίνηση γιατί τα υπόλοιπα αρχίζουν αμέσως να πηδάνε να το πιάσουν, έστω και απο περιέργεια, ο σκύλος σου θα στρεσαριστεί σε υπερβολικό βαθμό, γιατί θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα αισθανθεί πολύ ευάλωτος, με αποτέλεσμα να κάνει σαν παλαβός, προκαλώντας τα σκυλιά από κάτω να πηδήξουν να τον πιάσουν. Έχω δεί κυρίες με μικρόσωμα, στη θέα μεγαλύτερου σκύλου να τα παίρνουν αγκαλιά και οι σκύλοι (αν και δεν προσέγγιζαν αρνητικά ή επιθετικά, να πηδάνε σαν παλαβοί να πιάσουν το σκύλο)...Οπότε bad choice
+1,000,000,000,000,000,000,000
Εξακτλυ!!

Εννοώ ότι ο σκύλος μου δεν γαβγίζει και αναρωτιόμασταν με τον άντρα μου, μήπως ο σκύλος μαθαίνει να γαβγίζει ακούγοντας άλλους σκύλους? Είναι 80 ημερών το αγοράκι μου το μικρό!
και δεν λες καλα?? :)
αμα αρχισει ομως μην ρωτας μετα πως να το το κοψεις...χαχαχα...
σοβαρα τωρα...αλλα ειναι ''ομιλητικα'' και αλλα ποιο ''σιωπηλα''...εγω προτιμω τα σιωπηλα...

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και μόνο η εμπειρία και η κατανόηση της γλώσσας σώματος των σκύλων θα σε βοηθήσει να διαβάζεις τις προθέσεις τους.
Δες λίγο το πινακάκι αυτό (πάτα πάνω να μεγαλώσει).

View attachment 42708
+1,000,000,000,000
ο πινακας ειναι η βαση...
απο κει και περα, εμπειρικα θα δεις οτι υπαρχουν απειροι συνδυασμοι και λεπτομερειες......μας μιλανε καθε ωρα και στιγμη με αυτη τη γλωσσα!!!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Παιδιά μην γελάσετε αλλά ο σκύλος μου κάνει σαν γατούλης "Μιάάάοοοουυυυ νιάάάοοουυυυ" και όταν νευριάζει κάνει σαν κοτόπουλο "Κουόοοο κό κοκό κό κόόό κουόόό κό κό"! Το "γαβ" πότε θα το ακούσουμε άραγε? Να του βάζουμε να ακούει γαβγίσματα μήπως γι να μάθει ή θα πάθει σοκ και θα είναι τραυματική εμπειρία?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Παιδιά μην γελάσετε αλλά ο σκύλος μου κάνει σαν γατούλης "Μιάάάοοοουυυυ νιάάάοοουυυυ" και όταν νευριάζει κάνει σαν κοτόπουλο "Κουόοοο κό κοκό κό κόόό κουόόό κό κό"! Το "γαβ" πότε θα το ακούσουμε άραγε? Να του βάζουμε να ακούει γαβγίσματα μήπως γι να μάθει ή θα πάθει σοκ και θα είναι τραυματική εμπειρία?
τέτοιος μεγάλος σκύλος που είναι πως να μην νιαουρίζει!!!! χαχαα δεν παίζεσαι!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Χαχαχαχαααααααα! Σίγουρα είναι σκύλος ε; Γιατί αν είναι γατουλης σίγουρα θα πάθει σοκ από τα γαβγίσματα!!
Πέρα από την πλάκα ο σκύλος θα γαβγίσει όταν γαβγίσει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com

Tsiou μονο να μην κανει γιατι τον εκτελεσα...χαχαχαχαχα

Last edited:

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Μ'αρέσει που είπα να μην γελάσετε κιόλας!
Θα ρωτήσω και την κτηνίατρο βέβαια αλλά με καθησυχάσατε!
Μην τον βλέπεις έτσι, όταν πιάνουμε ένα παιχνίδι του που δεν του έδινε καν σημασία γίνεται χαμός, βγαίνει ο άλλος του εαυτός και πραγματικά τον φοβάμαι πολύ!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Μην τον βλέπεις έτσι, όταν πιάνουμε ένα παιχνίδι του που δεν του έδινε καν σημασία γίνεται χαμός, βγαίνει ο άλλος του εαυτός και πραγματικά τον φοβάμαι πολύ!
μην τον αφηνεις να κανει χαμό! της δικιάς μου της παίρνω μπριζόλα απο το στόμα! Αλλά είναι για γέλια το ''ποντίκι'' που νιαουρίζει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Τον σκύλο σου φοβάσαι..πάρτο αλλιώς!!!! Τον σκύλο σου δεν θα τον φοβάσαι ποτέ. Όχι επειδή είναι μικρούλης, και ροτ να είχες. Αλλιώς η ζυγαριά θα γέρνει πάντα προς το μέρος του!!!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Δεν τον αφήνουμε σε καμία περίπτωση αλλά επιτίθεται και δαγκώνει άσχημα (έστω και με τα λίγα δοντάκια που έχει)! Τον μαλώνουμε αμέσως και μετά αρχίζει και τρέχει σαν παλαβό και αναπτύσσει πολύ μεγάλη ταχύτητα μέχρι που λαχανιάζει! Το ρώτησα στην κτηνίατρο και είπε ότι είναι κυρίαρχος και τσατίζεται που δεν περνάει το δικό του και να συνεχίσουμε να του βάζουμε όρια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εμένα μου το σύστησαν το σπρέυ πιπεριού οι τοπικοί μπάτσοι και μάλιστα έχω αυτό που κάνει για αρκούδες!! :)

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εμένα μου το σύστησαν το σπρέυ πιπεριού οι τοπικοί μπάτσοι και μάλιστα έχω αυτό που κάνει για αρκούδες!! :)
Μιλας για usa Ομως που η παρακατω ειναι μια τυπικη προσωπικη συλλογη οπλων που εχει ο γειτονας...