εγω εχω το αντιθετο προβλημα με τη δικια μου,,, οταν βγαινουμε βολτα ετσι και δει σκυλι κανει το παν να μου ξεφυγει για να του χυμηξει,,,, πηδαει επανω σκαβει το χωμα σπινιαρει στο πεζοδρομιο και χιλια δυο αλλα παλαβα,,, εκεινη την ωρα δεν ακουει τιποτα,, ουτε νοιωθει πονο απο το σφιξιμο του σβερκωματος,,, προτιμα να πνιγει παρα να σταματησει να ορμαει,,,,, δεν εχει σημασια το μεγεθος,,, και τεραστιο σκυλο να δει το ιδιο βιολι,,, γινεται λες και βγηκε απο την κολαση,,,,,,,αποτελεσμα παρολο που την σβερκωνω κατω γερα να φευγουν οι ανθρωποι πανικοβλητοι και να μου την λενε,,, εγω τους απανταω,, σιγα καλε πως κανετε ετσι να παιξουν θελει ==)) τωρα που μας ξερουν μολις μας δουν απο αποσταση χιλιομετρου εξαφανιζονται,,,,, τις γατες τις κυνηγαγε με δολοφονικα ενστικτα,,,, τωρα γατες δεν κυνηγαει,,, δεν τολμαει,,, αρπαχτηκα με το γειτονα που εχει καμια εικοσαρια,,,, και της το εχω ξεκοψει,,, τωρα τις κοιταει και αλλαζει πεζοδρομιο ==)) αλλα δεν θελω να τις κανω το ιδιο και με τα σκυλια,,, ειδικα στο χωριο παει και κυνηγαει τα τσοπανοσκυλα,, αλλα τρεχει πολυ πιο γρηγορα απο αυτα και τους ξεφευγει ==))