Σπιτικές σκυλολιχουδιές!

ζωη

Member
24 Νοεμβρίου 2013
11
0
καλησπερα σας εχω μια απορια ειναι λογικο ο σκυλος μου να μην θελει ουτε μπεικον ουτε λουκανικακι ουτε παριζακι?????μηπως ειναι αρρωστος....τον πηρα προσφατα και ξεκινησα να τον εκπαιδευω με κομματακια παριζακι το οποιο στην αρχη ετρωγε αλλα μετα απλα εγλυφε και αδιαφορουσε....μετα πηρα το λουκανικο και το μπεικον τα οποια απλα τα γλυφει και δεν τα τρωει....ειναι περιεργο???/μηπως ειναι αρρωστος?????

Tzio

New Member
6 Μαϊου 2018
1
0
37
Για βράβευση-λιχουδιά ξηραμένο συκώτι : βράζουμε συκώτι (μοσχαρίσιο) με μια σκελίδα σκόρδο. Βρασμένο κόβουμε σε κομματάκια και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ξηραθούν. Μπορούμε να το κάνουμε και στο φούρνο μικροκυμάτων.
Αναλογα το μεγεθος του συκωτιού βαζεις και σκόρδα ή ενα φτάνει?Ποση ωρα βρασιμο?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
καλησπερα σας εχω μια απορια ειναι λογικο ο σκυλος μου να μην θελει ουτε μπεικον ουτε λουκανικακι ουτε παριζακι?????μηπως ειναι αρρωστος....τον πηρα προσφατα και ξεκινησα να τον εκπαιδευω με κομματακια παριζακι το οποιο στην αρχη ετρωγε αλλα μετα απλα εγλυφε και αδιαφορουσε....μετα πηρα το λουκανικο και το μπεικον τα οποια απλα τα γλυφει και δεν τα τρωει....ειναι περιεργο???/μηπως ειναι αρρωστος?????
Μη δίνεις αυτή τη σαβούρα στο σκυλί. Φτιάξε κάτι σπιτικό για λιχουδιά.