Σπιτική Σκυλοκατασκήνωση

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Διονύση ο Γερμανός έχει πρόβλημα στα πίσω πόδια!

Αν δεν το ξέρουν οι ιδιοκτήτες πες τους το!
Ευχαριστώ Στέλιο, αλλά το ξέρουν, δεν είναι εκτροφικός, είναι αδέσποτος που δινόταν για υιοθεσία και υιοθέτησαν η αδερφή μου με τον άντρα της και το είχε αυτό εξ αρχής.

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μούκα

Την Πέμπτη που μας πέρασε είχαμε την χαρά να έρθει στον χώρο μας η γλυκιά Μούκα και να την φιλοξενήσουμε για λίγες μέρες. Όλη η αγέλη την καλωσόρισε με πολλά σνιφαρίσματα και φιλιά και αφού η Μούκα ξεπέρασε το αρχικό σοκ του να έχει τόσα σκυλιά γύρω της ξεκίνησε μετά τρελό παιχνίδι μαζί τους. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί γιατί ακόμα και τις επόμενες μέρες όλη η αγέλη έπαιζε τρελά με την Μούκα και η Μούκα φάνηκε να χάρηκε πολύ με την διαμονή της μαζί μας και χαιρόταν γενικά την κάθε στιγμή στον κήπο με όλη την αγέλη μου αλλά και ώρες ριλάξ στον καναπέ μαζί μου για ύπνο.

Μούκα χαρήκαμε που σε είχαμε μαζί μας και όποτε θες να μας ξανά επισκεφτείς ξέρεις που θα μας βρεις.

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τι όμορφη παρέα!!!
Η Μούκα φαίνεται ότι τα είχε λιγάκι χαμένα με τόσα σκυλάκια γύρω της αλλά τελικά πέρασε ωραία!!
Διονύση μου βάζεις ιδέες τώρα!!!:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Διονύση τι κάνεις σε περίπτωση που ένας σκύλος που θα σου φέρουν για φιλοξενία δεν τα πάει καλά με άλλους σκύλους;
Ρωτάω με αφορμή το σχόλιο της Βιβής αλλά και τον δικό μου σκύλο τον Τζιμάκο.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Διονύση τι κάνεις σε περίπτωση που ένας σκύλος που θα σου φέρουν για φιλοξενία δεν τα πάει καλά με άλλους σκύλους;
Ρωτάω με αφορμή το σχόλιο της Βιβής αλλά και τον δικό μου σκύλο τον Τζιμάκο.
Θα σου στείλω ΠΜ

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Διονύση με ενδιαφέρει και μένα για το Ρόκυ που είναι κυριαρχικός,κι αν τύχαινε ποτέ να σας επισκεφτούμε θα είχαμε θέμα!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Διονύση με ενδιαφέρει και μένα για το Ρόκυ που είναι κυριαρχικός,κι αν τύχαινε ποτέ να σας επισκεφτούμε θα είχαμε θέμα!
Όχι, δεν θα είχαμε κανένα απολύτως θέμα. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε όποτε θέλετε να το δείς και μόνη σου.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπραβο Διονυση, κανεις πολυ καλη προσπαθεια. Καλη συνεχεια ευχομαι.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κουκλίτσα είναι η Τζούντη και πολύ χαδιάρα!!!
Τι όμορφη αγέλη,μακάρι να μπορούσα να είχα κι εγώ!! Είναι απίστευτο να σε κοιτάζουν με τόση προσήλωση κι αγάπη τόσα ζευγάρια αθώα ματάκια!!
Αλλη μια φορά μπράβο σου Διονύση!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι η Τζούντη αναζητά μια δικιά της οικογένεια. Άρα αν ενδιαφέρετε κανείς μπορεί να έρθει να την γνωρίσει και απο κοντά.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πασχαλινή Προσφορά Φιλοξενίας

H Σπιτική Σκυλοκατασκήνωση (Home Dog Camp) έχει μία προσφορά για εσάς που θέλετε να φύγετε όλο το 3ήμερο του Πάσχα, και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το σκυλάκι σας και θα θέλατε να τον/την αφήσετε σε ένα καλό περιβάλλον που δεν θα του/της λείψει η σπιτική θαλπωρή, η ανθρώπινη και η σκυλίσια παρέα.

Η προσφορά μας είναι η φιλοξενία του σκυλιού σας για 3 βραδιές (Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα), και η χρέωση είναι μόνο για 2 βράδια και τον/την παραλαμβάνετε την Δευτέρα ότι ώρα θέλετε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και οποιαδήποτε κράτηση επικοινωνήστε μαζί μου με ΠΜ ή μέσω τηλεφώνου.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όλα κυλάνε ομαλά και χαλαρά στην Σπιτική Σκυλοκατασκήνωση. Όλα τα σκυλάκια που πρόσφατα ήρθαν στον χώρο μας για φιλοξενία απο φιλοζωικές ωργανώσεις έχουν ενταχθεί τέλεια πια στην αγέλη. Η φοβιτσιάρα Σούκι δεν είναι πια τόσο φοβιτσιάρα και έχει αρχίσει να παίζει με τα άλλα τα σκυλιά και να δέχετε άλλους ανθρώπους να την πλησιάζουν για χάδια και για να γνωριστούν. Η Μάι & η Κιόκο τα βρήκαν τελικά μεταξύ τους και πάψανε να αποφεύγωνται και τώρα παίζουν και οι 2 τους μαζί με την Μαίρη, Τζούντη, Ζήβα & Φράνκυ. Και ο μικρός Μπόμπυ, παρόλο που πρόσφατα εγχειρίστηκε στο ποδαράκι του και είχε κάποιες φοβίες με τα σκυλια δεν δείχνει πια να τον ενοχλεί τίποτα και όσο μπωρεί παίζει και αυτός μα τα σκυλιά και όταν κουράζετε έρχετε μέσα στο σπίτι δίπλα μου και ξαπλάρει.

Ορίστε παρακάτω μερικές φωτογραφίες

Ο Μπόμπυ μετά απο μπόλικο τρέξιμο στην αυλή έρχετε μέσα να ξαπωστάσει

Ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν τον χαβαλέ τους

Ακόμα και η Σούκι (τώρα πια χωρίς λουριά και περιορισμούς) παίζει με τα άλλα σκυλιά και εξερευνεί τον χώρο

Τζούντη, Φράνκυ & Μάι σε στιγμές απόλυτου παιχνιδιού

Ωπ....τι ήταν αυτός ο θόρυβος;

Κάτσε να πάμε για μερικά χάδια

Μάι & Κιόκο: "Ήρθαμε για χαδάκια"

Η Τζούντη παραμονεύει για να ξεκινήσει παιχνίδι με την Κιόκο