+1,000,000,000,000,000,000,000Πάντως το να πάρεις το σκύλο αγκαλιά είναι λάθος κίνηση γιατί τα υπόλοιπα αρχίζουν αμέσως να πηδάνε να το πιάσουν, έστω και απο περιέργεια, ο σκύλος σου θα στρεσαριστεί σε υπερβολικό βαθμό, γιατί θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα αισθανθεί πολύ ευάλωτος, με αποτέλεσμα να κάνει σαν παλαβός, προκαλώντας τα σκυλιά από κάτω να πηδήξουν να τον πιάσουν. Έχω δεί κυρίες με μικρόσωμα, στη θέα μεγαλύτερου σκύλου να τα παίρνουν αγκαλιά και οι σκύλοι (αν και δεν προσέγγιζαν αρνητικά ή επιθετικά, να πηδάνε σαν παλαβοί να πιάσουν το σκύλο)...Οπότε bad choice
και δεν λες καλα??Εννοώ ότι ο σκύλος μου δεν γαβγίζει και αναρωτιόμασταν με τον άντρα μου, μήπως ο σκύλος μαθαίνει να γαβγίζει ακούγοντας άλλους σκύλους? Είναι 80 ημερών το αγοράκι μου το μικρό!
+1,000,000,000,000Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και μόνο η εμπειρία και η κατανόηση της γλώσσας σώματος των σκύλων θα σε βοηθήσει να διαβάζεις τις προθέσεις τους.
Δες λίγο το πινακάκι αυτό (πάτα πάνω να μεγαλώσει).
View attachment 42708
τέτοιος μεγάλος σκύλος που είναι πως να μην νιαουρίζει!!!! χαχαα δεν παίζεσαι!!Παιδιά μην γελάσετε αλλά ο σκύλος μου κάνει σαν γατούλης "Μιάάάοοοουυυυ νιάάάοοουυυυ" και όταν νευριάζει κάνει σαν κοτόπουλο "Κουόοοο κό κοκό κό κόόό κουόόό κό κό"! Το "γαβ" πότε θα το ακούσουμε άραγε? Να του βάζουμε να ακούει γαβγίσματα μήπως γι να μάθει ή θα πάθει σοκ και θα είναι τραυματική εμπειρία?
Χαχαχαχαααααααα! Σίγουρα είναι σκύλος ε; Γιατί αν είναι γατουλης σίγουρα θα πάθει σοκ από τα γαβγίσματα!!Παιδιά μην γελάσετε αλλά ο σκύλος μου κάνει σαν γατούλης "Μιάάάοοοουυυυ νιάάάοοουυυυ" και όταν νευριάζει κάνει σαν κοτόπουλο "Κουόοοο κό κοκό κό κόόό κουόόό κό κό"! Το "γαβ" πότε θα το ακούσουμε άραγε? Να του βάζουμε να ακούει γαβγίσματα μήπως γι να μάθει ή θα πάθει σοκ και θα είναι τραυματική εμπειρία?
Παιδιά μην γελάσετε αλλά ο σκύλος μου κάνει σαν γατούλης "Μιάάάοοοουυυυ νιάάάοοουυυυ" και όταν νευριάζει κάνει σαν κοτόπουλο "Κουόοοο κό κοκό κό κόόό κουόόό κό κό"! Το "γαβ" πότε θα το ακούσουμε άραγε? Να του βάζουμε να ακούει γαβγίσματα μήπως γι να μάθει ή θα πάθει σοκ και θα είναι τραυματική εμπειρία?
μην τον αφηνεις να κανει χαμό! της δικιάς μου της παίρνω μπριζόλα απο το στόμα! Αλλά είναι για γέλια το ''ποντίκι'' που νιαουρίζει!Μ'αρέσει που είπα να μην γελάσετε κιόλας!
Θα ρωτήσω και την κτηνίατρο βέβαια αλλά με καθησυχάσατε!
Μην τον βλέπεις έτσι, όταν πιάνουμε ένα παιχνίδι του που δεν του έδινε καν σημασία γίνεται χαμός, βγαίνει ο άλλος του εαυτός και πραγματικά τον φοβάμαι πολύ!
Τον σκύλο σου φοβάσαι..πάρτο αλλιώς!!!! Τον σκύλο σου δεν θα τον φοβάσαι ποτέ. Όχι επειδή είναι μικρούλης, και ροτ να είχες. Αλλιώς η ζυγαριά θα γέρνει πάντα προς το μέρος του!!!Μ'αρέσει που είπα να μην γελάσετε κιόλας!
Θα ρωτήσω και την κτηνίατρο βέβαια αλλά με καθησυχάσατε!
Μην τον βλέπεις έτσι, όταν πιάνουμε ένα παιχνίδι του που δεν του έδινε καν σημασία γίνεται χαμός, βγαίνει ο άλλος του εαυτός και πραγματικά τον φοβάμαι πολύ!
Μιλας για usa Ομως που η παρακατω ειναι μια τυπικη προσωπικη συλλογη οπλων που εχει ο γειτονας...Εμένα μου το σύστησαν το σπρέυ πιπεριού οι τοπικοί μπάτσοι και μάλιστα έχω αυτό που κάνει για αρκούδες!!
Απαγορεύεται να οπλοφορώ διότι δεν εχω ακόμα υπηκοότητα.Μιλας για usa Ομως που η παρακατω ειναι μια τυπικη προσωπικη συλλογη οπλων που εχει ο γειτονας...